Hiddenite Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Όσες έτοιμες πίτσες έχουμε ψήσει δύσκολα θα πετύχουμε το ψήσιμο. Όλες θα κολλήσουν στο ταψι και θα μας βγαίνει η πίστη να κόψουμε ακόμα και λάδι να βάλουμε στον πάτο. Άλλες καιγονται γιατί οι χρόνοι και η θερμοκρασία που γράφουν οι οδηγίες δεν είναι ακριβείς και πρέπει να είσαι από πάνω όταν ροδίσει να την βγάλεις. Συνήθως αυτές που έχουμε δοκιμάσει τις πιο πολλές φορές είναι του Υφαντή. Του Oetker δεν τις έχουμε δοκιμάσει. Άπλωσε λαδόκολλα και όλα θα λυθούν. Ούτε τρίψιμο δεν θέλει για καθάρισμα. Βάζω και σε τυροπιτάκια κτλπ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα