Liverpool89 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 Στις 3/11/2024 στις 4:03 ΜΜ, BlueBlood7 είπε Στα 1333 είναι η μνήμη σου. Πάρε λοιπόν μια στα 1333 κατά προτίμηση Corsair ή G-skill. ddr3 δεν ειναι ο τυπος μνημης;
komhs Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου 1) Το pc δεν ανοίγει ξαφνικά: Ένα χαλασμένο USB του κουτιού μας που βραχυκυκλώνει μπορεί να κάνει ένα pc να μην ανάβει, γι αυτό αν έχετε αποκλείσει όλες τους άλλους λόγους που αναφέρονται στο ποστ, να δοκιμάσετε να βγάλετε και το καλώδιο που συνδέει τα εξωτερικά USB που έχει το κουτί από την μητρική.
Mr_Terror Δημοσ. 17 Αυγούστου Δημοσ. 17 Αυγούστου Χρονια πολλα με υγεια το κυριοτερο. Περναω στο ψητο.Με αφησε το τροφοδοτικο ενα corsair rm 750.Ειναι τα πρωτα που ειχαν βγει. Για να ανοιξει το pc παταγα 4 και 5 φορες το Power μεχρι που δεν ανοιγει πλεον. .Εβγαλα το τροφοδοτικο και το εβαλα πανω σε psu tester.Συνδεω το 24πινο καλωδιο στο tester και ειναι νεκρο το tester καμια ενδειξη στην οθονη.Αν ομως βγαλω και ξαναβαλω το 24μινο στο tester με ανοιχτο τον διακοπτη στο τροφοδοτικο , παιρνει μπροστα και βγαζει φυσιολογικες τις τασεις.Αν κλεισω τον διακοπτη και τον ανοιξω παλι νεκρο το tester.Μονο βγαζοντας και βαζοντας το 24πινο παιρνει μπροστα.Απο απλη περιεργεια τι εχει παθει το τροφοδοτικο? Να σημειωσω το τροφοδοτικο κρατησε περιπου 11μιση χρονια εχοντας καθημερινα στην πλατη του πανω απο 12 ωρες λειτουργιας. 1
Sheogorath Δημοσ. 17 Αυγούστου Δημοσ. 17 Αυγούστου 15 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε Χρονια πολλα με υγεια το κυριοτερο. Περναω στο ψητο.Με αφησε το τροφοδοτικο ενα corsair rm 750.Ειναι τα πρωτα που ειχαν βγει. Για να ανοιξει το pc παταγα 4 και 5 φορες το Power μεχρι που δεν ανοιγει πλεον. .Εβγαλα το τροφοδοτικο και το εβαλα πανω σε psu tester.Συνδεω το 24πινο καλωδιο στο tester και ειναι νεκρο το tester καμια ενδειξη στην οθονη.Αν ομως βγαλω και ξαναβαλω το 24μινο στο tester με ανοιχτο τον διακοπτη στο τροφοδοτικο , παιρνει μπροστα και βγαζει φυσιολογικες τις τασεις.Αν κλεισω τον διακοπτη και τον ανοιξω παλι νεκρο το tester.Μονο βγαζοντας και βαζοντας το 24πινο παιρνει μπροστα.Απο απλη περιεργεια τι εχει παθει το τροφοδοτικο? Να σημειωσω το τροφοδοτικο κρατησε περιπου 11μιση χρονια εχοντας καθημερινα στην πλατη του πανω απο 12 ωρες λειτουργιας. Δοκίμασε, γιατί κόντεψα να πετάξω πισί γιατί δεν άνοιγε λόγω χαλασμένου διακόπτη κουτιού. Βραχυκύκλωσε τα πινάκια στην μητρική, που κουμπώνει το κουμπί.
Mr_Terror Δημοσ. 17 Αυγούστου Δημοσ. 17 Αυγούστου Σε ευχαριστω για την απαντηση.Εβαλα αλλο τροφοδοτικο στον υπολογιστη και δουλευει οπως πρεπει.Λογικα το προβλημα ειναι στο τροφοδοτικο.Μαλλον καποιο κύκλωμα εκκίνησής τα εχει παιξει. Απλα μου κανει περιεργεια που παιρνει μπροστα το tester μονο αν βγει και ξαναμπει το 24πινο.
PC_Science_Lefkada Δημοσ. 22 Αυγούστου Δημοσ. 22 Αυγούστου Στις 17/8/2025 στις 2:39 ΜΜ, Mr_Terror είπε Περναω στο ψητο.Με αφησε το τροφοδοτικο ενα corsair rm 750.Ειναι τα πρωτα που ειχαν βγει. Για να ανοιξει το pc παταγα 4 και 5 φορες το Power μεχρι που δεν ανοιγει πλεον. Μπορεί να θυμάμαι λάθος, αλλά νομίζω αυτή τη συμπεριφορά είχα κι εγώ με ένα Corsair RM550 πρώτης γενιάς πριν κάποια χρόνια. Οι τάσεις του ήταν αλφαδιά, δυσκολευόταν στο άναμμα. Χρειάστηκε μια πολύ απλή επισκευή στο κύκλωμα ανάμματός του τελικά. Μπορεί να έχει κάποιο άλλο θέμα το δικό σου RM750. Στo RM550 μου, χρειάστηκε να αλλαχθεί το NTC του με άλλο καταλληλότερο. Δε θυμάμαι να είχε γίνει άλλη αλλαγή ή προσθήκη κάποιας αντιστασούλας κ.ο.κ.. Μετά από αυτήν την επισκευή, το RM550 ανάβει και δουλεύει σωστά μέχρι και σήμερα. Στις 17/8/2025 στις 3:02 ΜΜ, Mr_Terror είπε Εβαλα αλλο τροφοδοτικο στον υπολογιστη και δουλευει οπως πρεπει.Λογικα το προβλημα ειναι στο τροφοδοτικο. Έχεις πολύ ισχυρή ένδειξη ότι θέμα είναι στο RM750. Παρόλο που αυτό δεν είναι 100% σίγουρο, αν δε δοκιμαστεί και αποτύχει σε σύστημα που παίζει με κάθε άλλο τροφοδοτικό, θεωρώ λογικότερο επόμενο βήμα να βρεις έναν καλό ηλεκτρονικό να το κοιτάξει. Παρά να κουραστείς με παραπάνω ελέγχους για 1-2% πιθανότητα το πρόβλημα να είναι αλλού.
Mr_Terror Δημοσ. 22 Αυγούστου Δημοσ. 22 Αυγούστου Φιλε μου σιγουρα ειναι προβλημα στο τροφοδοτικο αλλα δεν γνωριζω να βρω την αιτια ουτε πιστευω αξιζει να παει σε τεχνικο.Με το αλλο τροφοδοτικο που εβαλα δουλευει μια χαρα ο υπολογιστης εδω και μια εβδομαδα. Η αληθεια ειναι οτι δεν μου παει να το πεταξω το rm απο την αλλη μπορει και να φτιαχνεται με μικρο κοστος.Το ειχα παρει το 2013 κοντα στα 140 ευρω.Οκ με εβγαλε μια 10ετια φουλ με πολλες ωρες καθημερινης λειτουργιας αλλα δεν ειχε ζοριστει.
ringboy Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου Σε ολα τα αλλα προβληματα που αναφερθηκαν μεχρι τωρα θα προσθεσω και ενα αλλο που εχει τρομερα ευκολη λυση. Συγκεκριμενα ειναι τα μισιβγαλμενα καλωδια πισω απο το PC. Εν συντομια θα αναφερω δυο παρομοια θεματακια που ειχα μεσα σε ενα μηνα. Κατ' αρχην περιστασιακα εχανα το ιντερνετ απο μισοβγαλμενο καλωδιο ethernet γιατι ειχε σπασει το κλιπσακι του στοπ απο το πλαστικο φις. Μεχρι να το καταλαβω εκανα και ενα φορματ.🙃 Δευτερον οταν αποφασισα επι τελους να αλλαξω το σπασμενο κλιπσακι του ethernet μισοξεκουμπωσα κατα λαθος το καλωδιο HDMI που συνδεει το PC με την 50αρα TV. Αποτελεσμα: Εικονα εβλεπα, αλλα χαθηκε απο την TV η καταχωρηση INPUT SELECT. Μου πηρε μια μερα ψαξιματος στις ρυθμισεις μεχρι να καταλαβω οτι ηταν hardware.
passenger57 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Κάθε φορά που κάνω εκκίνηση του Η/Υ εμφανίζει αυτήν την οθόνη και πρέπει να κάνω reboot για να επανέλθει. Κατά τα άλλα, ο υπολογιστής δουλεύει κανονικά. Όμως δεν μπορώ να βρώ τι χρειάζεται για να λύσω το θέμα. Έχω AMD Ryzen 7 5700G with Radeon Graphics (3.80 GHz) και WIN11 PRO με τις τελευταίες αναβαθμίσεις... Τί πρέπει να κάνω για να το λύσω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα