dolph Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 ...στις πόσες δεκαετίες γίνεται κάποιος απλό «μέλος» στο Insomnia; Πέντε χρόνια μέλος και ακόμα Junior Member με δείχνει, και διαβάζω και μισή ώρα κάθε μέρα κατά μ.ο. Αν φτάσω, πάντως, εξήντα χρονών και είμαι ακόμα junior θα το εκτιμήσω ιδιαίτερα
michael92 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Νομίζω έχει να κάνει με τον αριθμό των ποστ σου και όχι με τον χρόνο που είσαι μέλος. EDIT: Μην σπαμμάρεις από δω και πέρα όμως pls
makfil Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Όπως συμβαίνει σε όλα τα fora, κάθε μέλος κατατάσσεται σε μια κατηγορία ανάλογα με τον αριθμό των posts που αναρτά. Συμμετέχοντας, λοιπόν, στις συζητήσει,ς με ουσιαστικές προτάσεις και απόψεις, και όχι με spam, όπως επισημαίνει και ο michael92, θα ανέβεις σε κατηγορία, πολύ πριν από τα εξήντα σου ...
haris_216 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 και δεν μετράνε τα ποστ στο "μπλα μπλα" γι' αυτό, ενω φλυαρώ αρκετά, είμαι ακόμα...junior
z4rx07 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Μην δίνετε σημασία σε αυτά, εξαλλου νομιζω οτι εχουν bug.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Όπως έχει αναφερθεί και στο παρελθόν, η "προαγωγή" από Junior Member σε Member και από εκεί σε Senior Member συνήθως συμβαίνει λαμβανομένων υπ' όψιν των μηνυμάτων που έχει δημοσιεύσει κάθε μέλος. Σε μερικές (τυχαίες) περιπτώσεις, το software του forum επιλέγει μόνο του να παρακάμψει αυτή την αυτόματη "προαγωγή" - προφανώς για να κολακέψει τα πιο ηλικιωμένα μέλη μας... Σε κάθε περίπτωση, ουσιαστική διαφορά μεταξύ των μελών δεν υφίσταται. Τα δικαιώματα (και οι υποχρεώσεις) είναι τα ίδια μεταξύ μελών. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις