Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, dafnoula13 είπε

Και stbemu ,νομιζω πιο αξιοπιστο απο ολα.

Συνήθως σε iptv οι πιο πολλοί δουλεύουν M3U list , το Stbemu pro πάει αλλού. Προσομοίωση mag....

Επεξ/σία από makis1024
Δημοσ.

Και OTT Navigator , δες. Με βαθμό δυσκολίας για τον Παππού είναι 1. Iptv smarters 2. OTT NAVIGATOR 3. XCIPTV 4. STB emu. Το Stb emu έχει πολλούς παραμέτρους και η χρήση του από άτομο μεγάλης ηλικίας δεν ενδείκνυται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρόταση για ROM για το X96mini. Αυτή που έχει αρχίζει να ην μου αρέσει. Να έχει δοκιμαστεί

Επεξ/σία από mr.Vox
Δημοσ.

https://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=936891

Στις unofficial firmware , εάν πατήσεις το link με την nexus aosp rom , θα σε πάει στο post , από κάτω έχει μια nexus ultimate mod του Magendanz. Δεν την έχω δοκιμάσει γιατί δεν έχω το μηχάνημα. Εάν δοκίμαζα όμως , αυτήν θα δοκίμαζα γιατί το X96 mini είχε από τις καλύτερες υλοποιήσεις και για να φύγω από την μαμά rom θα έπρεπε η άλλη να υποσχόταν καλύτερη υλοποίηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απλά διαπίστωσα ότι με την μαμά τον ακόμα και το YouTube το πέταξε απέξω το playstore.  Μέχρι 720p πάει πλέον με την εφαρμογή από το appk mirror. Στην αρχή δεν ξέρω τι γινόταν. Από Ρώσικα δεν τα καταλαβαίνω.

Επεξ/σία από mr.Vox
Δημοσ.

Μια ερώτηση παιδιά αν είναι εύκολο γιατί έχω μπερδευτεί. Για netflix και kodi που το θέλω αναγκαστικά πάω στο xiaomi με 2gb; Τα υπόλοιπα δηλαδή tv box που έχουν 4gb μνήμη και πολύ περισσότερο αποθηκευτικό χώρο δεν παίζουν netflix;

Δημοσ.

Βάλε τον browser να στα εμφανίζει κατευθείαν στα Αγγλικά.

1 λεπτό πριν, tdm900 είπε

Μια ερώτηση παιδιά αν είναι εύκολο γιατί έχω μπερδευτεί. Για netflix και kodi που το θέλω αναγκαστικά πάω στο xiaomi με 2gb; Τα υπόλοιπα δηλαδή tv box που έχουν 4gb μνήμη και πολύ περισσότερο αποθηκευτικό χώρο δεν παίζουν netflix;

Μόνο 480p-540p , όχι 4Κ

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, tdm900 είπε

εαν παρεις με επεξεργαστη amlogic και βαλεις το coreelec μπορεις να δεις netflix 1080. για 4κ μονο πιστοποιημενα.

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα έχω 4k samsung 7 series 55'' και θα ήθελα μια πρόταση για tv box με υποστήριξη netflix 4k και kodi 4k αν γίνεται κάτω από 50 ευρώ.

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντήσεις. Άρα για 1080 netflix xiaomi ή μπλέξιμο. Το xiaomi παίζει kodi άμεσα ή θέλει κάποιο είδος Root; 

Δημοσ.

Παίζει άμεσα , το kodi δεν απαιτεί root.

10 λεπτά πριν, nikolastas είπε

Παιδιά καλησπέρα έχω 4k samsung 7 series 55'' και θα ήθελα μια πρόταση για tv box με υποστήριξη netflix 4k και kodi 4k αν γίνεται κάτω από 50 ευρώ.

Πάνω, κάτω από εσένα σε αυτό αναφέρονται Netflix 4K.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...