Lanike71 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Με ενδιαφέρει να πάρω ένα tvbox, φτηνό σχετικά. iptv και καμία ταινία, παιχνίδια όχι. Επειδή ξέρω πάνω-κάτω που πάω, θέλω προτάσεις που να τα πάνε καλά με τη θερμοκρασία (να μην ζεσταίνονται και γενικά να μη θέλουν διορθώσεις με ανεμιστήρες κλπ) Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2019 από Lanike71
gat0s814 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 24 λεπτά πριν, Lanike71 είπε Με ενδιαφέρει να πάρω ένα tvbox, φτηνό σχετικά. iptv και καμία ταινία, παιχνίδια όχι. Επειδή ξέρω πάνω-κάτω που πάω, θέλω προτάσεις που να τα πάνε καλά με τη θερμοκρασία (να μην ζεσταίνονται και γενικά να μη θέλουν διορθώσεις με ανεμιστήρες κλπ) Αν δεν θελεις ''ζεστη'' κοιτα προς Amlogic S905X2 μερια! Και αφου δεν θελεις να δωσεις και πολλα παρε ενα 2/16!
rakeesh Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Συγγνώμη αν έχει ξαναναφερθεί αλλά επειδή εχω καιρό να παρακολουθήσω το συγκεκριμένο θέμα γνωρίζει κανείς εάν τελικά δόθηκε κάποια λύση με τα Mekool και το θέμα που είχαν με το netflix (κάτοχος κΙΙΙ pro) ? Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2019 από rakeesh
gat0s814 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, rakeesh είπε Συγγνώμη αν έχει ξαναναφερθεί αλλά επειδή εχω καιρό να παρακολουθήσω το συγκεκριμένο θέμα γνωρίζει κανείς εάν τελικά δόθηκε κάποια λύση με τα Mekool και το θέμα που είχαν με το netflix (κάτοχος κΙΙΙ pro) ? Edit: ΟΧΙ (Δεν λυθηκε) ! Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2019 από gat0s814
Φιφη1992 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Καλησπερα! Μια απλη και συντομη ερωτηση. Θελω να κανω την τηλεοραση μου smart tv. Διαθετω μεχρι 40ε. Να παρω tv box ή mini pc??
7nisiotis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) @gat0s814Ισχύει ότι ακόμα και τα Beelink, τα οποία θεωρούνται πιο "premium" android tv boxes μπορούν να φανε ban από το Νετφλιξ; Αληθεύει κάτι τέτοιο; *στο freaktab διάβασα κάποια ποστ Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2019 από 7nisiotis
gat0s814 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε @gat0s814Ισχύει ότι ακόμα και τα Beelink, τα οποία θεωρούνται πιο "premium" android tv boxes μπορούν να φανε ban από το Νετφλιξ; Αληθεύει κάτι τέτοιο; *στο freaktab διάβασα κάποια ποστ ΦΥΣΙΚΑ ....! Οταν ο admin στο φορουμ τους λεει σε απαντηση χρηστη οτι το GTmini-A δεν ειναι Google certified και μετα απο λιγο καιρο αυτη η απαντηση ..... δεν υπαρχει (!) τοτε ... κατι γινεται! Απλα για το μονο νομιζω πως ξεχωριζουν τα μποξακια τους ειναι η υποστηριξη και πλεον και η ποιοτητα ! Και λεω πλεον γιατι τα πρωτα τους Android tv box δεν ηταν και κατι τo ιδιαιτερο (απο θεμα ποιοτητας) .... ! Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2019 από gat0s814 1
mbatzio Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Επειδή δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το αντικείμενο, για nova go κ ote tv go έχει να προτείνει κάνεις κάτι;
gat0s814 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Στις 27/7/2019 στις 4:11 ΜΜ, mbatzio είπε Επειδή δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το αντικείμενο, για nova go κ ote tv go έχει να προτείνει κάνεις κάτι; Αν ''πιανουν'' τα χερια σου θα εχεις πολλες επιλογες.... Αν δεν πιανουν τοτε η Xiaomi ειναι μονοδρομος! 1
mbatzio Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 απλά πρέπει να είναι unrooted το tv box για να τα εγκαταστήσω αυτά;
gat0s814 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 28 λεπτά πριν, mbatzio είπε απλά πρέπει να είναι unrooted το tv box για να τα εγκαταστήσω αυτά; ΑΚΡΙΒΩΣ!
John-lamia Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Παιδιά ψάχνω κανένα tv box με επεξεργαστή της προκοπής. Όλο κάτι amlogic βλέπω κτλπ... Δεν έχει βγει κανένα με snapdragon; Το θέλω για ταινίες, σερφαρισμα, και κανένα παιχνίδι στην tv. Έχετε να προτείνετε κάτι καλό;
gat0s814 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 10 ώρες πριν, John-lamia είπε Παιδιά ψάχνω κανένα tv box με επεξεργαστή της προκοπής. Όλο κάτι amlogic βλέπω κτλπ... Δεν έχει βγει κανένα με snapdragon; Το θέλω για ταινίες, σερφαρισμα, και κανένα παιχνίδι στην tv. Έχετε να προτείνετε κάτι καλό; Με Snapdragon .... OXI Αρα .... θα πας σε Amlogic S905X2 για κατι value for money!
sifario Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Γεια σας θα ηθελα την βοηθεια σας στην επιλογη tv box.Καταρχην δεν με ενδιαφερει το netflix το θελω για live agones kodi ταινιες.Δεν ειμαι ασχετος με τν box δηλαδη μπορω να περασω ενα custom firmware απλα δυσκολευομαι στην επιλογη.Π.χ εχω ενα mecool m8s pro μαμα rom και δεν εχω παραπονο για αυτα που το θελω.Τωρα δεν μπορω να αποφασισω τι να παρω και εδω θελω την βοηθεια σας γιατι παιζουν πολλες προσφορες.Απο τη μια λεω να παρω tv box με s912 παιζει και προσφορα to m8s pro l σε καλη τιμη 30 ευρω περιπου αλλα το ξερω ειναι με android 7 και δεν μπορει να παρει αναβαθμιση λογω επεξεργαστη.Απο την αλλη λεω να παρω με s905x2 με 4gb ram αλλα δεν μπορω να αποφασισω τι μαρκα να παρω που να εχει και μια υποστηριξη στο λογισμικο.Να παρω π.χ meecol km9 που ειμαι ευχαριστημενος με την mecool να παρω κανενα beelink gt1 mini η κατι πιο φθηνο σε 905x2 οπως h96 max 2 η να επιλεξω τελος το το δουλευμενο σε καλη τιμη mecool m8s pro l επειδη και με αυτο κανω την δουλεια μου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα