nfeel Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Eμένα στα μπούτια μου ήτανε just.Άν έπαιρνα το 32 δε θα χώραγε να μπει στα πόδια και είμαι 1.84 και 85 κιλά! Δεν ήξερα ότι έχω χοντρά πόδια
Sog96Ch Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Κατι ρουχα πηρα πριν μερικες μερες (τριτη ή τεταρτη) εφτασαν σημερα στην Αθηνα. Ποσο καιρο θα κανουν να ερθουν στην Κρητη ( Νοτια στο νομο Ηρακλειου) ??? Edit: Μου δειχνει οτι 15:08 "Προωθήθηκε προς τον σταθμό παράδοσης" Μεχρι ποτε λετε να τα εχω?
Questioner Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Νομίζω πως δεν γίνονται αύριο παραδόσεις άρα λογικά Δευτέρα θα γίνει η παράδοση.
aggeloszog93 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 παιδια καλησπέρα..έκανα προχθες μια παραγγελια (τετάρτη).. πρωτη φορα παραγγέλνω απο το συγκεκριμένο..στο dhl λεει οτι τωρα βρισκεται στο βελγιο βρυξελλες...πόσο καιρό θα κάνει λέτε..το site λεει 7-8 εργασιμες και μου κάνει εντύπωση που εσάς σας ηρθαν τοσο νωρις..PS : τώρα είδα γ@μωτο για το 10% εκπτωση πανω απο 50 λίρες...θα εξοικονομουσα 12 ευρω..
Questioner Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 παιδια καλησπέρα..έκανα προχθες μια παραγγελια (τετάρτη).. πρωτη φορα παραγγέλνω απο το συγκεκριμένο..στο dhl λεει οτι τωρα βρισκεται στο βελγιο βρυξελλες...πόσο καιρό θα κάνει λέτε..το site λεει 7-8 εργασιμες και μου κάνει εντύπωση που εσάς σας ηρθαν τοσο νωρις.. PS : τώρα είδα γ@μωτο για το 10% εκπτωση πανω απο 50 λίρες...θα εξοικονομουσα 12 ευρω.. Εγώ όσες φορές και αν έχω παραγγείλει το δέμα έρχεται σε 2 εργάσιμες το πολύ μιας και κάνει 2 στάσεις σε Αγγλία και Γερμανία. Τώρα πως το δικό σου πήγε βρυξέλλες δεν ξέρω. Το κουπόνι δεν ισχύει πλέον.
aggeloszog93 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Εγώ όσες φορές και αν έχω παραγγείλει το δέμα έρχεται σε 2 εργάσιμες το πολύ μιας και κάνει 2 στάσεις σε Αγγλία και Γερμανία. Τώρα πως το δικό σου πήγε βρυξέλλες δεν ξέρω. Το κουπόνι δεν ισχύει πλέον. λογικα πέρασε απέναντι με καράβι..τωρα πώς θα έρθει απο κει?αεροπορικώς?
Questioner Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Άγνωστο. Με DHL express νομίζω πως έρχονται οπότε μην ανησυχείς. Την Δευτέρα λογικά θα τα έχεις. Ελπίζω να μην άλλαξαν τρόπο αποστολής και αργούν περισσότερο.
Sog96Ch Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Εγώ όσες φορές και αν έχω παραγγείλει το δέμα έρχεται σε 2 εργάσιμες το πολύ μιας και κάνει 2 στάσεις σε Αγγλία και Γερμανία. Τώρα πως το δικό σου πήγε βρυξέλλες δεν ξέρω. Το κουπόνι δεν ισχύει πλέον. και εμενα απο Αγγλια σε Γερμανια και μετα σε Ελλαδα πηγε αλλα αργησε να παραλαβει το δεμα η εταιρια που το μεταφερει. Μια μερα και κατι εκανε να το παραλαβει και μεσα σε κατι ωρες αφου το παρελαβε ηταν Αθηνα.
psyxiatroz Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Ρε παιδιά με τους κωδικούς τι παίζει; Γιατί έκανα 200€ παραγγελία και δεν είχα ιδέα (!)
Questioner Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δεν γνωρίζω να τρέχει κανένας κωδικός έκπτωσης αυτή την περίοδο.
Caiden Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Καλημερα, θελω να παραγγειλω τις ζακετες slazenger που εχει βγαλει σε προσφορα αλλα δεν ξερω τι νουμερο να παρω (S-M). Την προηγουμενη φορα ειχα παρει αυτες τις μπλουζες για το τεννις http://www.sportsdirect.com/dunlop-performance-t-shirt-mens-631092?colcode=63109203 και http://www.sportsdirect.com/dunlop-performance-polo-shirt-mens-631091 σε μεγεθος S και μου ηταν μια χαρα. Σε φουτερ φοραω M ενω σε fleece S. Υψος 1.72 και 60 κιλα
aggeloszog93 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Καλημερα, θελω να παραγγειλω τις ζακετες slazenger που εχει βγαλει σε προσφορα αλλα δεν ξερω τι νουμερο να παρω (S-M). Την προηγουμενη φορα ειχα παρει αυτες τις μπλουζες για το τεννις http://www.sportsdirect.com/dunlop-performance-t-shirt-mens-631092?colcode=63109203 και http://www.sportsdirect.com/dunlop-performance-polo-shirt-mens-631091 σε μεγεθος S και μου ηταν μια χαρα. Σε φουτερ φοραω M ενω σε fleece S. Υψος 1.72 και 60 κιλα gia S σε βλεπω φιλε..αν διαβασεις και τα σχόλια απο κάτω, στο small θα οδηγηθεις..
tzoganise Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Άμα αγορασεις θα καταλάβεις !! οι φόρμες παντελόνια slazenger, στο εσωτερικό ύφασμα είναι συμπιεσμένο και ξεφτίζει, τρίβονται και βγαίνουν μεγάλα κοματια χνουδι, μου ήρθε μια με υπερβολικό ξέφτισμα λες και είναι μεταχειρισμένο !!! μάλλον απο ξεφτισμένα ρετάλια το έφτιαξαν !! μου ήρθε μια κοντομάνικη μπλούζα με κομμένη την τσάκιση από το μανική !! και εδω ενα προβλημα Πιστεύω , ότι κάτι "παίζει" , με Β΄ διαλογής , γιαυτό οι τεράστιες διαφορές τιμής. Ίσως άλλη ποιότητα μέσω site και άλλη ποιότητα όταν αγοράζεις στα φυσικά καταστήματα........... Πάντως θα ξαναπαραγγείλω σίγουρα σε κάποια στιγμή , αθλητικά παπαούτσια , και αν και αυτή την φορά διαπιστώσω ελλατώματα , ΤΕΛΟΣ.........ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ....... Φιλικά , Νώντας
Sog96Ch Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 βλεπω στο Dhl στην παραγγελια μου για τα ρουχα οτι "Αφίχθη στο Σταθμό Παράδοσης <Περιοχή> HERAKLION - GREECE ", αυτο σημαινει οτι πρεπει να παω να το παραλαβω απο εκει ή θα μου το φερουν σπιτι μου?
CROM271 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Θα στο φερουν σπιτι. Με courier ερχονται. Περιμενε τηλεφωνο επομενως αφου εφτασε στην πολη σου ή σημερα ή αυριο το πολυ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα