Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy Note 2 @450€


ison

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Απο όσο γνωρίζω παίζει προσφορά στο γερμανό για 150 € ευρώ έκπτωση στο εν λόγο μοντέλο (ελληνικό) το οποίο κάνει 700Ε οπότε πάμε στα 550€(ζητάτε να σας αφαιρέσουν την δωρο επιταγή από την τελική τιμή)

Στο site της Samsung τρέχει επίσης μια προσφορά για 100Ε μείον σε ελληνικnς αντιπροσωπείας note 2.

Οποτε βγαίνει τελική τιμή 450Ε

Απλά πάρτε το αν τα έχετε.

Το παρών γράφτηκε εξ 'ολοκλnρου με το s-pen (δυστυχώς το πήρα την προηγούμενη εβδομάδα και δεν πρόλαβα την προσφορά)

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 195
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Γνωρίζει κανείς μέχρι πότε θα ισχύει το cashback? Περιμένω επιδότηση τέλη Ιανουαρίου...

Αγορές μέχρι 11/1

ενδιαφερον!

ισχυει το cashback και απο καποιο καταστημα στο σκρουτζ να υποθεσω, ετσι?

Δεν ισχύει για τα ηλεκτρονικά καταστήματα.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αγορές μέχρι 11/1

 

Δεν ισχύει για τα ηλεκτρονικά καταστήματα.

οντως κατεβασα το κουπονι και το λεει στις προυποθεσεις ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πηρα σε καταστημα Γερμανος και μου επιβεβαιωσαν οτι υπαρχει κουπονι εκπτωσης 150 ειτε αφαιρεσει απο την αγορα του Note II (699.90 - 150 = 549.9 ) ή δωροεπιταγη 150 ευρω για αγορα απο το καταστημα.

Οποτε μονο αυριο εμεινε να επιβεβαιωσω απο την Samsung οτι τρεχει το κουπονι αυτο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μεχρι στιγμης χαζευοντας στο σκρουτζ οντως η πιο συμφερουσα προσφορα ειναι του γερμανου μιας και στην ουσια απο 700 το δινει 550 με την δωροεπιταγη. οποτε για να εκμεταλευτουμε την προσφορα της σαμσουνγκ πρεπει να το παρουμε απο καποιον που να το εχει παρει απο αυτην και οχι παραεισαγωγη. το θεμα ειναι οτι οσοι το πουλανε κατω απο 550 λενε εγγυηση αντιπροσωπειας (χωρις το ελληνικη). το χει προμηθευτει καποιος απο αυτους απο σαμ/ελλας ?

 

επισης παει στο μυαλο μου οτι μεχρι που βγηκε η προσφορα η πιο συμφερουσα αγορα του note 2 ηταν απο ηλεκτρονικα μαγαζια (παραεισαγωγης). ετσι λογικα η εδω αντιπροσωπεια εχανε ποσοστα ή οτι προβλεπεται να ειναι τα κερδη της απο οποια συμφωνια εχει κανει με τους εξω. οποτε κανει αυτη την προσφορα μεσα στις γιορτες σε συνεργασια με τον γερμανο και την δωροεπιταγη του για να δελεασει οσους ειχαν σκοπο να κανουν κινηση αυτες τις μερες που υπαρχει ζεστο χρημα.

θυμηθειται και την προσφορα γερμανου-eurobank με τα galaxy tab 10.1 και τα 3 μοντελα κινητα που ηταν τον μαρτιο ? συμπτωση ? βεβαια το κερδος ηταν ολο δικο μας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για 20 ευρω διαφορα που εχει το πιο φτηνο μαγαζι απο το σκρουτζ δεν τιθεται θεμα.

Το θεμα ειναι οτι η samsung θα δεχτει οτι εχεις αγορασει το κινητο με κουπονι και να σου δωσει και αλλο κουπονι!! Γιατι οταν τους στελνεις το κουπονι που κατεβαζεις απο την σελιδα τους, μεσα στον φακελο ζητανε φωτοτυπια την ταυτοτητα και φωτοτυπια την αποδειξη αγορας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορει καποιος αυριο να επιβεβαιωσει οτι στην αγορα απο γερμανο περνανε την εκπτωση 150 ευρω αμεσως και επισης στην samsung αν ισχυει η επιστροφη αφου γινει η εκπτωση στον γερμανο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν βλεπω κατι καπου που να σας αφαιρει το δικαιωμα στο cashback εφοσον παρετε σε μειωμενη τιμη το κινητο (και γιατι αλλωστε, αν πχ ειχατε κανενα πιστωτικο στο Γερμανο και η αποδειξη ειχε μηδενικη τιμη τι θα τους πειραζε?)...

οι μονοι περιορισμοι ειναι 1ον του Γερμανου που δινει τα -150 μονο για αγορα σκετης συσκευης (οχι επιδοτηση απο συμβολαιο δηλαδη και μαλιστα λεει και υποχρεωτικα με εξοφληση με πιστωτικη με ατοκες αν ειδα καλα?) και 2ον της samsung να μην ειναι απο "ηλεκτρονικο" καταστημα (τωρα πώς ακριβως διακρινεται ενα καταστημα ως "ηλεκτρονικο" και ενα αλλο οχι ποιος θα μας πει αραγε αφου και ο Γερμανος πχ εχει ηλεκτρονικο καταστημα, πιστευω οτι εδω ισως θελει να διευκρινισει οτι πολλα ηλεκτρονικα καταστηματα εχουν εισαγει απο αλλη πηγη το κινητο, στην οποια περιπτωση δεν αποκλειεται καποιο καταστημα που βγαινει στο σκρουτζ με τιμη χαμηλοτερη των 550 για το κινητο και λεει οτι εχει 2ετη εγγυηση ελληνικης αντιπροσωπειας να συμμετεχει κανονικα, θελει λιγο ψαξιμο αυτο).

Ισα-ισα που οι οροι του κουπονιου αναφερουν μεχρι και ολοκληρο το διπτυχο "αποδειξη/τιμολογιο" κατι που με κανει να πιστευω οτι μπορει πραγματι καποιος να το παρει με <320 ευρω γλιτωνοντας το ΦΠΑ!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...