Prof_Chaos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 δεν είναι αν κάτσεις μια μέρα θα φτιάξεις 6-7 μεγάλες με λεπτή ζύμη με ενα αλεύρι και θα της βάλεις κατάψυξη να τρώς όποτε σου αρέσει.. Επίσης για βάση είχα δοκιμάσει σάλτσα για μακαρόνια της barila βασιλικό και ηταν τέλεια.. αν βαριέστε να φτιάχνετε. Επίσης διαφημίζονται ώς σάλτσες χωρίς συντηρητικα.. Σίγουρα η home made θα είναι πιο αγνή. Εχει και πιο πικάντικες με ελιά και άλλα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Ωραίος! Αλλά μου φαίνεται τόοοοσο μεγάλη διαδικασία...εδώ καμιά φορά είναι μακριά το τηλέφωνο και βαριέμαι να το πάρω για να παραγγείλω έτοιμες, φαντάσου να τις φτιάξω και μόνος μου! οπως λεει και ο φιλος αφιερώνεις λιγη ώρα αλλα ειναι για αρκετες πιτσες... θα τη δοκιμάσω και εγω απο εβδομάδα τη συνταγή και θα δώσω feedback! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 δεν είναι αν κάτσεις μια μέρα θα φτιάξεις 6-7 μεγάλες με λεπτή ζύμη με ενα αλεύρι και θα της βάλεις κατάψυξη να τρώς όποτε σου αρέσει.. Επίσης για βάση είχα δοκιμάσει σάλτσα για μακαρόνια της barila βασιλικό και ηταν τέλεια.. αν βαριέστε να φτιάχνετε. Επίσης διαφημίζονται ώς σάλτσες χωρίς συντηρητικα.. Σίγουρα η home made θα είναι πιο αγνή. Εχει και πιο πικάντικες με ελιά και άλλα. Θυμίζει αυτή που βάζουν έξω? Γιατί στα μαγαζιά η σάλτσα είναι ιδιαίτερη και πιο γευστική από αυτές που παίρνουμε σπίτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 ναι αρκετά.. γι αυτό πήγα σε έτοιμη .. με την home made δεν μου κάθεται καλά. Επίσης η pitsbury έχει βγάλει σάλτσα για πίτσα συγ αλλά δεν την εχω δοκιμάσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
s2002 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Καλησπέρα, ξέρει κάποιος αν οι κατεψυγμένες πιτσες είναι προψημένες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimasGR Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Έχει φάει κάνεις pizza greca? Πολύ καλή για κατεψυγμένη. Αποστολή από το C2105 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Νομίζω λέγεται grecas εκτός αν εννοείς άλλη. Εμένα μου αρέσει πολύ αυτή αλλά δεν τη βρίσκω συχνά. Μόνο σε πιο μικρά supermarkets ή ενα ψιλικατζίδικο που ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Καλησπέρα, ξέρει κάποιος αν οι κατεψυγμένες πιτσες είναι προψημένες; ναι, είναι, η ζύμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimasGR Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 <p>Νομίζω λέγεται grecas εκτός αν εννοείς άλλη.</p> <p>Εμένα μου αρέσει πολύ αυτή αλλά δεν τη βρίσκω συχνά. Μόνο σε πιο μικρά supermarkets ή ενα ψιλικατζίδικο που ξέρω.</p> Ναι grecas λέγεται εγώ μπερδεύτηκα. Κορυφή για κατεψυγμένη ελληνική κι όλας όχι εισαγωγής. Εγώ την βρίσκω σε αλυσίδες supermarket αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει και στα υπόλοιπα καταστήματα στην Ελλάδα Αποστολή από το C2105 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Εγώ σταμάτησα τις καταψυγμένες όταν βρήκα την ζύμη για πίτσα της Alfa την οποία θεωρώ πολύ καλή και οικονομική ( 2.7 ευρώ οι 2). Για σάλτσα είτε ανακατεύω πουμαρο με μπάρμπεκιου σος η πουμαρο κρεμμύδι με λίγο λάδι, αλάτι, ζάχαρη και βασιλικό η ρίγανη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snapy13 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Εγώ σταμάτησα τις καταψυγμένες όταν βρήκα την ζύμη για πίτσα της Alfa την οποία θεωρώ πολύ καλή και οικονομική ( 2.7 ευρώ οι 2). Για σάλτσα είτε ανακατεύω πουμαρο με μπάρμπεκιου σος η πουμαρο κρεμμύδι με λίγο λάδι, αλάτι, ζάχαρη και βασιλικό η ρίγανη Πηρα κι εγω την συγκεκριμενη χτες , και πρωτη φορα στην ζωη μου πεταξα πιτσα. Δεν ειχε φουσκωσει ουτε ελαχιστα η ζυμη , δεν τρωγοταν ουτε με σφαιρες. Την εβγαλα απο την καταψυξη , ξεπαγωσε γυρω στα 15 λεπτα την ανοιξα λιγο με τον πλαστη να μεγαλωσει , εβαλα τα υλικα και την εψησα στους 220 σε προθερμασμενο φουρνο για κανα τεταρτακι. Κανεις κατι διαφορετικο ? τι πηγε λαθος τοσο πολυ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Πηρα κι εγω την συγκεκριμενη χτες , και πρωτη φορα στην ζωη μου πεταξα πιτσα. Δεν ειχε φουσκωσει ουτε ελαχιστα η ζυμη , δεν τρωγοταν ουτε με σφαιρες. Την εβγαλα απο την καταψυξη , ξεπαγωσε γυρω στα 15 λεπτα την ανοιξα λιγο με τον πλαστη να μεγαλωσει , εβαλα τα υλικα και την εψησα στους 220 σε προθερμασμενο φουρνο για κανα τεταρτακι. Κανεις κατι διαφορετικο ? τι πηγε λαθος τοσο πολυ ? δεν ξερω εγω ψηνω σε αερα μηπως φταιει αυτο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snapy13 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 δεν ξερω εγω ψηνω σε αερα μηπως φταιει αυτο ? Θα το δοκιμασω κι αυτο , μου εχουνε μεινει αλλες 2 . Σου φουσκωνουν κανονικα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Θα το δοκιμασω κι αυτο , μου εχουνε μεινει αλλες 2 . Σου φουσκωνουν κανονικα ? ναι μην φανταστεις τρελα πραγματα ομως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snapy13 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 ναι μην φανταστεις τρελα πραγματα ομως Εγινε φιλε , ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα