Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιχνίδι χαμηλό σε απαιτήσεις με Gamepad

Καλησπέρα, 

Αγόρασα ένα gamepad για να παίζω κάνα παιχνίδι στο σαλόνι μου. Το λάπτοπ μου έχει i5 7200U, 8gb Ram k geforce 940mx. Τι αξίζει να παίξω σε gamepad με αυτά τα χαρακτηριστικά; Θέλω κάτι χαλαρό σε RPG. 

Ευχαριστώ 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Gaming σε mid-low end laptop

Καλησπέρα, έχω ένα λαπτοπ με i5 5200u, gt 920m και 8 ram. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια παιχνίδια (φαντάζομαι από προηγούμενα έτη) που να είναι ωραία και να παίζουν τουλάχιστον ικανοποιητικά? 

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Προτάσεις για παιχνίδια σε παλιό λαπτοπ;

Έχω ένα παλιό Sony Vaio και θέλω να μου πείτε προτάσεις για παλιά παιχνίδια ή ιδέες για emulators να το φορτώσω για να παίζω.

Θα φύγω σε ένα χωριό που θα έχει χάλια ίντερνετ και πρέπει κάπως να περνάει η ώρα.

Έκανα παραγγελία και ένα ασύρματο χειριστήριο 8bitdo να υπάρχει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Crusader Kings 2. Αν και μάλλον δεν είναι τόσο παλιό όσο θες.
Max Payne 1+2

Επεξ/σία από G.TH.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιο πολυ κατι που να μπορω να παιξω με το χειριστηριο. Δεν ξερω εαν θα εχω ποντικι μαζι μου, λογικα θα χρησιμοποιω το trackball του λαπτοπ. Ισως και καποιο παλιο adventure;

Επεξ/σία από Veggie_Chia
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ασε φιλε απο το πρωι κατεβαζω, αμα βαλω και mame θα παιζω για δεκαετιες! Τωρα κατεβαζω τα καλυτερα games για κονσολες μεχρι και Ps1 για να βαλω σε κινητο και ταμπλετ! Εβαλα και στο λαπτοπ αρκετα παιχνιδια, πηρα και 128gb micro ssd και χειριστηριο 8bitdo, ειμαι ετοιμος να περασω 20 ημερες στο βουνο! Και Witcher 1 enhanced με μετρια γραφικα μια χαρα παιζει η Gtx 330M. Αθανατη.

Επεξ/σία από Veggie_Chia
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικα 20 ημερες κολλησα με το Diablo2. Εφαγα τρελο κολλημα, ακομα παιζω. Επισης τερματισα και το Castlevania SOTN σε emulator και ξεκινησα και λιγο το FF VII. Λιγα πραγματα δηλαδη. Μαρεσει που κατεβασα καμια 20αρια παιχνιδια!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 28/8/2020 στις 10:33 ΜΜ, Lazostat είπε

Τελικα 20 ημερες κολλησα με το Diablo2. Εφαγα τρελο κολλημα, ακομα παιζω. Επισης τερματισα και το Castlevania SOTN σε emulator και ξεκινησα και λιγο το FF VII. Λιγα πραγματα δηλαδη. Μαρεσει που κατεβασα καμια 20αρια παιχνιδια!

Για δοκίμασε και το παιχνίδι που έχεις για Άβαταρ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, peterako είπε

Για δοκίμασε και το παιχνίδι που έχεις για Άβαταρ

Εννοειται το ξεκίνησα. Βασικά το Homm2 παίζω αυτό το καιρό και όταν το τελειώσω μετά θα πιάσω και τα 3,5. Πολύ δύσκολο το campaign, δεν μου κάνει εντύπωση που όταν ήμουν μικρός δεν μπορούσα να το βγάλω ούτε στο normal. 

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Gaming σε laptop με ενσωματωμενη καρτα γραφικων

Ειχα πανω απο 5 χρονια να ασχοληθω με pc gaming και τελευταια ειπα να ξαναρχισω μιας και πουλησα το switch

Εχω ενα ταπεινο λαπτοπακι με i5 7200, 8gb ram και intel620

Οκ μπρικακι ειναι αλλα περιμενα οτι καποια βασικα games θα τα παιζει.

Δοκιμασα hades, και απλα δεν παιζοταν, μεχρι και στο hollow knight και τερμα κατω αναλυση και graphicks ειχα πολυ χαμηλα frames και πολυ σημαντικο input lag ορισμενες φορες.

Αναφερω αυτα τα 2 παιχνιδια γιατι επαιζαν ανετα στο switch, ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα στο pc η κανω κατι λαθος?

Να πω οτι εχω ολοφρεσκια εγκατασταση win10 pro με ολους τους drivers περασμενουν και ανανεωμενους

Μπορω να το σωσω καπως?

Τι παιχνιδια μπορω να δοκιμασω?

Δημοσ.
11 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

Τα πράγματα δεν είναι τραγικά στο pc, απλώς έχεις πάρα πολύ παλιό hardware, για χρήση γραφείου είναι.

https://www.systemrequirementslab.com/cyri

Μπορείς να δοκιμάσεις εδώ τους τίτλους που θέλεις

και να δεις αν παίζουν

Ναι το ξέρω ότι δεν είναι για πολλά. Μιλάμε όμως για το Hollow knight ένα 2d game. Core2duo έχει για minimum requirements

Δεν περιμένω θαύματα, να παίξει ξανά μικρό παιχνιδακι Από ότι διαβάζω στο internet με Intel 620 μέχρι και gta v μπορεί να παίξει οριακα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, imr είπε

Ναι το ξέρω ότι δεν είναι για πολλά. Μιλάμε όμως για το Hollow knight ένα 2d game. Core2duo έχει για minimum requirements

Δεν περιμένω θαύματα, να παίξει ξανά μικρό παιχνιδακι Από ότι διαβάζω στο internet με Intel 620 μέχρι και gta v μπορεί να παίξει οριακα

Ε δεν έχει να λέει, έχει πολλά εφέ να φορτώσει, σκέψου μοιράζεις και την ram  προς την 620. Δοκίμασες να το παίξεις σε χαμηλότερη ανάλυση? Γιατί και το gta που λες σε 720p το τρέχουν https://forums.tomshardware.com/threads/can-i-run-gta-5-on-intel-hd-graphics-620.3567614/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...