optimus prime Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Koιτα ποσο χαμηλα θα πεσουν τα fps σου μεσα στο παιχνιδι με τις ρυθμισεις που σου αρεσουν και βαλε στο riva tuner limit ενα με δυο fps πιο χαμηλα απο αυτα(τα μινιμουμ παντα).
Ronnie1985 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 15 ώρες πριν, optimus prime είπε Koιτα ποσο χαμηλα θα πεσουν τα fps σου μεσα στο παιχνιδι με τις ρυθμισεις που σου αρεσουν και βαλε στο riva tuner limit ενα με δυο fps πιο χαμηλα απο αυτα(τα μινιμουμ παντα). Αν καταλαβα καλα το παιχνιδι αυτο εχει fps drops κ οφειλεται στο optimization του εξου κ τα stuttering που διακρινω; Θα δοκιμασω με chill radeon για να μην εγκαθιστω τριτα προγραμματα για τη δουλεια αυτη κ θα ριξω λιγο το hairworks antialising μηπως γινει πιο smooth το παιχνιδι.
Stamer Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, Ronnie1985 είπε Αν καταλαβα καλα το παιχνιδι αυτο εχει fps drops κ οφειλεται στο optimization του εξου κ τα stuttering που διακρινω; Θα δοκιμασω με chill radeon για να μην εγκαθιστω τριτα προγραμματα για τη δουλεια αυτη κ θα ριξω λιγο το hairworks antialising μηπως γινει πιο smooth το παιχνιδι. Εγώ πάντως είπα το αντίθετο από αυτό, οτι το παιχνίδι δεν μου κάνει stutter και δεν έχω βρει θέμα με το optimization (μάλιστα, stutters δεν είχα ούτε με την 980ti! Απλά είχα χαμηλότερα settings βέβαια). Με ένα γρήγορο search που έκανα, βλέπω οτι: 1. Όντως οι περισσότεροι δεν έχουν θέμα stuttering 2. Υπάρχουν πολλά threads σε forums για 5700xt με fps drops/stutter Οπότε αν θες μπορείς να ρίξεις μια ματιά να δεις τι έκαναν άλλοι κ.λ.π. Είναι η 3η φορά που θα το πω (δεν πειράζει) αλλά ρίξε κάποια settings, έτσι να δούμε πως θα πάει ρε αδερφέ!
seithan Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Αφαιρέσε τα Gameworks. Προφανώς πέφτεις κάτω από τα 50 που είναι το όριο στο freesync σου. Επίσης ψάξε και εγκάταστησε τα HD textures από Nexus. Αξίζουν.
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, seithan είπε Αφαιρέσε τα Gameworks. Προφανώς πέφτεις κάτω από τα 50 που είναι το όριο στο freesync σου. Επίσης ψάξε και εγκάταστησε τα HD textures από Nexus. Αξίζουν. this is ze shit The Witcher 3 HD Reworked Project
Abudi Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Παίδες είμαι στο σημείο που κάνω craft τις superior witcher armor κλπ και το χρήμα τελειώνει. Αυτά που έχω στο stash (κρατάω βέβαια 1 από το καθένα) τα πουλάω ή τα κάνω dismantle για materials; Τί συμφέρει;
optimus prime Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Eγω τα πουλαγα ολα για να μαζεψω χρημα..
Ronnie1985 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, seithan είπε Αφαιρέσε τα Gameworks. Προφανώς πέφτεις κάτω από τα 50 που είναι το όριο στο freesync σου. Επίσης ψάξε και εγκάταστησε τα HD textures από Nexus. Αξίζουν. Εννοεις τα nvidia hairworks? Επισης επειδη δε τα γνωριζω καλα τι προσφερουν τα hd textures? Το witcher το εχω μεσω steam. Γινεται η εγκατασταση τους;
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, Ronnie1985 είπε Εννοεις τα nvidia hairworks? Επισης επειδη δε τα γνωριζω καλα τι προσφερουν τα hd textures? Το witcher το εχω μεσω steam. Γινεται η εγκατασταση τους; προσφέρουν HD textures 😛 έχει οδηγίες στο link
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Στις 26/1/2020 στις 10:29 ΜΜ, Abudi είπε Παίδες είμαι στο σημείο που κάνω craft τις superior witcher armor κλπ και το χρήμα τελειώνει. Αυτά που έχω στο stash (κρατάω βέβαια 1 από το καθένα) τα πουλάω ή τα κάνω dismantle για materials; Τί συμφέρει; Εγώ κάνω καμιά βόλτα σε δάση και βάλτους, σκοτώνω πράμα και πουλάω τα μάτια, κέρατα, μυαλά και ότι άλλο μαζεύεις από τα τέρατα, όταν δεν έχω πολύ χρήμα..
Abudi Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 22 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Εγώ κάνω καμιά βόλτα σε δάση και βάλτους, σκοτώνω πράμα και πουλάω τα μάτια, κέρατα, μυαλά και ότι άλλο μαζεύεις από τα τέρατα, όταν δεν έχω πολύ χρήμα.. Σε ποιόν τα πουλάς; Από αυτά έχω τόνους, αλλά νομίζω χρειάζονται στο crafting
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Abudi είπε Σε ποιόν τα πουλάς; Από αυτά έχω τόνους, αλλά νομίζω χρειάζονται στο crafting Σε διάφορους εμπόρους σε πόλεις ή στην εξοχή. Εγώ συνήθως κρατάω μία ποσότητα από το καθένα, π.χ. 5, και τα υπόλοιπα πούλημα. Και να ψάχνεις και τις γιάφκιες από διάφορες συμμορίες που είναι στα δάση. Σκοτώνεις τα κλεφτρόνια, παίρνεις τα σπαθιά και ότι άλλο έχουν στο camp και τα πουλάς και αυτά. Έχει τύχει να βρω μερικά πολύ ακριβά πράγματα σε camps από κλέφτες.. Υ.Γ. Να πάρεις αυτό το ability που μπορείς να κάνεις άμυνα με το σπαθί στα βέλη. Γιατί στα camps πάντα θα είναι μία κότα που σου ρίχνει με τόξο ενώ εσύ πολεμάς με τους άλλους.. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2020 από Επισκέπτης
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Είπα να ασχοληθώ πιο σοβαρά με το gwent. Καλύτερες κάρτες που βρίσκουμε; Κέρδισα μερικούς αλλά κάτι σάπιες κάρτες σου δίνουν. Τον ταβερνιάρη στο Novigrad και τον άλλο που φτιάχνει πανοπλίες δεν μπορώ να τους κερδίσω με τέτοιες κάρτες..
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Φαντάζομαι έχει αναφερθεί και παλαιότερα αλλά just in case: δοκιμάστε το Radeon Image Sharpening (μέσω reshade για τους nvidia users). Το έβαλα με το in-game sharpening στο "off" και μου φαίνεται ότι ταιριάζει εξαιρετικά.
noFEARgr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 NPD Group reports sales for Witcher 3 were up 554% year-over-year in the US in December 2019 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα