Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έστηλες όμως ολόκληρη την πορεία του δέματος, παρά ΜΟΝΟ μετα το κλείσιμο στο Κ.Α.Τ. αεροδρομίου (πριν απο αυτό γράφει για είσοδο στο τελωνείο?)

Έχεις δίκιο. Ανέβασα όλη την πορεία του δέματος σε ένα screenshot. Αν θέλεις, ρίξε μια ματιά σε παρακαλώ.

Courier.png

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μιας και το νήμα έχει πάρα πολλά posts πλέον και μου είναι αδύνατο να ψάξω να βρω αν έχει αναφερθεί ξανά, μπορεί κάποιος να μου πει αν προκύπτει πλέον έξτρα κόστος για μικρές αγορές από Κίνα, της τάξης των 5-15€?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Μιας και το νήμα έχει πάρα πολλά posts πλέον και μου είναι αδύνατο να ψάξω να βρω αν έχει αναφερθεί ξανά, μπορεί κάποιος να μου πει αν προκύπτει πλέον έξτρα κόστος για μικρές αγορές από Κίνα, της τάξης των 5-15€?

Ευχαριστώ!

Νομικα βαση κοστους, οχι.

Αλλα υπαρχει η ταση να γινεται αμφισβητηση του κοστους, και να δασμολογουν προιοντα βαση του κοστους που πιστευουν αυτοι πως πραγματικα αξιζει.

Στη δευτερη περιπτωση, καλη τυχη.

Δημοσ.

Ευχαριστώ!

Μερικές σελίδες πίσω που κοίταξα μέχρι 22 ευρώ δεν έχεις πρόσθετο κόστος. Αυτό κατάλαβα...

Δημοσ.

Έχεις δίκιο. Ανέβασα όλη την πορεία του δέματος σε ένα screenshot. Αν θέλεις, ρίξε μια ματιά σε παρακαλώ.

Courier.png

Έτσι όπως φαίνεται τωρα το δέμα σου δεν μπήκε κάν στο τελωνείο και σου έρχεται

• Like 1
Δημοσ.

Γεια σε ολους...θελω τις πολυτιμες συμβουλες σας αν γνωριζετε.

εχω παραγγειλει ηλεκτρονικο τσιγαρο απο κινα λεει οτι 12/9 εφτασε ελτα αλλα ουτε φωνη ουτε ακροαση!
ειναι νορμαλ αυτη η αναμονη? 

Δημοσ.

Γεια σε ολους...θελω τις πολυτιμες συμβουλες σας αν γνωριζετε.

εχω παραγγειλει ηλεκτρονικο τσιγαρο απο κινα λεει οτι 12/9 εφτασε ελτα αλλα ουτε φωνη ουτε ακροαση!

ειναι νορμαλ αυτη η αναμονη? 

Είναι γνωστή η καθυστέρηση στα ΕΛΤΑ από τον ΙΟΥΝ.

Θέλει υπομονή 

Δημοσ.

καλησπερα,

θελω να αγορασω κατι απο Αμερικη (iherb). Με 18-20 ευρω, οχι παραπανω. Πρέπει να πληρώσω? Δεν καταλαβαινω ρε παιδια :unsure: 

(περιμένω και ενα δεμα απο εκει.. αξιας 16 ευρω.. Πρεπει να φοβαμαι και για αυτο?? :( )

Δημοσ.

καλησπερα,

θελω να αγορασω κατι απο Αμερικη (iherb). Με 18-20 ευρω, οχι παραπανω. Πρέπει να πληρώσω? Δεν καταλαβαινω ρε παιδια :unsure: 

(περιμένω και ενα δεμα απο εκει.. αξιας 16 ευρω.. Πρεπει να φοβαμαι και για αυτο?? :( )

Αυτό που είναι πιθανόν να σου ζητήσουν είναι χαρτί από τον ΕΟΦ για τα είδη που αγόρασες.

Δημοσ.

Αυτό που είναι πιθανόν να σου ζητήσουν είναι χαρτί από τον ΕΟΦ για τα είδη που αγόρασες.

μαλιστα..Και αν το ζητάνε, πρεπει να παω στο ΕΟΦ η μπορω να το ζητήσω μέσω email..?

Δημοσ.

Θα μπορούσε κάποιος τεκμηριωμένα να δώσει τα φώτα του παρακαλώ σχετικά με το 3ευρω που χρεώνουν τα ΕΛΤΑ, ισχύει ή όχι; 

Δημοσ.

μαλιστα..Και αν το ζητάνε, πρεπει να παω στο ΕΟΦ η μπορω να το ζητήσω μέσω email..?

Κάνε αναζήτηση σ' αυτό το θέμα με την λέξη "ΕΟΦ"

Δημοσ.

Θα μπορούσε κάποιος τεκμηριωμένα να δώσει τα φώτα του παρακαλώ σχετικά με το 3ευρω που χρεώνουν τα ΕΛΤΑ, ισχύει ή όχι;

Όχι κανονικά δεν υσχει όμως κάποιοι ελτατζιδες το χρεώνουν παράνομα.
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...