raidensub Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Ειμαι στο ψαξιμο.Βλεπω πως το VORKE Z6 Plus, υπαρχει στο geekbuying και απο ιταλικη αποθηκη, πακετο με το χειριστηριο Tronsmart TSM01. Το εχει κανεις για να πει εντυπωσεις; Επισης ποια η γνωμη σας για το VORKE Z6 Plus; Μαλλον εινα το ιδιο με το Tanix TX92 ή κανω λαθος.
raidensub Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Μπορει να βοηθησει καποιος στην τελικη επιλογη; Ειμαι αναμεσα σε αυτα: Tanix TX9 Pro Beelink GT1 Ultimate που ειναι τα μονα που υπαρχουν στην Γερμανικη αποθηκη του Gearbest και αυτο VORKE Z6 Plus απο την ιταλικη αποθηκη του geekbuying. Θα ηθελα να μην ξεπερασω τα 50- 55 ευρω. Ευχαριστω.
Fronimitis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Τελικα υπαρχει καποιο συγχρονο κουτακι που να παιζει nova go;Εστω και με magisk. Και λεω συγχρονο γιατι καποια παλιοτερα δουλευουν nova go αλλα ειναι με 1gb ram και δεν αξιζει να το παρει καποιος τωρα ...
isay Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Με παλιοτερες εκδόσεις ειχα καταφερει να το βαλω, αλλά για τις 2-3 τελευταίες δε βρηκα κανενα τρόπο σε συγχρονο box.
elessar86 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Παιδιά SOS βιάζομαι για player άμεση αγορά, έχω ένα WD Live τώρα αλλά πιστεύω ήρθε η ώρα για αλλαγή. Ο player θα συνδεθεί σε ενισχυτή για μέχρι και HD audio και σε oled tv. Το netflix δεν με νοιάζει γιατί έχει η tv. Αυτό που θέλω είναι να είναι όσο το δυνατόν απροβληματιστος να παίζει τα πάντα χωρίς να ψάχνομαι συνέχεια για update. κατά 99% θα παίζει τα αρχεία μέσω δικτύου απ το pc μου. ουσιαστικά εκτός απο βίντεο θα θελα να βλέπει κ τις φώτο απ το pc για να τις βλέπω στην tv. Αυτό πάντως που με νοιάζει είναι η εικόνα και ο ήχος να είναι άψογα + ο player να είναι plug and play χωρίς τρέλα ψαξίματα. Με πολύ διάβασμα που έχω ρίξει έχω καταλήξει σε αυτούς τους τρεις player: zidoo x9s, zidoo h6 pro και minix neo u9-h. νομίζω είναι απ τους 3 καλύτερους player εκεί έξω αλλά το θέμα είναι ποιον να επιλέξω?
mples Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, elessar86 είπε Παιδιά SOS βιάζομαι για player άμεση αγορά, έχω ένα WD Live τώρα αλλά πιστεύω ήρθε η ώρα για αλλαγή. Ο player θα συνδεθεί σε ενισχυτή για μέχρι και HD audio και σε oled tv. Το netflix δεν με νοιάζει γιατί έχει η tv. Αυτό που θέλω είναι να είναι όσο το δυνατόν απροβληματιστος να παίζει τα πάντα χωρίς να ψάχνομαι συνέχεια για update. κατά 99% θα παίζει τα αρχεία μέσω δικτύου απ το pc μου. ουσιαστικά εκτός απο βίντεο θα θελα να βλέπει κ τις φώτο απ το pc για να τις βλέπω στην tv. Αυτό πάντως που με νοιάζει είναι η εικόνα και ο ήχος να είναι άψογα + ο player να είναι plug and play χωρίς τρέλα ψαξίματα. Με πολύ διάβασμα που έχω ρίξει έχω καταλήξει σε αυτούς τους τρεις player: zidoo x9s, zidoo h6 pro και minix neo u9-h. νομίζω είναι απ τους 3 καλύτερους player εκεί έξω αλλά το θέμα είναι ποιον να επιλέξω? κανεναν παρε nvidia shield Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2018 από mples
vadergr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Για αναπαραγωγή αρχείων βίντεο από τοπικό δίκτυο καλύτερα ένα zidoo. Αλλιώς πας σε shield που όμως δεν θα σου δώσει 3d και blu ray menus. Θα σου δώσει όμως 4κ Netflix, καλύτερη απόδοση στα πειρατικά του kodi και καλύτερο gaming. Διαλέγεις και παίρνεις.
pavloa Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα.. Έχω το beeling gt1 ultimate.. Θέλω να κατεβάσω μια ταινία αλλά όταν το αφήνω για πολύ ώρα χωρίς να το πειράξω, σταματάει να κατεβάζει. Μπαίνει μάλλον σε αδράνεια.. Απο ότι είδα η αδράνεια είναι απενεργοποιημένη, έχει κάτι άλλο που μπορώ να ρυθμίσω?
vrwmiaris Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 9 ώρες πριν, pavloa είπε Καλησπέρα.. Έχω το beeling gt1 ultimate.. Θέλω να κατεβάσω μια ταινία αλλά όταν το αφήνω για πολύ ώρα χωρίς να το πειράξω, σταματάει να κατεβάζει. Μπαίνει μάλλον σε αδράνεια.. Απο ότι είδα η αδράνεια είναι απενεργοποιημένη, έχει κάτι άλλο που μπορώ να ρυθμίσω? Δεν ξέρω ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς, με το ττορεντ κατεβάζει και όταν μπαίνει σε sleep mode
pavloa Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, vrwmiaris είπε Δεν ξέρω ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς, με το ττορεντ κατεβάζει και όταν μπαίνει σε sleep mode έχω to plcanta σε kodi... και αν δεν κουνήσω το ποντίκι στο tv box τότε μετά απο αρκετή ώρα σταματάει να κατεβάζει.
juliahna12 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά! Ψάχνω και εγώ ένα TV BOX και μετά από αρκετή αναζήτηση, τόσο στο φόρουμ εδώ, όσο και σε άλλα, καταλήγω σε κάποιο από τα παρακάτω: 1. Minix Neo U9-H 2. Beelink GT1 (S912/3GB/32GB/Android) 3. Alfawise H96 Pro+ Γενικα η χρήση που θα κάνω είναι ταινίες, σειρές (kodi) άντε και κανένα αθλητικό. Επίσης, θα ήθελα να το κρατήσω 2-3 χρόνια Σημαντικό είναι ότι η σύνδεση (δυστυχώς) θα είναι μέσω WIFI. Όσον αφορά τα χρήματα μπορώ να πάω μέχρι 150 ευρώ περίπου, διαφορετικά θα πήγαινα σε Nvidia Shield που έχω διαβάσει τα καλύτερα. Ποια από τις δυο επιλογές πιστεύετε είναι καλύτερη; Επίσης, αν έχετε να προτείνετε κάποιο που να μου κάνει τη δουλεια, απροβλημάτιστα (επαναλαμβάνω, σειρες, ταινίες μέσω Kodi, σύνδεση με Wifi) σε λιγότερα χρήματα με χαρά να την ακούσω. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2018 από juliahna12
mples Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 18/2/2018 στις 4:07 ΜΜ, juliahna12 είπε Καλησπέρα παιδιά! Ψάχνω και εγώ ένα TV BOX και μετά από αρκετή αναζήτηση, τόσο στο φόρουμ εδώ, όσο και σε άλλα, καταλήγω σε κάποιο από τα παρακάτω: 1. Minix Neo U9-H 2. Beelink GT1 (S912/3GB/32GB/Android) 3. Alfawise H96 Pro+ Γενικα η χρήση που θα κάνω είναι ταινίες, σειρές (kodi) άντε και κανένα αθλητικό. Επίσης, θα ήθελα να το κρατήσω 2-3 χρόνια Σημαντικό είναι ότι η σύνδεση (δυστυχώς) θα είναι μέσω WIFI. Όσον αφορά τα χρήματα μπορώ να πάω μέχρι 150 ευρώ περίπου, διαφορετικά θα πήγαινα σε Nvidia Shield που έχω διαβάσει τα καλύτερα. Ποια από τις δυο επιλογές πιστεύετε είναι καλύτερη; Επίσης, αν έχετε να προτείνετε κάποιο που να μου κάνει τη δουλεια, απροβλημάτιστα (επαναλαμβάνω, σειρες, ταινίες μέσω Kodi, σύνδεση με Wifi) σε λιγότερα χρήματα με χαρά να την ακούσω. κουτι 3 να παρεις ειναι μεσα και ο ζονγκ χαχαχαχαχα περα απο την πλακα μακρια απο το 3 χαχαχαχα Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2018 από mples 1
juliahna12 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Χαχα γιατι τοσο χάλια; Γενικα απο reviews που διαβάζω δεν ακούω κακά λόγια
powerup Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 18 ώρες πριν, mples είπε κουτι 3 να παρεις ειναι μεσα και ο ζονγκ χαχαχαχαχα περα απο την πλακα μακρια απο το 3 χαχαχαχα 7 ώρες πριν, juliahna12 είπε Χαχα γιατι τοσο χάλια; Γενικα απο reviews που διαβάζω δεν ακούω κακά λόγια Αυτα τα review διαβασαν αυτοι που το πηραν και τωρα χτυπαν το ...κεφαλι τους. Τα προβληματα του: Καποιες φουρνιες ειχαν προβληματικο τροφοδοτικο και τους εκαιγε το μηχανακι. Αλλες εκανε επανεκινησης το μηχανακι λογο υπερθερμανσης. Αλλα σταματουσε την ταινια . Αν θες να το ρισκαρεις καντο εμεις σε προιδοποιησαμε.
juliahna12 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Ευχαριστώ παιδιά! Η αλήθεια ειναι οτι απο όσο καταλαβαίνω ειναι τζόγος η φάση, αν δεν πας σε γνωστή εταιρεία (και εκει μπορει να υπάρξουν κακές παρτίδες, σιγουρα, αλλα η υποστήριξη απο την εταιρεία ειναι καλυτερη) ρισκάρεις να μείνεις με τα καλώδια στο χέρι. Δεν πέφτει και αυτο το shield, στα 260€ που το βρίσκω απο Skroutz το θεωρώ overkill για τα πράγματα που το θελω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα