Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εμφανίζονται εξαντλημένα τώρα τα βιβλία, αντε να δούμε. Είτε τα δώσουν κανονικά είτε δώσουν κουπονάκι εγώ ευχαριστημένος θα είμαι. Και σαν βιβλία χρήσιμα θα είναι και το κουπακι αν έρθει θα πάει προς άμεση εξαργύρωση.

Επεξ/σία από Kostas93
  • Like 1
  • Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αγαπητέ φίλε των Public,

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι λόγω απρόβλεπτων τεχνικών προβλημάτων οι κωδικοί ξενόγλωσσων φροντιστηριακών βιβλίων της παραγγελίας σου είχαν εμφανώς λανθασμένη τιμή.

Η κατάσταση έχει πλέον αποκατασταθεί και έχουμε ήδη προβεί στις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις. Ως εκ τούτου ακυρώσαμε την παραγγελία σου.

Αναγνωρίζοντας την πρόθεσή σου για αγορά των συγκεκριμένων κωδικών, έχουμε ήδη ενεργοποιήσει  στο προφίλ σου έκπτωση 15%, για αγορά έως 250€ σε ξενόγλωσσα φροντιστηριακά βιβλία έως και 30/09/2014.

Με εκτίμηση,
Public Customer Passion

www.public.gr • info@public.gr • 46 καταστήματα Public σε Ελλάδα & Κύπρο (Οι διευθύνσεις μας)

Βραβείο GOLD 2013-2014 στην Εμπειρία Πελατών !

Πάνε τα βιβλία.

Δημοσ.

μπορει να μην πηρα τα βιβλια τελικα σε τιμη χαρισμα αλλα πηρα ενα μαιλ απο το public με τα ακολουθα.....

Αγαπητέ φίλε των Public,

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι λόγω απρόβλεπτων τεχνικών προβλημάτων οι κωδικοί ξενόγλωσσων φροντιστηριακών βιβλίων της παραγγελίας σου είχαν εμφανώς λανθασμένη τιμή.

Η κατάσταση έχει πλέον αποκατασταθεί και έχουμε ήδη προβεί στις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις. Ως εκ τούτου ακυρώσαμε την παραγγελία σου.

Αναγνωρίζοντας την πρόθεσή σου για αγορά των συγκεκριμένων κωδικών, έχουμε ήδη ενεργοποιήσει  στο προφίλ σου έκπτωση 15%, για αγορά έως 250€ σε ξενόγλωσσα φροντιστηριακά βιβλία έως και 30/09/2014.

Με εκτίμηση,
Public Customer Passion

με ξεπεταξαν με μια ''και καλα εκπτωση''.....  ουτε ενα λαπτοπ δωρο ουτε ενα ταμπλετ εστω... :P

Δημοσ.

Εμένα πάντως μόλις μου ήρθε το παρακάτω mail...

Αγαπητέ φίλε των Public,

Αναγνωρίζοντας την πρόθεσή σου για αγορά των συγκεκριμένων κωδικών, έχουμε ήδη ενεργοποιήσει στο προφίλ σου έκπτωση 15%, για αγορά έως 250€ σε ξενόγλωσσα φροντιστηριακά βιβλία έως και 30/09/2014.

• Like 1
Δημοσ.

κρίμα... και ήθελα να πάρω τηλεοραση :(
Μου ήρθε και μενα το mail.
Βέβαια mail για τον δράκουλα του μπραμ στόκερ που έχω παραγγείλει από τις 28/8 και το εμφανίζει  ως άμεσα διαθέσιμο δε μου εχουν στείλει, δε θεώρησαν απαραίτητο εκεί να με ενημερώσουν. Τελευταία δε μου αρέσει η συμπεριφορά του public.

Δημοσ.

DELL Inspiron 17-5748 i3-4030U sr W8.1 | 5748-2576 - Easy Buy World   στα 405,44€ χωρις εξοδα αποστολης.

Επομενη τιμη στα 599€

skroutz

bestprice

Δε ξερω αν αξιζει και αν θα το δωσουν, απλα το μοιραζομαι.

----------------edit---------------

Διαθεσιμο σε αποθηκες logistics ή προμηθευτων.

Αποστολη σε 7-12 εργασιμες.

Αγορα μονο με καταθεση/ paypal/ πιστωτικη.

Γερμανικο πληκτρολογιο Qwerty.

Δημοσ.
bill987, on 10 Sept 2014 - 5:12 PM, said:bill987, on 10 Sept 2014 - 5:12 PM, said:

Ωραίο κουπόνι πήραμε!!! :D :D

Ναι καταπληκτικο!!!

Ο dobros φταει ,

προτείνω να τον πιασουμε και να τον δεσουμε για 24 ωρες η ακομα καλυτερα να του κοψουμε το ιντερνετ για 24 ωρες  :P

• Like 3
Δημοσ.

Ναι καταπληκτικο!!!

Ο dobros φταει ,

προτείνω να τον πιασουμε και να τον δεσουμε για 24 ωρες η ακομα καλυτερα να του κοψουμε το ιντερνετ για 24 ωρες  :P

Για αυτο που ειπες...................χμ θα το πληρωσεις με ......................αλλο ενα βιβλιο :P

http://www.public.gr/product/books/ksenoglossa-frontistiriaka/aggliki-glossa/introduction-to-organic-laboratory-techn/prod118826mm/

ή

τωρα που εχεις και 15% εκπτωση........ :cry: :cry:

http://www.public.gr/product/books/ksenoglossa-frontistiriaka/click-on-4-dvd-activity-book-key/prod5362238pp/

• Like 1
Δημοσ.

τι να την κανω την έκπτωση 15%, για αγορά έως 250€ σε ξενόγλωσσα φροντιστηριακά βιβλία έως και 30/09/2014 ΟΕΟ ?? WTF  :eek:

Απλά θα σου πω οτι ήθελα κάποια ξενόγλωσσα βιβλία που τα είχα βρει 48 e και με το 15% στο παμπλικ μου έβγαιναν 54.... τρομερή έκπτωση.

• Moderators
Δημοσ.

ποιος είναι ο σύνδεσμος για καταγγελία ή ότι άλλο πρέπει να γίνει ?

http://www.insomnia.gr/topic/536024-%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%8E%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CF%89%CF%84/

Ριξε μια ματια στο θεμα αυτο. Συμφωνα με το 4ο παραδειγμα του υπουργειου συνιστα παραπλανηση αυτη η πρακτικη. Ασχετως των ορων που βαζει το ιδιο το ηλεκτρονικο καταστημα στον ιστοτοπο του φυσικα. Δεν ακυρωνουν οι πιθανον καταχρηστικοι οροι ενος εμπορου τους νομους της Ελλαδας και της Ευρωπαικης Ενωσης.

ο συνδεσμος για καταγγελια:

http://www.1520.gov.gr/ypovoli-kataggelias?id=254

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...