Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, alexx είπε

Είχα και στο προηγούμενο box ανεμιστήρα και αν χρεαστεί θα τον βάλω. Το θέμα μου είναι ότι δεν μπορώ να βρώ μια εφαρμογή για παρακολούθηση θερμοκρασίας!! Αυτή που πρότεινες δέν παίζει. To Cpu Monitor μου δείχνει 8 βαθμούς. Υπάρχει καμία άλλη πρόταση?

Ένα ποστ πιο πάνω.

Επεξ/σία από nakata1954
  • Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όταν βρεις κάτι που σου δείχνει θερμοκρασίες , το cpu float έχει παραμετροποίηση στα πάντα , δεν ξέρω τι κάνεις λάθος ή μήπως δεν δουλεύει σε android tv os θα σε γελάσω. Δούλεψε μια ταινία στο kodi , full hd κανένα τέταρτο και πες μας θερμοκρασίες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ούτε το δεύτερο δουλεύει. Ανοίγει στιγμιαία (οχι σε όλη την οθόνη) και κλείνει. Απο πίσω φαίνεται η θερμοκρασία και μπροστά ένα μνμ λάθους που δέν προλαβαίνω να διαβάσω.

Το διάβασα. This app can not get cpu temp of this device. It will show you the temperature by  algorithm(not accurate)

Επίσης το AIDA64 που έβαλα στήν καρτέλα Thermal δείχνει  μόνο θερμοκρασία μπαταρίας. 4°C

παράξενα πράγματα!!

Επεξ/σία από alexx
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, nakata1954 είπε

Κάνε μια επανεκκίνηση στο μποξ.  Μπας και στρώσει.

Μπά τίποτα. Κάτι γίνεται αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι!!!

Δημοσ.

Και αυτό μιά χαρά δουλεύει αν εξαιρέσεις τα 2 κολλήματα που μ έκανε. Μου κάνει ενύπωση όμως που δέν μπορώ να δώ τήν θερμοκρασία. Σάν να λείπει  ο αισθητήρας μοιάζει!!!!

Δημοσ.

Δοκιμασε το εξης.

Απεγκατέστησε την εφαρμογή/επανεκίνησε το μποξ/εγκατάσταση της εφαρμογής/επανεκίνησε το μποξ/τρέξε την εφαρμογή

Δημοσ.

Θα το δοκιμάσω αλλά δεν θα δουλέψει γιατί έβαλα  4-5 διαφορετικές εφαρμογές χωρίς αποτέλεσμα. Επίσης στο AIDA64 στην καρτέλα Sensors  μου γράφει No sensors found!! Παράξενο δέν είναι αυτό?

Δημοσ.
Στις 1/1/2021 στις 10:31 ΠΜ, Orestis_G είπε

Εγώ πάντως τσίμπησα τελικά το Mecool KM1 (2020, 905X3 CPU, 4GB/64GB google certified) με 63€ περίπου από την Τσέχικη αποθήκη του Aliexpress. Το έχει και με 4/32 και 2/16. Τώρα τι θα βγει, θα δείξει.

Link παρακαλώ? Ευχαριστώ και χρόνια πολλά!

Δημοσ.
5 ώρες πριν, cacau είπε

Link παρακαλώ? Ευχαριστώ και χρόνια πολλά!

Καλησπέρα και καλή χρονιά! Τώρα το'δα, συγγνώμη. Αυτό είναι το link. Βέλγιο δεν είχε το 4/64, παρά μόνο το 4/32

Δημοσ.

Μια βοήθεια παρακαλω και πάλι ..

εχω παραγγείλει και αναμένω , μετά και τις πολύτιμες συμβουλές του  @makis1024το box Magicsee N5 max

Έχω βρει στο google πολλές προτάσεις εφαρμογών android για iptv και για αυτό τον λόγο έχω μπερδευτεί.

Έχετε να προτείνεται κάποια εφαρμογή η οποία να είναι απλή και όσο πιο stable γίνεται για να εγκατάστησω; Αν έχετε γενικά και κάποιο hint που θα πρέπει να ξέρω ενημερώστε με pls ..Δεν θέλω KODI, θέλω ότι απλουστερο να εξομοιώνει όσο μπορεί το μενού (λίστα) καναλιών τηλεορασησ γιατί θα χρησιμοποιηθεί από άνθρωπο μεγάλης ηλικίας .

ευχαριστω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...