mentoras99 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Παιδια, διευκρινηστε μου κατι, αν καποιος τα ξερει στα σιγουρα. Το 3ευρω που λετε, το βαζουν απο τα κεντρικα των Ελτα, ή από το τοπικό σας υποκατάστημα οπου βρισκεται ο καθενας;
Moderators Inuyasha Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Παιδια, διευκρινηστε μου κατι, αν καποιος τα ξερει στα σιγουρα. Το 3ευρω που λετε, το βαζουν απο τα κεντρικα των Ελτα, ή από το τοπικό σας υποκατάστημα οπου βρισκεται ο καθενας; Όταν ένα δέμα πάει τελωνείο χρεώνεται δε έχει κεντρικά η τοπικά
mentoras99 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Όταν ένα δέμα πάει τελωνείο χρεώνεται δε έχει κεντρικά η τοπικά Το 3ευρω ειναι του τελωνειου δηλαδη.
CarbonFibre Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς αν μπορούμε να αγοράσουμε από το αμερικανικό apple store με ελληνική πιστωτική/χρεωστική;
Moderators Inuyasha Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Το 3ευρω ειναι του τελωνειου δηλαδη.Τα 3 ευρώ ειναι για τον "κόπο" των Ελτα να μεταφέρουν το δέμα από το κέντρο διαλογής στο τελωνείο 1
marmagia Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς αν μπορούμε να αγοράσουμε από το αμερικανικό apple store με ελληνική πιστωτική/χρεωστική; Η πιστώτικη δεν παίζει ρόλο, απλά δεν θα στο στείλουν Ελλάδα
makfil Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Παιδια, διευκρινηστε μου κατι, αν καποιος τα ξερει στα σιγουρα. Το 3ευρω που λετε, το βαζουν απο τα κεντρικα των Ελτα, ή από το τοπικό σας υποκατάστημα οπου βρισκεται ο καθενας; Η πύλη εισόδου των ταχυδρομικών δεμάτων είναι το αεροδρόμιο Αθηνών. Εκεί γίνεται ο έλεγχος των δεμάτων και εκεί επιβάλλονται τόσο ο ΦΠΑ (από τον τελωνειακό) όσο και τα τέλη ΕΛΤΑ (από τον αρμόδιο υπάλληλο). Στη συνέχεια τα δέματα με έξοδα εκτελωνισμού προωθούνται στα γραφεία παραλαβής για την πληρωμή των εξόδων. 1
CarbonFibre Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Η πιστώτικη δεν παίζει ρόλο, απλά δεν θα στο στείλουν Ελλάδα Δεν θα μου το στείλουν Ελλάδα. Θα μου το στείλουν Αμερική.
djuan1988 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δεν θα μου το στείλουν Ελλάδα. Θα μου το στείλουν Αμερική. Παίζει ρόλο η πιστωτική. Ναι, μπορείς να αγοράσεις, αλλά εκεί που σου ζητάει χώρα βάλε Γερμανία, δεν έχει επιλογή Ελλάδα. Το έκανα πριν από δύο μήνες. 1
marmagia Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δεν θα μου το στείλουν Ελλάδα. Θα μου το στείλουν Αμερική. Συγγνώμη τοτέ δεν κατάλαβα. Παλιότερα πριν 2 χρόνια+ που το είχα δοκιμάσει νομίζω με άφησε. Στο αγγλικό στα σίγουρα με άφησε τουλάχιστον αλλά αν λένε άνθρωποι με νεότερη εμπειρία ότι δεν γίνεται προφανώς έχει περισσότερη βαρύτητα η γνώμη κάποιου που το προσπάθησε πρόσφατα
Curiosity Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Έχει αγοράσει κάποιος πρόσφατα από Iherb; Σύμφωνα με το tracking number της DHL το δέμα έχει φτάσει Ελλάδα από 10 Ιουλίου. Σε άλλο forum, κάποιος παρέλαβε από iHerb, χωρίς να πληρώσει τίποτα (το χαρτάκι έγραφε επάνω και DHL). http://www.bodybuilders.gr/forum/showthread.php?t=35322&page=83&p=1333118&viewfull=1#post1333118
pavloa Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Την δευτέρα έκανα μια παραγγελία απο banggood ευρωπαική αποθήκη. Και λέει 5-7 εργάσιμες μέρες. Ξέρτε αν την άλλη βδομάδα τα ελτά κάνουν μεταφορές ή αν είναι κλειστά?
Elmago1925 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δεματάκι εχει φτασει Ελλαδα απο 18/7 και καθεται αεροδρομιο υποτιθεται.Αλλο δεματακι εφτασε 5/8 και σημερα σκαναριστηκε.Και τα 2 απο Gearbest με NL Post.Αντε να βγαλεις ακρη
Blacktan Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δεματάκι εχει φτασει Ελλαδα απο 18/7 και καθεται αεροδρομιο υποτιθεται.Αλλο δεματακι εφτασε 5/8 και σημερα σκαναριστηκε.Και τα 2 απο Gearbest με NL Post.Αντε να βγαλεις ακρη Τα ιδια και σε εμενα αντιστοιχα. Ειναι να εχεις χρονο και κουραγιο να τους τρεξεις ..
Elmago1925 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Θα δωσω περιθωριο να κλεισει το διμηνο και μετα θα πεσει κυνηγι Τα ιδια και σε εμενα αντιστοιχα. Ειναι να εχεις χρονο και κουραγιο να τους τρεξεις .. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις