RPDrummer Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Ναι το είδα και γω. Το τερμάτησα δεν άντεξα να περιμένω άλλα patch για να φτιάξουν κάποια quests. 34 lvl έφτασα με όλα τα quest ολοκληρωμένα, ίσα ίσα που πρόλαβα να φορέσω Wolf gear. Πάντως, ψάχτε όλο το Kaer Morhen και τις γύρω περιοχές. Έχει αρκετά κρυφά quests και κάποια αναφέρονται στο Witcher 1.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Με τσαντίζουν τα cosplay, ποτέ δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα, βάλε και την ηλικία.. Κυρίως το ότι θεωρώ μάλλον απίθανο να έχει περάσει έστω τον πρόλογο.
babisflou7 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 παιδες πως μπορουμε να δουμε ποσο 100% εχουμε κανει στο παιχνιδι?
xtrmsnpr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 στο gog εμφανίστηκαν τα νέα dlc (ο μόνος είμαι που δεν παίζει το παιχνίδι και περιμένει τα dlc και κάποια minor patches)
liakinen Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 στο gog εμφανίστηκαν τα νέα dlc (ο μόνος είμαι που δεν παίζει το παιχνίδι και περιμένει τα dlc και κάποια minor patches) Όχι έχεις και άλλους παρέα. Αν και έχω γράψει αρκετές ώρες δοκιμάζοντας settings, χαζεύοντας τον υπέροχο κόσμο Καβάλα στο αλογάκι μου, κάνοντας practice σε combat και επίσης έμαθα το inventory για να είμαι έτοιμος όταν έρθει η ώρα. Βέβαια περιμένω τα υπόλοιπα 6 Dlc και μάλλον θα ξεκινήσω, ελπίζοντας μέχρι τότε να βγουν 1-2 major patches. 1
8-bitMUSIC Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 καλημερα, ειδα πως πολλες φορες διαφορα πραγματα πχ, σκιες,μουσια,χορταρι φωρτονουν αργα δηλαδη να πας κοντα και να βγενουν μετα.... μονο σε εμενα συμβαινει αυτο? επισης οταν περματας με το αλογο βλεπω σε καθε βημα ενα μικρο lag σαν να σταματαταει το game...μονο σε εμενα και αυτο?, ολα ultra εκτος απο foliage visibility στα high 60 fps.
babisflou7 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 παιδες πως μπορουμε να δουμε ποσο 100% εχουμε κανει στο παιχνιδι?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 καλημερα, ειδα πως πολλες φορες διαφορα πραγματα πχ, σκιες,μουσια,χορταρι φωρτονουν αργα δηλαδη να πας κοντα και να βγενουν μετα.... μονο σε εμενα συμβαινει αυτο? επισης οταν περματας με το αλογο βλεπω σε καθε βημα ενα μικρο lag σαν να σταματαταει το game...μονο σε εμενα και αυτο?, ολα ultra εκτος απο foliage visibility στα high 60 fps. Όχι φυσικά, είναι γνωστό το πρόβλημα. παιδες πως μπορουμε να δουμε ποσο 100% εχουμε κανει στο παιχνιδι? Μονο άμα το έχεις από GOG άμα δεν κάνω λάθος. 1
RPDrummer Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Βασικά στο gog βλέπεις το % των achievements που εχεις ολοκληρώσει,
polakis21 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Ποια ειναι η πιο δυνατη πανοπλια στο παιχνιδι; Και πως την βρισκουμε;
CarbonFibre Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Παιδιά προτείνετε αγορά για gog ή steam και γιατί;
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Παιδιά προτείνετε αγορά για gog ή steam και γιατί; υπάρχει πρόθεση ψήφου; πάρτο σε gog,είναι πιο φθηνό 1
RPDrummer Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Ποια ειναι η πιο δυνατη πανοπλια στο παιχνιδι; Και πως την βρισκουμε; Wolf Armor. Πρέπει να έχεις πάει στο Khaer Morhen για να τη βρεις. 1
tidus666 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Παιδιά προτείνετε αγορά για gog ή steam και γιατί; Και στα δύο για να αναπληρώσουμε τις αδικίες οροκουσάκι ανά τον κόσμο. GOG, γιατί στηρίζεις άμεσα την CDPR και το DRM free. 10
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα