Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

+1 στο Tera

Αλλά τσέκαρε το Drakensang Online

Παίζω 2μιση χρόνια ακόμα δν το έχω σταματήσει αλλά το κακό είναι ότι άμα θες να φτάσεις ψηλά θα πρέπει να τα σκάσεις.. Σε αναγκάζει το παιχνίδι εν μέρη.. Αλλιώς πρέπει να λιώσεις στο farm

• 2 μήνες μετά...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Προτάσεις για fp/open world/rpg games

Καλησπέρα. Όντας απών για πολύ καιρό εκτός άλλων αμελησα και το gaming. Καμία πρόταση για να ξαναρχίσω από κάπου; (καινούργια αν γίνεται )

• 2 μήνες μετά...
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

απο τα καλητερα f2p ειναι το warframe δεν σε αναγκαζει να βαλεις χρηματα και ολα μπορεις να τα βγαλεις κανοντας φαρμ

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Online game

Καλησπέρα.

Αυτό το διάστημα αναζητώ ένα αξιόλογο online παιχνίδι στρατηγικής το οποίο φυσικά θα σου δίνει τη δυνατότητα να το κατεβάσεις δωρεάν.Εχετε να προτείνετε κάτι με εξαίρεση το lol?

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι πως κατι συγκεκριμενο δεν εχω στο νου μου.

Το λολ το επαιζα παλιοτερα, αλλα πλεον δεν με ελκυει.Το μονο σιγουρο ειναι οτι θελω να υπαρχει μεγαλος αριθμος παικτων που θα ασχολειται με το game, διοτι ετσι αποκτα μεγαλυτερο ενδιαφερον.Προσφατα ξεκινησα drakensang και μπορω να πω οτι μου φανηκε συμπαθητικο.

Το συγκεκριμενο που μου εστειλες τι ακριβως ειναι?

Δημοσ.

Το λολ το επαιζα παλιοτερα, αλλα πλεον δεν με ελκυει.Το μονο σιγουρο ειναι οτι θελω να υπαρχει μεγαλος αριθμος παικτων που θα ασχολειται με το game, διοτι ετσι αποκτα μεγαλυτερο ενδιαφερον.Προσφατα ξεκινησα drakensang και μπορω να πω οτι μου φανηκε συμπαθητικο.

moba με engine 4 free. ***
Δημοσ.

Ενδιαφερον ακουγεται, ωστοσο θα ηθελα να ακουσω και αλλες αποψεις.Ποια αλλα παιχνιδια παρουσιαζουν απηχηση και οντως ειναι ευχαριστα?

Δημοσ.

Δεν νομιζω οτι καταλαβε κανεις τι ακριβως ψαχνεις

Παιχνιδι στρατηγικης κ πιο πριν αναφερεις το LoL που ουδεμια σχεση εχει το ενα με το αλλο και μετα αναφερεις ενα browser game 

Πες μας ενα game για παραδειγμα που σου αρεσει 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...