Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, milanmaniac είπε

Υπάρχει καμία προφορά για ετήσια συνδρομή; 

Νομίζω προς Black Friday ξαναβγαίνει, είχε τον Ιούνιο (days of play) στα 45€.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

50 % έκπτωση στην ετήσια συνδρομή plus. Η προσφορά λήγει 30/08. 

Εαν πάρετε και 2 PSN κάρτες των 50 ευρώ στα 42 ευρώ από το site eneba, θα έχετε την δυνατότητα να αγοράσετε 3 ετήσιες plus στην τιμή των 85 ευρώ και θα σας μείνει στον λογαριασμό σας ακόμα 10 ευρώ. 

Είναι η καλύτερη προσφορά που υπήρξε ποτέ από τότε που αύξησαν την ετήσια από 50 στα 60 ευρώ. 

Επεξ/σία από V3NDETTA
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, V3NDETTA είπε

Εαν πάρετε και 2 PSN κάρτες των 50 ευρώ στα 42 ευρώ από το site eneba, θα έχετε την δυνατότητα να αγοράσετε 3 ετήσιες plus στην τιμή των 85 ευρώ και θα σας μείνει στον λογαριασμό σας ακόμα 10 ευρώ. 

Είναι η καλύτερη προσφορά που υπήρξε ποτέ από τότε που αύξησαν την ετήσια από 50 στα 60 ευρώ. 

Σε ποιο site?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, V3NDETTA είπε

Νομίζω θα σε αφήσει να βάλεις μια φορά στα 30€... Μετά θα είσαι ήδη ενεργός χρήστης και δε θα δίνει ξανα την έκπτωση. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά δε νομίζω ότι θα παίζει όπως το λες.

• Like 2
Δημοσ.
12 ώρες πριν, V3NDETTA είπε

Ευχαριστώ τον φίλο για την ενημέρωση! 24 /07 έληξε η συνδρομή μου και δεν ανανέωσα για αυτόν ακριβώς το λόγο. 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, netgeo είπε

Νομίζω θα σε αφήσει να βάλεις μια φορά στα 30€... Μετά θα είσαι ήδη ενεργός χρήστης και δε θα δίνει ξανα την έκπτωση. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά δε νομίζω ότι θα παίζει όπως το λες.

Ετσι , δεν μπορεις να παρεις πανω απο μια και πρεπει να μην εισαι  υφιστάμενος συνδρομητης.

Δημοσ.

Μια  ερώτηση, τα παιχνίδια της συλλογής ps plus έχουν ελληνικούς υπότιτλους ή γλώσσα σε όσα το υποστηρίζουν? 

Δημοσ.
17 ώρες πριν, netgeo είπε

Εαν βάλεις 3 συνδρομές στο καλάθι δεν θα σε επιτρέψει να κάνεις checkout???? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, V3NDETTA είπε

Εαν βάλεις 3 συνδρομές στο καλάθι δεν θα σε επιτρέψει να κάνεις checkout???? 

Δε βλέπω επιλογή για να βάλεις 3 στο καλάθι...

Screenshot_20210820-190920_PS App.jpg

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, netgeo είπε

Δε βλέπω επιλογή για να βάλεις 3 στο καλάθι...

Screenshot_20210820-190920_PS App.jpg

Εχεις δίκιο φίλε, όντως δεν υπάρχει επιλογή, οπότε μόνο μια κάρτα μας επιτρέπει να πάρουμε. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...