giannisag17 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Καλησπέρα και από μένα να παραθέσω και εγώ το σχεδόν τελειωμένο PC της υπογραφής μου☺Τα σέβη μου!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Ετοιμη η υδροψυξη του επεξεργαστη. Αυτο δεν ειναι το τελικο σχεδιο θα γινουν αλλαγες οταν μπει και η καρτα γραφικων . Συντομα ομως θα αναμειχθει με λευκό παστέλ να γίνει μωβ παστελ και να φαίνεται ποιο έντονο. Μεχρι στιγμης πως σας φαινετε? 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Καλησπέρα και από μένα να παραθέσω και εγώ το σχεδόν τελειωμένο PC της υπογραφής μου☺ αυτο θα πει ο ορισμος του τέλειου! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalidor Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Dinosfan Kωστα το custom loop τα σπαει..εγινε πολυ πιο ομορφο αποτι περιμενα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
uesugi1989 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Να δείξω και το δικό μου. με καλύτερη κάμερα αυτή τη φορά και με μερικές λεπτομέρειες Ετοιμη η υδροψυξη του επεξεργαστη. Αυτο δεν ειναι το τελικο σχεδιο θα γινουν αλλαγες οταν μπει και η καρτα γραφικων . Συντομα ομως θα αναμειχθει με λευκό παστέλ να γίνει μωβ παστελ και να φαίνεται ποιο έντονο. Μεχρι στιγμης πως σας φαινετε? έργο τέχνης ( αγαπάμε phanteks ) Να ρωτήσω, ποιο είναι το reservoir/pump combo? Και αν και δεν άμεση σχέση με κουτιά, να δείξω και το gaming corner μου Θέλουν λίγο δούλεμα ακόμα τα καλώδια 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekans Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 τελεια δουλεια! το φωτιστικο μπροστα απτο κουτι απο που το πηρες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
uesugi1989 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 τελεια δουλεια! το φωτιστικο μπροστα απτο κουτι απο που το πηρες? Από ένα μαγαζί στο σκρουτζ το πήρα, έψαξα λίγο αλλά δε μπορώ να το βρω. Το ίδιο ακριβώς μπορείς να πάρεις από ebay: http://www.ebay.co.uk/itm/New-Pink-Salt-Lamp-Himalayan-Pink-Salt-Lamps-Crafted-Lamp-Ioniser-8-Sizes-/282227790034?var=581249945525&hash=item41b61650d2:m:m4onKAsKQSjaVRMOEprEWIA Πάνω κάτω το ίδιο θα σου κοστίσει Εμένα είναι το small basket στο link του ebay για να συγκρίνεις μεγέθη. Άμα τυραννιέσαι από αλλεργίες θα σε βοηθήσει πάρα πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekans Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Από ένα μαγαζί στο σκρουτζ το πήρα, έψαξα λίγο αλλά δε μπορώ να το βρω. Το ίδιο ακριβώς μπορείς να πάρεις από ebay: http://www.ebay.co.uk/itm/New-Pink-Salt-Lamp-Himalayan-Pink-Salt-Lamps-Crafted-Lamp-Ioniser-8-Sizes-/282227790034?var=581249945525&hash=item41b61650d2:m:m4onKAsKQSjaVRMOEprEWIA Πάνω κάτω το ίδιο θα σου κοστίσει Εμένα είναι το small basket στο link του ebay για να συγκρίνεις μεγέθη. Άμα τυραννιέσαι από αλλεργίες θα σε βοηθήσει πάρα πολύ εγινε φιλε ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Άμα τυραννιέσαι από αλλεργίες θα σε βοηθήσει πάρα πολύ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pinkakos Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 "Άμα τυραννιέσαι από αλλεργίες θα σε βοηθήσει πάρα πολύ " πως θα σε βοηθήσει ακριβώς,δεν έχω ακούσει για υποαλλεργική λάμπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 "Άμα τυραννιέσαι από αλλεργίες θα σε βοηθήσει πάρα πολύ " πως θα σε βοηθήσει ακριβώς,δεν έχω ακούσει για υποαλλεργική λάμπα Kάτι για ιονιστή έγραφε στο ebay, Anyway. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
uesugi1989 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 "Άμα τυραννιέσαι από αλλεργίες θα σε βοηθήσει πάρα πολύ " πως θα σε βοηθήσει ακριβώς,δεν έχω ακούσει για υποαλλεργική λάμπα Έχει πέτρες από αλάτι ιμαλαϊων που υποτίθετε πως όταν ζεστένονται λειτουργεί σαν ιονιστής. Γενικά και εγώ δε πιστεύω τέτοια χιπστεράδικα γιατροσόφια αλλά ενώ κάθε άνοιξη πάντα με έπιαναν μικρά αλλεργικά σοκ ( μόνιμη καταρροή, ερεθισμός στα μάτια και τη μύτη και τέτοια, δυσκολία στην αναπνοή από αλλεργικό άσθμα ) φέτος ήταν πολύ μειωμένα. Δε χρειάστηκε να πάρω αντισταμινικό ούτε μία φορά ενώ μέχρι πέρυσι ας πούμε ένα κουτάκι το τελείωνα τους μήνες της άνοιξης. For what it's worth 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar_GR Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Έχει πέτρες από αλάτι ιμαλαϊων που υποτίθετε πως όταν ζεστένονται λειτουργεί σαν ιονιστής. Γενικά και εγώ δε πιστεύω τέτοια χιπστεράδικα γιατροσόφια αλλά ενώ κάθε άνοιξη πάντα με έπιαναν μικρά αλλεργικά σοκ ( μόνιμη καταρροή, ερεθισμός στα μάτια και τη μύτη και τέτοια, δυσκολία στην αναπνοή από αλλεργικό άσθμα ) φέτος ήταν πολύ μειωμένα. Δε χρειάστηκε να πάρω αντισταμινικό ούτε μία φορά ενώ μέχρι πέρυσι ας πούμε ένα κουτάκι το τελείωνα τους μήνες της άνοιξης. For what it's worth Όποιος έρχεται επίσκεψη στο σπίτι σου μαστουρώνει από το αλάτι δηλαδή ε;;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Έχει πέτρες από αλάτι ιμαλαϊων που υποτίθετε πως όταν ζεστένονται λειτουργεί σαν ιονιστής. Γενικά και εγώ δε πιστεύω τέτοια χιπστεράδικα γιατροσόφια αλλά ενώ κάθε άνοιξη πάντα με έπιαναν μικρά αλλεργικά σοκ ( μόνιμη καταρροή, ερεθισμός στα μάτια και τη μύτη και τέτοια, δυσκολία στην αναπνοή από αλλεργικό άσθμα ) φέτος ήταν πολύ μειωμένα. Δε χρειάστηκε να πάρω αντισταμινικό ούτε μία φορά ενώ μέχρι πέρυσι ας πούμε ένα κουτάκι το τελείωνα τους μήνες της άνοιξης. For what it's worth Ακουγεται ιδιαιτερα ενδιαφερον. Μιας και εγω εχω παρομοια θεματα (σε μειωμενο βαθμο παντως με το περασμα των χρονων), θα πρεπει να το εξετασω σοβαρα. Ενα μικρο προβλημα μονο. Δε χωραει στο γραφειο μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
uesugi1989 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Ακουγεται ιδιαιτερα ενδιαφερον. Μιας και εγω εχω παρομοια θεματα (σε μειωμενο βαθμο παντως με το περασμα των χρονων), θα πρεπει να το εξετασω σοβαρα. Ενα μικρο προβλημα μονο. Δε χωραει στο γραφειο μου Εγώ πήρα και δεύτερο πρόσφατα για το κομοδίνο δίπλα στο κρεβάτι, όχι αυτό το βαζάκι αλλά το άλλο που είναι σαν στήλη άλλατος με τη λάμπα μέσα. Γενικά διαβάζω βιβλία στο κρεβάτι πριν κοιμηθώ και το χρησιμοποιώ για χαμηλό φωτισμό, είναι ότι πρέπει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα