Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάρα πολύ καλό τέλος, αν και πιστεύω ότι

θα έχει σωθεί ή ο Γουίλ ή ο Τζακ (αν όχι και οι 2)

Μας άφησαν και με την περιέργεια για το πως θα εξελιχθεί η σειρά.

ps: Η βαθμολογία του τελευταίου επεισοδίου έπεσε στο 9.9. Άρα το BrBa παραμένει μόνο του στην κορυφή  :D

H τριτη σεζον ποτε ξεκιναει? Σεπτεμβριο ή παει Απρίλιο μαζι με got?

Καλα ο jack δεν νομιζω αφου εδειξε οτι πεθανε,εκτος αν λιποθυμησε και καλα...Ο Will μαλλον ναι :P

• Απαντ. 490
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αυτο που θα ειχε λογικη συμφωνα με τη συνεντευξη, ειναι για του χρονου να βρουν μια νεα πρωταγωνιστρια/εκπαιδευομενη του τζακ τυπου κλαρις να αναλαβει το κυνηγητο με το βερτζερ και τον γουιλ σε κομμα ή σε αποσυρση για να τον επαναφερουν την επομενη σεζον για το ρεντ ντραγκον, αν και η παρουσια του ντολαρχαιντ σε αυτη τη σεζον με μπερδευει, θα μπορουσαν να κανουν το μπουφαλο μπιλ πρωταγωνιστη κακο της μεθεπομενης...

Δημοσ.

H τριτη σεζον ποτε ξεκιναει? Σεπτεμβριο ή παει Απρίλιο μαζι με got?

Το 2015. Μήνα δεν έχουν πει ακόμα απ' όσο ξέρω, αλλά λογικά Φεβρουάριο με Απρίλιο 

Δημοσ.

αυτο που θα ειχε λογικη συμφωνα με τη συνεντευξη, ειναι για του χρονου να βρουν μια νεα πρωταγωνιστρια/εκπαιδευομενη του τζακ τυπου κλαρις να αναλαβει το κυνηγητο

σωστος, να τον παρει κ τον ρολο η τζοντι, ταμαμ ειμαστε

• 6 μήνες μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Πρώτα βγάζουν ανακοίνωση ότι η 3η σεζόν θα προβληθεί τελικά το καλοκαίρι(αφού ήδη την είχαν στείλει μια φορά για Απρίλιο) και μας αφήνουν στα κρύα του λουτρού. Για να μην αποκαρδιωθούμε εντελώς όμως, μας δίνουν και μια μικρή δόση για να σιγοβράζουμε μέχρι το καλοκαίρι.

"Πως να χειραγωγήσετε το τηλεοπτικό κοινό σας από το Α ως το Ω, by NBC". Καθάρματα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Χτες ξεκίνησα να βλέπω την σειρά και έχω φτάσει στο 7ο επεισόδιο. Εκτός από οτι έχω τρελαθεί με τον χαρακτήρα του Lecter, αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι πως έχω βρει κοινά χαρακτηριστικά με τον Graham σε κάποια θέματα :P Somewhat gruesome, but I'm so hooked on!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...