nocturne Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 υπάρχει κάποια σελίδα για το πως μπορείς να κάνεις install το sweet fx??? Ευχαριστώ πολύ
nevermore Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 υπάρχει κάποια σελίδα για το πως μπορείς να κάνεις install το sweet fx??? Ευχαριστώ πολύ http://www.insomnia.gr/topic/530625-sweetfx-how-to-oδηγός-εγκατάστασης/page-1?hl=+sweet Το κουμπί της αναζήτησης πάνω δεξιά κάνει θαύματα 1
nocturne Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 http://www.insomnia.gr/topic/530625-sweetfx-how-to-oδηγός-εγκατάστασης/page-1?hl=+sweet Το κουμπί της αναζήτησης πάνω δεξιά κάνει θαύματα το κουμπί της αναζήτησης πάνω δεξιά δεν μου έβγαλε το link που μου έστειλες...... προφανώς έχει καιρό ακόμα μέχρι να μάθει να κάνει τετοια θαύματα Ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη ανταπόκριση οι insomniacs είναι το θαύμα 2
MultiDoc Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Ξέρει κανείς ποτέ θα δώσουν το 1.07 patch ? γιατί είμαι όπως είχα πει στο ξεκίνημα του 2ου playthrough και λέω αν είναι να βγει σύντομα να περιμένω πριν προχωρήσω πολύ στην ιστορία.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δεν δουλεύουμε στην CDPR buddy Σύντομα είπαν οποτε... http://wccftech.com/witcher-3-patch-107-bigger-105-coming-lot-people/
Alastor192 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Ξέρει κανείς ποτέ θα δώσουν το 1.07 patch ? γιατί είμαι όπως είχα πει στο ξεκίνημα του 2ου playthrough και λέω αν είναι να βγει σύντομα να περιμένω πριν προχωρήσω πολύ στην ιστορία. περιμενε και τα τελευταια DLC την επομενη βδομαδα και λογικα καπου εκει θα βγει και το patch που θα ναι τουμπανο αποτι λενε προσωπικα ελπιζω να βαλουν επιτελους camera adjustment,παρα ητανε zoomed out για ενα τοσο ομορφο game και επιρεαζε αρνητικα το immersion
liakjim Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 To ξεκίνησα κ εγώ επιτέλους. Πέθανα στο γέλιο στη φάση του ξυρίσματος/ πλυσίματος / ντυσίματος. Τα γραφικά έχουν τα δυνατά τους σημεία αλλά κ αδυναμίες. Πάντως αν κ δεν είναι αυτό που περιμέναμε είναι εξαιρετικά και τρέχει όντως πολύ καλά ακόμα κ στο γέρικο desktop μου. Ειδικά στα κοντινά πλάνα των προσώπων, μένεις μ@λάκας. Τα voices απίστευτα. Το συστημα μάχης απλοποιημένο ή μου φαινεται? Η κάμερα λίγο αργή. Κολλάς πάντως. 1
devil-ji Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Μολις εφτιαξα full mastercrafted ursine set. Απλα τανκ... Τρεμε Eredin 3
Strategos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 παιδιά help έκανα φορματ χτες και ξέχασα να κρατήσω τα save και τώρα βαριέμαι να ξεκινήσω απο το 0 και δεν βρήκα κάπου να υπάρχει μη τερματισμένο το game, μήπως έχει κάποιος κάποιο save κάπου εκεί γύρο ανάμεσα σε Ciri Story Out of the Shadows 17 και σε Pyres of Novigrads 18 ? Βρήκα και αυτό το site αλλά δεν με αφήνει να τα κατεβάσω http://thewitcher3-savegame.blogspot.in/2015/06/the-witcher-3-wild-hunt-save-game-for.html
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 As some of you may know, we are finishing up work on our next big patch, Patch 1.07. It’s a very large update introducing some key changes, including:- A new, alternative (optional) movement response mode for Geralt.- A player stash for storing items, available in various locations throughout the game. Stash locations are marked on the player's map.- Crafting and alchemy components no longer add to the overall inventory weight.- Books are now placed in a dedicated tab in the Inventory and books that have already been read are properly grayed out.- A few performance enhancements, including the optimization of FX, scenes and general gameplay.- Various improvements to horse behavior.- Multiple sorting options are now available in the Inventory.- Alchemy formulas and crafting diagrams can be "pinned", meaning all components and ingredients required to make them will be conveniently marked in the Shop panel.- Dozens of fixes for quest related issues, both major and minor.Since it's been all hands on deck working to finish and release this patch on time, we won’t be publishing a free DLC this week (don’t worry - free content comes back next week). We hope you understand our decision. We’ve gathered so much feedback from you over the past couple of weeks and we want to implement as much of it as possible. The full change list for the patch 1.07 will be coming later this week. Stay tuned for info about the release of the update itself. https://www.facebook.com/thewitcher/photos/a.165254449330.117240.9659019330/10153120773094331/?type=1&theater 11
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Άψογο support...well done CDPR, ώρα για δεύτερο playthrough! 1
RPDrummer Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Τρέμω και μόνο στην ιδέα να το ξανα αρχίσω! Πιθανότατα ίσως να το ξαναπαίξω μετά από κανα 2 χρόνια. 1
Federacion Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Εγώ έπαθα το άλλο: Πήγα σε αποστολή που ήθελε λέβελ 6 και είμαι 4...Πως μπορώ να γυρίσω πίσω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα