jkoukos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Πάλι καλά που έγραψε "σπάνιο" αλλά το προσπέρασες και κατάλαβες μόνο το "αδύνατον". Αλλά και πάλι πρόκειται για αβλεψία του τελωνείου. Μπορεί να αναφέρει κόστος 10$, αλλά δεν είδε την αξία ασφάλισης (200$), που ως γνωστόν οι δασμοί και τα τέλη υπολογίζονται επί της τιμής CIF.
molot12 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Πάλι καλά που έγραψε "σπάνιο" αλλά το προσπέρασες και κατάλαβες μόνο το "αδύνατον". Αλλά και πάλι πρόκειται για αβλεψία του τελωνείου. Μπορεί να αναφέρει κόστος 10$, αλλά δεν είδε την αξία ασφάλισης (200$), που ως γνωστόν οι δασμοί και τα τέλη υπολογίζονται επί της τιμής CIF. To θέμα είναι γιατί οι Αμερικανοί θεωρούνται απο το τελωνείο αξιόπιστοι στις τιμές που αναγράφουν στα πακέτα τους και όχι οι Κινέζοι. Μπορείς να μας το εξηγήσεις; Ακόμα και αν ο Κινέζος έγραφε την πραγματική τιμή στο πακέτο πχ. 13,5 ευρώ κόστος ανταλλακτικού οθόνης, ο τελωνειακός θα μειδιούσε και θα έβαζε αξία CIF 30 ευρώ και θα το εκτελώνιζε χωρίς καν να το ψάξει, δεν υπάρχει λογική ... Είναι τελικά να μην σου βγει το όνομα ΥΓ. Εκτος αν υπάρχει γραμμή περιορισμού των εισαγωγών κινητών τηλεφώνων, tablet και ανταλλακτικών απο Κινα με δυσβάσταχτες χρεώσεις (ακόμα και για τα ατελώς μη εκτελωνιζόμενα δέματα με αξία <22 ευρώ που ίσχυει πανευρωπαικά ! ) προς όφελος των εγχώριων αλυσίδων πώλησης ηλεκτρονικών.
anaximandros Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 ;Έχω αρκετά πακέτα τα οποία εστάλησαν πριν το δικό σου από Ιαπωνία (απλά και συστημένα) και ακόμα δεν έχουν έρθει Ελλάδα (ή έχουν έρθει αλλά δεν έχει ανοιχτεί ο σάκος). Τα δύο εξ αυτών μάλιστα εστάλησαν τέλη Αυγούστου και πλήρωσα κάτι παραπάνω για να έρθουν γρηγορότερα ( υποτίθεται max 12 μέρες, πριν το καλοκαίρι με αυτή τη μέθοδο αποστολής έφθαναν max στις 20 μέρες) και προς το παρόν περιμένω 50 μέρες. Την ίδια στιγμή έχει έρθει πακέτο (αλλά μπήκε τελωνείο) που έφυγε από Ιαπωνία 12/9. Οπότε υπομονή, τόσο πάνω κάτω είναι οι καθυστερήσεις στους περισσότερους. Προηγούμενα δέματά μου από Ιαπωνία εμφανίστηκαν πρώτη φορά στο αεροδρόμιο στις 60+ μέρες. Α καλά. Ό,τι να' ναι. Θυμάμαι πέρυσι απλό δέμα από Ιαπωνία είχε φτάσει μέσα σε 25 ημέρες, μήνα δεν είχα ποτέ αναμονή. Εν αναμονή λοιπόν... Ελπίζω να φτάσει σύντομα.
JOHN ONLY Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Γεια σας, γνωριζει κανεις τι παιζει με το τελωνειο στη σουηδια; Θελω να παραγγειλω το xiaomi redmi note 4 με priority direct απο bangood.
alexserres2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Γεια σας, γνωριζει κανεις τι παιζει με το τελωνειο στη σουηδια; Θελω να παραγγειλω το xiaomi redmi note 4 με priority direct απο bangood.για το πρωτο θεμα δυστυχως δεν γνωριζω.για το δευτερο,κανε την αγορα και μην φοβασαι για τελωνειο.το priority direct mail ειναι ενας απο τους πλεον ασφαλεις τροπους αποστολης για αποφυγη τελωνειου.
jkoukos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 To θέμα είναι γιατί οι Αμερικανοί θεωρούνται απο το τελωνείο αξιόπιστοι στις τιμές που αναγράφουν στα πακέτα τους και όχι οι Κινέζοι. Μπορείς να μας το εξηγήσεις; Για τον απλό λόγο που ανέφερε ο makfil. Είναι σπάνια η περίπτωση να αναφέρουν λάθος ή ψευδή στοιχεία, πράγμα που είναι καθεστώς στην άλλη πλευρά του Ειρηνικού.
stratos789 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους,είχα παραγγείλει ένα πληκτρολόγιο και ήρθε στην Ελλάδα και μου λέει αυτό. Έχει περάσει από τελωνείο?
spartak1 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους,είχα παραγγείλει ένα πληκτρολόγιο και ήρθε στην Ελλάδα και μου λέει αυτό. Καταγραφή.JPG Έχει περάσει από τελωνείο? Πόσο κοστίζει;
gusdevelopers Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους,είχα παραγγείλει ένα πληκτρολόγιο και ήρθε στην Ελλάδα και μου λέει αυτό. Καταγραφή.JPG Έχει περάσει από τελωνείο? οχι εισαι καθαρος σε λιγες μερες θα το εχεις σπιτι σου
stratos789 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 οχι εισαι καθαρος σε λιγες μερες θα το εχεις σπιτι σου Α ωραία ,με ανακούφισες φίλε Γενικά αυτό το Γ.Ε.Τ.Α τι είναι?
dexterios Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Α ωραία ,με ανακούφισες φίλε Γενικά αυτό το Γ.Ε.Τ.Α τι είναι? Γραφείο Εκτελωνισμού Ταχυδρομικών Αντικειμένων
stratos789 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Γραφείο Εκτελωνισμού Ταχυδρομικών Αντικειμένων Ευχαριστώ!
vasilissouvlaki Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Με usps priority mail θα έχω τελωνείο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις