Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, chrisde είπε

Σε εμένα τουλάχιστον έχει θέματα πάντως ακόμα. Πολλά stutters και ειδικά όταν πηγαίνω από το μενού στο παιχνίδι, με fg ενεργοποιημένο και 100+fps...

Αυτό είναι λόγω του AMD CPU που έχεις, έχουν πρόβλημα τα AMD CPUs στην REDengine με FG.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, chrisde είπε

Σε εμένα τουλάχιστον έχει θέματα πάντως ακόμα. Πολλά stutters και ειδικά όταν πηγαίνω από το μενού στο παιχνίδι, με fg ενεργοποιημένο και 100+fps...

Eχεις freesync η gsync compatible μονιτορ?

Επεξ/σία από optimus prime
Δημοσ.
1 ώρα πριν, chrisde είπε

Ναι gsync

Δοκιμασε μεσα απο το control panel να βαλεις το gsync μονο για fullscreen mode,τo low latency στο on,vsync on και fps cap 3 fps κατω απο το refresh rate σου εαν το ξεπερνας.

Δημοσ.

Δεν αλλάζει κάτι αυτό, η REDengine έχει θέμα με FG αν έχεις AMD CPU(οποιαδήποτε γενιά). Η NVIDIA έχει βρει την αιτία και σκοπεύει να βγάλει fix.

• Like 2
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διορθώθηκε το θέμα με amd cpu + fg στο cyberpunk. Με copy paste των αρχείων nvngx_dlssg.dll και των interposer files που αρχίζουν με sl από το cyberpunk διορθώνεται το θέμα και εδώ. Το δοκίμασα στα γρήγορα και είναι οκ.

Λογικά όπου να ναι θα το βγάλουν και επίσημα για το Witcher.

Επεξ/σία από chrisde
  • Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ξεκίνησα εγκατάσταση μέσω GOG και βλέπω οτι έχει το παιχνίδι μέχρι την 4.02 ενώ στα patch notes έχει και 4.03 από τον Μάρτιο και έχουμε Ιούλιο

Βαριόντουσαν τόσο να κάνουν τη συγχώνευση;

• 1 μήνα μετά...
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλόυς! 

Ξεκίνησα το βασικό game πριν λίγες μέρες. Σκοπεύω να αγοράσω ένα ή και τα 2 expansion τώρα που είμαι ήδη 10 lvl. Εφόσον τα αγοράσω και τα προσθέσω γνωρίζει κάποιος αν θα λειτουργούν κανονικά τα save απο πρίν ή θα πρέπει να ξεκινήσω απ την αρχή?

Δημοσ.

Δεν θα χρειαστεί να ξεκινήσεις το παιχνίδι από την αρχή.

Οι περισσότεροι εξάλλου πρώτα τερματίσαμε το base game και μετά παίξαμε τα expansions.

• Like 2
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, keeper5511 είπε

Καλησπέρα σε όλόυς! 

Ξεκίνησα το βασικό game πριν λίγες μέρες. Σκοπεύω να αγοράσω ένα ή και τα 2 expansion τώρα που είμαι ήδη 10 lvl. Εφόσον τα αγοράσω και τα προσθέσω γνωρίζει κάποιος αν θα λειτουργούν κανονικά τα save απο πρίν ή θα πρέπει να ξεκινήσω απ την αρχή?

Σου αρέσει μέχρι τώρα το παιχνίδι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, liakinen είπε

Σου αρέσει μέχρι τώρα το παιχνίδι;

Για να σκέφτεται να αγοράσει τα expansions. ;) Βασικά κακός που δεν πήρε την GOTY/Complete.

2 λεπτά πριν, keeper5511 είπε

Κοίταξε γούστα είναι αυτά. Εμένα μου αρέσει πολύ!

Aμα ήταν μονο θέμα γούστου το game δεν θα ήταν στο hall of fame. ;) Enjoy! :)

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
Δημοσ.

Ισχύει αυτό που λες. Τα παιχνίδι το πήρα με την προσφορά στα 7,5 ευρώ που είχε βγεί και δεν περίμενα να είναι τόσο καλό (μετά το Skyrim που είχα παίξει)! Αυτός είναι και ο άλλος που δεν πήρα την συλλογή ολόκληρη εξ αρχής. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...