Soulseeker Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Ναι το ειχα ξαναγράψει καποια στιγμη οτι το w1 ειχε ισως το καλύτερο combat system. Μου άρεσε πολυ η φάση combat style + οτι ειχε πολλα εντυπωσιακά combos/animations. Γενικα οι μαχες ειναι ωραιες αλλα ,δυστυχως, ευκολες. Και επαιζα στο blood and bones.Στην ουσια δυσκολευτικα αρκετα early game που δεν ειχα ακομα potions κτλ. Απο ενα σημειο και μετα με ενα συνδιασμο quen,swallow και tawny owl ηταν πολυ δυσκολο να ψοφήσεις
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Συμφωνώ ειδικά το Quen που δεν έχει wait time penalty όπως πριν κάνει το game πολύ εύκολο και με τα φίλτρα σχεδόν όλα ta Signs πολύ spammable, ευτυχώς το mod διορθώνει σχεδόν τα πάντα.
liakinen Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Το παιχνίδι "πρέπει" να παιχτεί στο μέγιστο επίπεδο δυσκολίας που και πάλι δεν είναι αρκετό. Αν κάποιος του φανεί δύσκολο τις πρώτες ώρες η συμβουλή είναι να κάνει υπομονή γιατί αργότερα με level,potions etc γίνεται "εύκολο". Στα χαμηλά επίπεδα είναι μόνο κλικ το mouse και dodge - parry ούτε potions ούτε bombs και δεν αξίζει ένα τέτοιο δημιούργημα να μην το απολαύσουμε σε όλο το μεγαλείο του. 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 True το animation για τα φίλτρα. Είναι κάτι μικρό, αλλά μου έλειψε που δεν έβλεπα να πίνει και να πετάει το μπουκαλάκι. 2
xtrmsnpr Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 μου πέρασε ένα μικρό patch το gog πριν λίγο,νομίζω 76mb Patch 1.08.1 (14.08.2015) Introduces a retro-active fix to some of the achievements that were amended in the patch 1.08. Adds sources for scripts (mod support).
kostool13 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Και το τέλος μου φάνηκε μια χαρά. Πολύ σωστο κλείσιμο για τις επιλογές που είχα κάνει ως τότε. Δεν εχω δει τα αλλα endings για να ξέρω τι άλλο γίνεται, αλλα στο δικό μου είμαι πολύ ικανοποιημένος με το πως έληξε. To πρόβλημά μου δεν ήταν το τι δείχνουν τα endings, αλλά ποιες επιλογές επηρεάζουν το ποιο από τα τρία θα δεις. Αν αυτό που έτυχε να δεις ήταν λογικό σε σχέση με τις πράξεις σου, δεν το ψάχνεις παραπάνω και λες ΟΚ, μια χαρά. Άμα σου σκάσει κουλό τέλος και μπεις στη διαδικασία να ψάξεις τι το επηρέασε, μπορεί τελικά να διαπιστώσεις ότι τη διαφορά μεταξύ του αν η Ciri θα γίνει empress ή αν θα πεθάνει, την έκανε το ότι σε ένα διάλογο όπου η Ciri είπε -παράφραση- "έτσι μου έρχεται να το κάνω λίμπα το μέρος", πάτησες επιλογή 1: "δε χρειάζεται, ας ηρεμήσουμε" αντί 2: "κάντα λίμπα", και ότι οι υπόλοιπες επιλογές που έκανες επί 150+ ώρες πήγαν στο βρόντο... 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δεν είμαι ψυχολόγος, αλλά αυτό είναι το θέμα. Τι κάνεις με την Ciri όταν είσαι μαζί της. Κι εκείνη έχει τον Geralt σαν πατέρα και ανάλογα με το πόσο την εμπιστεύεσαι ή όχι και όταν την βοηθάς, είναι αυτές οι επιλογές. Ναι, δεν φαίνονται σαν κρίσιμες επιλογές όταν τις κάνεις, αλλά για την Ciri είναι, μιας και είναι ο χρόνος που περνάει με τον Geralt απ' όταν έχουν ξαναβρεθεί. Μεγάλο για να γίνει Empress by the way, είναι να την πας στον Εmhyr.
Fulgore Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Εγω ειδα τα 2 τελη απο το Playthrough μου(διαφορετικα saves προφανως ). Περιεργως μου αρεσε πολυ και το κακο τελος,απο τα λιγα παιχνιδια που μου εχει συμβει να μου αρεσει το κακο τελος 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 The Witcher 3: Wild Hunt – No REDkit Editor Planned At The Moment
Πέτρος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Εμένα πάντως, με το patchίδιο (1.08.1), αποφάσισε εκτός από 1-2 quest που είχα βγάλει και δεν είχε αναγνωρίσει, να μου βγάλει και το παιγνίδι τερματισμένο, στα achievements. Επίσης, μετά και τον νεότερο οδηγό της AMD via WU@10, ανέβηκαν αισθητά οι επιδόσεις και ψάχνω να βρω τί έχει αλλάξει στις ρυθμίσεις (περίπου +7fps, δλδ +22-25%).
WizNick Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Και εμενα εβγαλε στα achievements οτι το εχω τελειωσει , ενω δεν το εχω..
Prospector8 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Διαβάζω οτι αυτη τη στιγμή γίνεται Rolling out το dlc με το Ng+!!! Αρ γιου Ρέντη?!?! 1
liakinen Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Με τα patch τα έχουν κάνει **** άλλα διορθώνουν άλλα χαλάνε. Το τελευταίο έχει θέμα με τα achievements σε πολλούς.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Άιντε, είμαστε και εμείς που περιμένουμε την GTX 970 για να γουστάρουμε και δεν το έχουμε αγγίξει καν.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 παιδιά, due to formats και άλλα συναφί, έχω χάσει το save μου απο το πρώτο πέρασμα, έιχα τον "καλό" τερματισμό και feline armor. Δεν είχα κάνει new quests dlc μετά απο αυτό με το γουρούνι. Έχει κανείς save να ανεβάσει να το πιάσω και εγώ το NG+?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα