Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, raidensub είπε

Ευχαριστω. Τωρα πρεπει να ψαχτω πιο θα παρω.

Το δευτερο λινκ του powerup κατεχω, και εχω δοκιμασει σε tv box και παιζει μια χαρα. 

• Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εάν πάρει το μάτι σας καλώδιο ugreen,HDMI to vga από τα γνωστά κινεζομάγαζα, βάλτε ένα λινκ.ψάχνω ένα τέτοιο να αξιοποιήσω μια παλιά οθόνη υπολογιστή

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vrwmiaris είπε

Εάν πάρει το μάτι σας καλώδιο ugreen,HDMI to vga από τα γνωστά κινεζομάγαζα, βάλτε ένα λινκ.ψάχνω ένα τέτοιο να αξιοποιήσω μια παλιά οθόνη υπολογιστή

γιατι δεν το παιρνεις απο το επισημο στορε στο aliexpress ,εχω παρει απο εκει και ειναι αψογοι https://ugreen.aliexpress.com/store/301635

Spoiler

9wGLwj6.png

BNq1rZR.jpg

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, villasg είπε

γιατι δεν το παιρνεις απο το επισημο στορε στο aliexpress ,εχω παρει απο εκει και ειναι αψογοι https://ugreen.aliexpress.com/store/301635

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

9wGLwj6.png

BNq1rZR.jpg

Δεν έχω πάρει ποτέ από εκεί και δεν ξέρω το τι έγινε, τι να γίνει

Δημοσ.

τελικα αποφασισα να παρω ενα tv box για τους γονεις μου αλλα χρειαζομαι μια βοηθεια στην επιλογη

το θελω να δουλευει σαν αποκωδικοποιητης, να πιανει καναλια εξωτερικου και να μπαινουν κανενα youtube 

αγορα απο ελλαδα μεχρι 60 ευρω εχετε να προτεινετε καποιο;

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Lazlow είπε

τελικα αποφασισα να παρω ενα tv box για τους γονεις μου αλλα χρειαζομαι μια βοηθεια στην επιλογη

το θελω να δουλευει σαν αποκωδικοποιητης, να πιανει καναλια εξωτερικου και να μπαινουν κανενα youtube 

αγορα απο ελλαδα μεχρι 60 ευρω εχετε να προτεινετε καποιο;

Με τις παραπανω απαιτησεις, απο ελλαδα και στα 60€ δεν υπαρχει. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, p_under είπε

Με τις παραπανω απαιτησεις, απο ελλαδα και στα 60€ δεν υπαρχει. 

πιστευα οτι θα υπαρχει κατι αλλα οκ ανεβαινω οσο χρειαστει αν αξιζει

Δημοσ.

Καλημέρα σας,

Θα χρειαστώ βοήθεια.

Εδώ και 3 μήνες έχω  αυτό το box (H96 PRO PLUS) αγορασμένο από banggood.  Εδώ και 2 μέρες το box παραμενει σταθερά αναμμένο μπλε και δεν ανταποκρίνεται στο τηλεκοντρολ. Το ίδιο το τηλεκοντρολ όταν πατώ οποιοδήποτε κουμπί του απλά αναβοσβήνει το power on/off του tv control area. H οθόνη της TV παραμένει μαύρη στην επιλογή HDMI.  Το ίδιο το box δεν έχει πάνω του κάποιο power on/off button και συνεπώς η επιλογή on/off δίνεται μόνο απο το remote. Έβγαλα και ξαναέβαλα το καλώδιο ρεύματος, δούλεψε μια φορά και μετά..πάπαλα. Σταθερά αναμμένο μπλε, καμία ανταπόκριση στο τηλεκοντρολ και μαύρη οθόνη στο HDMI (ούτε καν στο αρχικο μενού). Εννοείται ότι αλλαγή θύρας HDMI δεν έφερε κανένα αποτέλεσμα. Σημείωση: το router είναι δίπλα του και η σύνδεση είναι με wi-fi (όχι ethernet)

Κατέβασα κι ένα app (CetusPlay) για virtual remote control αλλά δεν βλέπει καν το box

Έστειλα μήνυμα με φωτο και βιντεο σημερα στο banggood αλλά δεν ξέρω τί τύχη θα έχει. Το video ειναι εδώ  , επισυνάπτω και μια φωτο.

Το έχει αντιμετωπίσει κανείς; Καμιά καλή ιδέα;

Ευχαριστώ για το χρόνο σας και εκτιμώ κάθε απάντηση που θα προσφερθεί.

rsz_1img_20180214_093241.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φιλε το η96 είναι προβληματικό το γράφω  εδώ και πολύ καιρό και εδώ και στο άλλο φόρουμ μάλιστα κάποιοι με κορόιδευαν 

Δυστυχώς δεν πιστεύω ότι υπάρχει λύση ακομα και αν σου δουλέψει με φλασαρισμα πιστεύω ότι θα είναι για λίγο

μιλά με μπανγκγκουντ μπας και πάρεις κάνα φράγκο πίσω 

Επεξ/σία από mples
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, villasg είπε

Αυτα πονανε στο τροφοδοτικο .
Βρες και δοκιμασε ενα αλλο 5V 3A

Πονάνε σε πολλά φίλε μου το τροφοδοτικό είναι ένα από τα πολλά 

Δημοσ.

Ψαχνω απο εχτες για να βρω πιο θα παρω και ειδα και το Alfawise X5 Mini PC. Μηπως για την χρηση που το θελω εγω θα ηταν καλυτερα να παρω κατι τετοιο; Ειναι πιο ακριβο βεβαια αλλα σκεφτομαι να τα δωσω. Το εχει κανεις για να πει εντυπωσεις;

Δημοσ.

Αν και δεν είναι σχετικό, θέλω τη βοήθειά σας:

Στο play store του mecool που αγόρασα, δεν εμφανίζονται όλες οι εφαρμογές (όπως στο κινητό πχ).

Συμβαίνει σε κάποιον άλλο το ίδιο;

Δημοσ.

Χωρίς να είμαι και σίγουρος αν το λειτουργικό του είναι Android TV κι όχι κλασσικό Android, βλέπεις στο play store λιγότερες εφαρμογές...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...