Προς το περιεχόμενο

To Facebook ενεργοποιεί τη δυνατότητα Photo Sync για iOS και Android


dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το Facebook ολοκλήρωσε την ανάπτυξη του Photo Sync για iOS και Android, ενός νέου εργαλείου στο Cloud για συγχρονισμό φωτογραφιών από τις φορητές συσκευές στο διάσημο κοινωνικό δίκτυο. Το Photo Sync βρισκόταν σε στάδιο δοκιμών από τον περασμένο Σεπτέμβριο και από σήμερα είναι διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες που έχουν συμβατή συσκευή.Κατά την ενεργοποίησή του δημιουργείται ένας νέος φάκελος στο Facebook ο οποίος είναι κρυφός και στον οποίο ανεβαίνουν αυτόματα όλες οι φωτογραφίες που λαμβάνει ο χρήστης από τη συσκευή του. Έτσι είναι πολύ πιο εύκολο αργότερα για το χρήστη να δημοσιοποιεί οποιαδήποτε φωτογραφία επιθυμεί στο προφίλ του στο κοινωνικό δίκτυο.

 

Για τους χρήστες iPhone και iPad, το Photo Sync λειτουργεί μόνο στην έκδοση του iOS 6. Αντίθετα φαίνεται να μην υπάρχει κανένας περιορισμός στις συμβατές εκδόσεις του Android. Όταν ο χρήστης συμφωνήσει για το συγχρονισμό των φωτογραφιών, η εφαρμογή του Facebook θα ξεκινήσει το ανέβασμα των φωτογραφιών (μέχρι και 2GB) στην ιστοσελίδα του. Όσον αφορά τη συχνότητα με την οποία ανεβαίνουν οι φωτογραφίες είναι σύμφωνα με τις επιλογές του χρήστη, με τις νέες φωτογραφίες να ανεβαίνουν αμέσως μετά τη λήψη τους. Υπάρχει επίσης η επιλογή για συγχρονισμό μόνο μέσα από δίκτυα WiFi για λιγότερη κατανάλωση δεδομένων 3G, ενώ μεγαλύτερες εκδόσεις των φωτογραφιών ανεβαίνουν αυτόματα όταν η συσκευή συνδέεται σε WiFi δίκτυο. Όσο ο χρήστης βρίσκεται σε 3G ή 4G δίκτυα ανεβαίνουν μικρότερες εκδόσεις των φωτογραφιών που δεν ξεπερνούν τα 100KB σε μέγεθος.

 

Η ενεργοποίηση της δυνατότητας πραγματοποιείται σταδιακά σε όλους τους χρήστες της εφαρμογής του Facebook, οι οποίοι όταν την ανοίξουν θα δούνε μια ειδοποίηση που τους παροτρύνει να τη χρησιμοποιήσουν.

 

Link.png Site: techradar.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ενδιαφέρον και χρήσιμο, όσοι ανεβάσουν συνέχεια τοις φωτογραφίες τους από ΚΑΘΕ έξοδο. (ακόμη και την έξοδο στο μπαλκόνι...!)

 

Φαντάζομαι όμως θα υπάρχει η δυνατότητα απενεργοποίησης της λειτουργίας αυτή... ;)

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωραίο...το έχει ήδη το google+ και είναι πολύ χρήσιμο από το να πηγαίνω σπίτι και να τις παιρνάω με το usb στον υπολογιστή απλά τις κατεβάζω κατευθείαν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...