Athinaikos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.insomnia.gr/topic/536024-%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%8E%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CF%89%CF%84/ Ριξε μια ματια στο θεμα αυτο. Συμφωνα με το 4ο παραδειγμα του υπουργειου συνιστα παραπλανηση αυτη η πρακτικη. Ασχετως των ορων που βαζει το ιδιο το ηλεκτρονικο καταστημα στον ιστοτοπο του φυσικα. Δεν ακυρωνουν οι πιθανον καταχρηστικοι οροι ενος εμπορου τους νομους της Ελλαδας και της Ευρωπαικης Ενωσης. Εγω παντως θα προχωρησω σε καταγγελια. Αμα ειναι και αλλοι απο το site να την κανουμε ομαδικη
johnbond Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Εγω παντως θα προχωρησω σε καταγγελια. Αμα ειναι και αλλοι απο το site να την κανουμε ομαδικη Θα κάνει τη μούρη κρέας ο καταναλωτής... Στην περίπτωση του πλαισίου με τον intel που έκανα καταγγελία το μόνο που κάνανε ήταν να τους ρωτήσουν τι συνέβη και να ακούσουν τη γελοία απάντηση του πλαισιου.
Moderators matrixxx Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Παντα ακουν την απαντηση της αλλης πλευρας. Μετα βγαινει η αποφαση και τα πιθανα προστιμα. Δεν γινεται χωρις να ακουσεις την αποψη του αλλου να προχωρησεις.
saxos55 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν μπορείς να κάνεις ομαδική καταγγελία στο 1520 (είτε στο site είτε στο τηλέφωνο). Για ομαδικές καταγγελίες πρέπει να απευθύνεστε σε ΙΝΚΑ, ΕΚΠΟΙΖΩ αλλά συνήθως αυτές αφορούν και "μαζικές αδικίες" (δηλ. όχι της τάξης των δεκάδων ή εκατοντάδων καταναλωτών αλλά των χιλιάδων και δεκάδων χιλιάδων). Όμως η ίδια καταγγελία από πολλούς καταναλωτές έχει αυξημένη βαρύτητα. Όσοι θέλετε μπορείτε να κάνετε καταγγελία online, είναι πανεύκολο (συμπληρώνεις μια φόρμα και αν θες το κάνεις και ανώνυμα). Σίγουρα αν μαζευτεί ικανός αριθμός καταγγελιών για κάποιο μαγαζί, θα κινηθεί και ο (αργός) ελεγκτικός μηχανισμός προς τα 'κει. @johnbond: Σίγουρα όπως λες κι εσύ "τους έκαναν τη μούρη κρέας" (δηλ. τίποτα). Όμως δεν ήταν τίποτα η καταγγελία σου. Παίρνει αριθμό πρωτοκόλλου και μπαίνει στο αρχείο. Όταν αρχίζουν να μαζεύονται πολλές, σίγουρα κάτι θα γίνει. Όλοι οι κακοί καταστηματάρχες σε αυτό βασίζονται. Στο ότι δε θα μπεις στον κόπο γιατί δε θα έχει αποτέλεσμα. Πλέον με την online καταγγελία δε βρίσκω το λόγο να προσπερνάμε έτσι. Μία φορά θα πέσει ο πέλεκυς και θα τσούξει. 1
iobelika Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 και εγώ είμαι μέσα , εγώ τα βιβλία ήθελα να πάρω ( έστω και τα πρώτα 5 ας πούμε )
gregdel Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Να ρωτήσω κάτι? Θεωρείτε ορθό να προχωρήσετε σε καταγγελία όταν το λάθος "βγάζει μάτια"? Πέστε το όπως θέλετε... λάθος του υπολογιστικού συστήματος, του υπαλλήλου, του καταστήματος, του προμηθευτή κλπ κλπ... Δλδ αν σε ένα κατάστημα της γειτονιάς ο καταστηματάρχης κάνει λάθος και βάλει σε κάτι που αξίζει 5ευρώ την τιμή 0,05ευρώ θα τον καταγγείλεις αν δεν στο δώσει? Αν αυτό συμβεί σε μεγαλύτερο κατάστημα? Θα προχωρήσεις σε καταγγελία? 2
gregdel Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δηλαδή ρε παιδιά... εσείς ποτέ δεν κάνατε λάθος? πχ δεν μπήκατε με το ποδήλατο, μηχανακι, αμαξι σε μονόδρομο? Δεν χτυπήσατε κανένα κατά λάθος... κάτι ρε παιδί μου? Σας τρέχαν σε αστυνομίες?
panomelene Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ πάντως πριν κανα χρόνο είχα πάρει κάτι ακουστικά sony,που έκαναν 30 ευρώ με 1 λέπτο!!! πήρα 2-3 τεμάχια ήρθαν κανονίκα,με κοροιδευαν στο ταμείο για τα λεφτά που έδωσα και οτάν ξαναέγινε διαθέσιμο πήρα αλλα 3-4 (αλλα απο σα παρήγγειλα την 2η φορά μου εστείλαν ενα λιγότερο γιατι μου είπαν δεν είχαν αλλα ) και μετα με ξανα κοροιδευαν στο ταμειο (στο public ολα αυτά) 1
silmarien Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δηλαδή ρε παιδιά... εσείς ποτέ δεν κάνατε λάθος? πχ δεν μπήκατε με το ποδήλατο, μηχανακι, αμαξι σε μονόδρομο? Δεν χτυπήσατε κανένα κατά λάθος... κάτι ρε παιδί μου? Σας τρέχαν σε αστυνομίες? Πολλές φορές. Αλλά έβαλα τον αόρατο μανδύα μου και δεν με είδε κανένας. 1
Captain Nemo Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ πάντως πριν κανα χρόνο είχα πάρει κάτι ακουστικά sony,που έκαναν 30 ευρώ με 1 λέπτο!!! πήρα 2-3 τεμάχια ήρθαν κανονίκα,με κοροιδευαν στο ταμείο για τα λεφτά που έδωσα και οτάν ξαναέγινε διαθέσιμο πήρα αλλα 3-4 (αλλα απο σα παρήγγειλα την 2η φορά μου εστείλαν ενα λιγότερο γιατι μου είπαν δεν είχαν αλλα ) και μετα με ξανα κοροιδευαν στο ταμειο (στο public ολα αυτά) Ποιό μοντέλο ήταν;
dobro Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ πάντως πριν κανα χρόνο είχα πάρει κάτι ακουστικά sony,που έκαναν 30 ευρώ με 1 λέπτο!!! πήρα 2-3 τεμάχια ήρθαν κανονίκα,με κοροιδευαν στο ταμείο για τα λεφτά που έδωσα και οτάν ξαναέγινε διαθέσιμο πήρα αλλα 3-4 (αλλα απο σα παρήγγειλα την 2η φορά μου εστείλαν ενα λιγότερο γιατι μου είπαν δεν είχαν αλλα ) και μετα με ξανα κοροιδευαν στο ταμειο (στο public ολα αυτά) ? τι εγινε,λεει; ποτε; ποιο; και δεν ειπες τιποτα....... :cry: 4
panomelene Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.public.gr/product/gaming/consoles/ps-vita/sony-ps-vita-pre-order-pack-game-console-mayro/prod2251531pp/Δεν ήμουν μέλος τότε,νομίζω πάντως πολύ καλά ακουστικά ασχέτα εάν ηταν για το ps vita (στο pc τα έχω )
giorginho Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 AAA, αυτο το pre-order pack λες! Αυτο ηταν πριν πανω απο 2,5 χρονια, 1 μηνα πριν την κυκλοφορια του ps vita και επειδη οι τιμες για την κονσολα ηταν απιστευτα ψηλα και το ειχα αποκλεισει να το παρω, δεν εκανα την κινηση ενω ειδα εγκαιρα το θεμα που ανοιξε και στο φορουμ εδω... 2 μηνες αργοτερα πετυχα προσφορα για το vita και το πηρα (!) και μετα πληρωσα και για το travel kit.... προφανως το μετανιωσα που δεν το πηρα τζαμπα, αλλά δεν πειραζει
panomelene Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ το είχα παρεί κανα 1,5 χρόνο αφου βγήκε το ps vita,μάλλον θα είχαν μήνη στης αποθήκες και ήθελαν να το διώξουν !!! (το ps vita ποτε δεν με ενδιέφερε )
Προτεινόμενες αναρτήσεις