nfeel Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Everquest 2. Ίσως το καλύτερο free to play εκεί έξω με τόνους content.
aliakas Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Neverwinter και Rift το Neverwinter είναι σε beta φάση αν θυμαμαι καλα και όταν το είχα δοκιμάσει οι Healers δεν μπορούσαν να healarουν όπως πρέπει σε dungeon κατασταση λόγο του combat system του game,δεν έχει tab target και το healing δεν γινότανε σωστά
wintaxt Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Rift.. Δυστυχώς μετά από 5 char στο TERA το να ντυθείς αν είσαι ψηλό χαλαρός παίχτης θα θες πάρα πολύ καιρό να φτάσεις σε ικανοποιητικο επίπεδο και θα σε κουράσει..Rift όμως είναι άλλη φάση υπάρχει και ελληνικό active guild θα ετοιμάσω σήμερα το Recruit Spam μας στο thread του gAME ΑΝ θες. Αλλα γενικα ειναι τα μονα f2p παιχνιδια με το καλυτερο μοντελο εχεις ολο το content ελευθερο (στο ριφτ ισως ειναι ποιο ανοικτο και ποιο easy ) 1
Εγω ειμαι ρε Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Μου αρεσε πολυ και το ΑΙΟΝ αν και δεν ειχα ποτε την τυχη να μπω στο oficial αλλα νομιζω τωρα και το oficial ειναι free!!!
kom Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Rift.. Δυστυχώς μετά από 5 char στο TERA το να ντυθείς αν είσαι ψηλό χαλαρός παίχτης θα θες πάρα πολύ καιρό να φτάσεις σε ικανοποιητικο επίπεδο και θα σε κουράσει.. Rift όμως είναι άλλη φάση υπάρχει και ελληνικό active guild θα ετοιμάσω σήμερα το Recruit Spam μας στο thread του gAME ΑΝ θες. Αλλα γενικα ειναι τα μονα f2p παιχνιδια με το καλυτερο μοντελο εχεις ολο το content ελευθερο (στο ριφτ ισως ειναι ποιο ανοικτο και ποιο easy ) σε ποιόν server παίζετε ; defiants ή guardians ; σκέφτομαι να ξαναμπώ και εγώ επίσης μετά από λιώσιμο στο tera Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2013 από kom
wintaxt Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 καλησπέρα παίζουμε στον Zaviel δεν έχει σχέση το faction πλέον <<παίζουν>> μαζί σε όλα To τρανσφερ είναι free . Whispare Eldolil όταν μπεις (η αν είσαι σε άλλο σερβερ κανε add στο Friend list σου Eldolil@Zaviel). Σε περιμένουμε
skanjos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 μια καλή επιλογή είναι το dragon nest, μπορείς παίζοντας να αποκτήσεις δυνατό εξοπλισμό,και έχει πολύ ωραίο σύστημα μάχης, το μοναδικό θέμα είναι το bag space που δεν έχει πολύ αν δεν πληρώσεις.
wintaxt Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 γενικά το τερα είναι ωραίο παιχνίδι απλά δυστυχώς αν δεν έχεις παρέα και κάλο guild ....
devilmanson Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 για μένα προσωπικά θα λέγα aion , γρήγορο lvl up το grind έχει μειωθεί πολυ κ είναι στην φάση που μετα απο καιρο βάζει νέες κλασεις. Στα συν ότι ο αμερικανικός είναι απόλυτα free με συνεχόμενα events κ ντύνεσαι χωρίς ευρω!!!
nicoc89 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 το aion το έπαιζα όταν είχε βγει απο day1 για λίγο αλλα είχα επιστρέψει τότε στο wow που έπαιζαν κάποιοι φίλοιμετά που έγινε free δοκίμασα τον Αμερικάνικο server και το lag δεν παλευόταν εσείς πως παίζεται ? δεν έχετε lag?
ksideras Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 καλησπερα παιδια θα ηθελα να μου προτινεται fre online game τυπου l2 wow γιατι εχω καιρο να ασχοληθω και δεν ξερω τι παιζει ευχαρηστω για τον χρονο σας
aliakas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 μα είναι γραμμένα από πάνω τι άλλο να σου πούμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα