isay Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Κανε ενα κοπο και περασε το cpu float και δες θερμοκρασίες που πιάνει το soc σε διαφορες λειτουργίες (ταίνιες, browsing, κλπ). Πες μας κάποιες μεγιστες που σταθεροποιείται. cpu float https://play.google.com/store/apps/details?id=com.waterdaaan.cpufloat&hl=el Κάτι ακομα για το m8s με s905. Αν εχεις ορεξη να το σκαλίσεις, περασε του κάποια custom rom απο το freaktab
jonkyr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 22 ώρες πριν, jonkyr είπε Αυτο εδω ερχεται απο Ιταλια ή Γερμανια με DHL χωρις τελωνειο; Με 35 ευρω συνολικα; Μπορει καποιος να το επιβεβαιωσει, γιατι το θελει φιλος και δεν θελω να τα ακουω αν γινει καμια στραβη. https://www.geekbuying.com/item/MECOOL-M8S-PRO-W-Android-7-1-S905W-2GB-16GB-TV-Box-391189.html 7 ώρες πριν, stavag είπε Το m8s με τον 905 έχω,και οι διαφορές είναι μεγάλες στην ποιότητα εικόνας στο zidoo.Ασε που το m8s μου έκανε διάφορα προβλήματα.Επισης το τηλεχειριστήριο είναι εξαιρετικο και συνδέεται μέσω bluetooth και δεν χρειάζεται να βλέπει το κουτί 6 ώρες πριν, isay είπε Αυτό ήθελα να διευκρινήσεις. με τον 905 εχει διάφορα θέματακια. Το m8s pro με s912 και ddr4 εγώ βλέπω οτι πετάει. Εχμ, ισχυουν οσα λετε και για το μηχανακι που παραθετω πανω πανω;
isay Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, jonkyr είπε Εχμ, ισχυουν οσα λετε και για το μηχανακι που παραθετω πανω πανω; Δεν μπρουμε να ξερουμε γιατί δεν ξερουμε ποια παρτίδα εχεις 1
mples Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, jonkyr είπε Εχμ, ισχυουν οσα λετε και για το μηχανακι που παραθετω πανω πανω; OXI δεν ισχυουν το μηχανακι για τα λεφτα του πεταει εχω ενα εδω και δυο βδομαδες και πεταει τολμαω να πω οτι δεν καταλαβαινεις διαφορα απο το μεγαλο του αδελφακι προσοχη γιατι υπάρχουν m8s που δεν ειναι mecool 1
jonkyr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, isay είπε Δεν μπρουμε να ξερουμε γιατί δεν ξερουμε ποια παρτίδα εχεις Δεν "εχω". Να αγορασω θελω (αυτο του λινκ https://www.geekbuying.com/item/MECOOL-M8S-PRO-W-Android-7-1-S905W-2GB-16GB-TV-Box-391189.html). 2 ώρες πριν, mples είπε OXI δεν ισχυουν το μηχανακι για τα λεφτα του πεταει εχω ενα εδω και δυο βδομαδες και πεταει τολμαω να πω οτι δεν καταλαβαινεις διαφορα απο το μεγαλο του αδελφακι προσοχη γιατι υπάρχουν m8s που δεν ειναι mecool Χμ. Προφανως παντως αυτο που λεει "MECOOL M8S" θα ειναι mecool Αν κανουν κασκαρικα (κλεμμενο αυτο απο αλλο νημα και απο συμφορουμιτη που συμμετεχει εδω ), θα δουμε πώς θα το αντιμετωπισουμε. Σας ευχαριστω και τους δυο.
isay Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, jonkyr είπε Δεν "εχω". Να αγορασω θελω (αυτο του λινκ https://www.geekbuying.com/item/MECOOL-M8S-PRO-W-Android-7-1-S905W-2GB-16GB-TV-Box-391189.html). Δεν ξέρουμε ποια παρτίδα ΕΧΕΙ (πριν μπήκε ενα ς) Ακου και τι γράφει ο μπλες. Ξέρει τι λεει. Του ειχε κάτσει και προβληματικό 1
fysikos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Καποιο android tv box με ram απο 2gb και πανω και dlna/screen mirroring;
isay Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Όσα boxes με επεξεργαστή s905 ή s912 εχω συναντησει, όλα ειχαν dlna/screen mirroring
afterhours Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, fysikos είπε Καποιο android tv box με ram απο 2gb και πανω και dlna/screen mirroring; Εγω παιζω με το M8S PRO PLUS S905X εκδοση με 1gb Rαμ και παει μια χαρα για βασικη χρηση ..οποτε αν δεν εχετε υψηλες απαιτησεις μην κοιτατε μονο 2 και 3 gb ram (μονο kodi και γενικα ελαφρια χρηση streamαρισμα απο τον lan file server)... το screen mirroring δουλευει με το S5 μου και μου εχει λυσει τα χερια.... για τα λεφτα του 25 ευρω πρεπει να το ειχα παρει ειναι super value και παιζει τα παντα και DTS/DD απο μεσα στο κοντι Oπως γραφει ο isay αν θελετε να φλασαρετε custom rom και τα λοιπα πρεπει να πατε σε μοντελο ομως δοκιμασμενο...μην παρετε γουρουνι στο σακι ψαξτε το σε προηγουμενες σελιδες. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2018 από afterhours
tata22 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Χωρίς να θέλω να κουράσω ...οποίος έχει γνώμη και θέλει να την εκφράσει θα εκτιμούσα την άποψη του σχετικά με την επιλογή (του πρώτου μου Tv Box) Beelink GT1 Ultimate Vs Mecool M8S Vs Mecool M8S L Μιλάμε για τις εκδόσεις 3G/32G Ευχαριστώ προκαταβολικά Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2018 από tata22 2
fysikos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, afterhours είπε Εγω παιζω με το M8S PRO PLUS S905X εκδοση με 1gb Rαμ και παει μια χαρα για βασικη χρηση ..οποτε αν δεν εχετε υψηλες απαιτησεις μην κοιτατε μονο 2 και 3 gb ram (μονο kodi και γενικα ελαφρια χρηση streamαρισμα απο τον lan file server)... το screen mirroring δουλευει με το S5 μου και μου εχει λυσει τα χερια.... για τα λεφτα του 25 ευρω πρεπει να το ειχα παρει ειναι super value και παιζει τα παντα και DTS/DD απο μεσα στο κοντι Oπως γραφει ο isay αν θελετε να φλασαρετε custom rom και τα λοιπα πρεπει να πατε σε μοντελο ομως δοκιμασμενο...μην παρετε γουρουνι στο σακι ψαξτε το σε προηγουμενες σελιδες. σας ευχαριστώ πολύ. έγραψα για 2gb ram καθώς έχουν παραπλήσιες τιμές αλλά προφανώς αν το έχετε δοκιμάσει τότε θα είναι αρκετά και τα 1gb ram. οπότε με το συγκεκριμένο θα μπορώ και από iphone/macbook να στείλω εικόνα στο "κουτί" και από εκεί στην τηλεόραση,σωστά;
Lanike71 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παρήγγειλα χθες από geekbuying με DHL Italy. Η παραγγελία είναι ακόμα στο processing. Πόσες μέρες διαρκεί περίπου μέχρι να φτάσει στα χέρια μου; Παρήγγειλε κανείς με ίδιο τρόπο; Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2018 από Lanike71
afterhours Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, fysikos είπε σας ευχαριστώ πολύ. έγραψα για 2gb ram καθώς έχουν παραπλήσιες τιμές αλλά προφανώς αν το έχετε δοκιμάσει τότε θα είναι αρκετά και τα 1gb ram. οπότε με το συγκεκριμένο θα μπορώ και από iphone/macbook να στείλω εικόνα στο "κουτί" και από εκεί στην τηλεόραση,σωστά; Λογικα ναι αλλα δεν εχω mac να σου πω...ας πει καποιος που εχει apple συσκευες.... δοκιμασα τωρα απο Windows 10 απο το PC και εκανα κανονικα Cast to device στο android box ενα βιντεο που εχω στο PC... αλλα συνηθως ειναι αχρειαστο αφου τα κανω ολα μεσω kodi απο το κουτι... Υποθετω οτι οταν κανεις cast to απο windows στο αντροιντ κουτι κανει transcode on the fly το αρχειο (οποτε πεφτει και η ποιοτητα) Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2018 από afterhours
mples Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 8 ώρες πριν, fysikos είπε σας ευχαριστώ πολύ. έγραψα για 2gb ram καθώς έχουν παραπλήσιες τιμές αλλά προφανώς αν το έχετε δοκιμάσει τότε θα είναι αρκετά και τα 1gb ram. οπότε με το συγκεκριμένο θα μπορώ και από iphone/macbook να στείλω εικόνα στο "κουτί" και από εκεί στην τηλεόραση,σωστά; ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ 1G RAM !!!! me 2 εισαι οκ !
xxaris Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 10 ώρες πριν, Lanike71 είπε Παρήγγειλα χθες από geekbuying με DHL Italy. Η παραγγελία είναι ακόμα στο processing. Πόσες μέρες διαρκεί περίπου μέχρι να φτάσει στα χέρια μου; Παρήγγειλε κανείς με ίδιο τρόπο; Παρέλαβα πριν μια βδομάδα ένα mecool m8s pro l με dhl από Ιταλία. Σε εμένα ήταν σε κατάσταση processing 4 ημέρες συνολικά (μεσα και Σαβ/κο), απεστάλη Δευτερα και έφτασε Τετάρτη στην πόρτα μου. Από την παραγγελία δηλαδή έκανε 7 ημερολογιακές ημέρες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα