REDODIN7 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Αυτή είναι η φύση των αρσενικών! Είτε δεις 2 κοκόρια να μάχονται, είτε λιοντάρια, ή τεράστιες φάλαινες, πάντα προσπαθεί το κάθε αρσενικό να είναι το κυρίαρχο και να ζευγαρώσει με τα περισσότερα θηλυκά. Από τη στιγμή που θα κατασπαραχθούν μέχρι και τον ανταγωνισμό των σπερματοζωαρίων πιο θα "τρυπήσει" πρώτο. Ναι ετσι ειναι η φυση δεν δισφωνω απλα η τσιριδα απο τις γατες ειναι πολυ πιο ενοχλητικη απο των σκυλων οταν ζευγαρονουν
~mxls~ Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Από παλαιότερη συζήτηση, το βρήκα και είπα να το παραθέσω. Ξεφεύγει από την κλασσική «κόντρα» γάτες/σκύλοι άλλα έχει ενδιαφέρον ...-Τα σκατά μιας γάτας είναι πάντα ξερά ... Αυτό δεν ισχύει απαραίτητα, τα πάει αίμα καμια φορά. Αλλά το ότι τα σκεπάζουν είναι ευλογία, καταλαβαίνεις την αξία καλύτερα τη στιγμή που μόλις έχεις πατήσει σκατά σκύλου. ...Επιπλέον, μια γάτα μπορεί να κυοφορεί ταυτόχρονα γατιά από διαφορετικούς πατέρες... Αυτό δεν το λες και πλεονέκτημα.
nvel Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 αυτό συμβαίνει και στους σκύλους ενώ μπορεί να συμβεί και στους ανθρώπους
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Καλά υπάρχει ακόμα θέμα ''Γάτες; Γιατί ...'' και δεν υπάρχει ''Γυναίκες; Γιατί ...'' !!! Για ανδροκρατούμενο τεχνολογικό φόρουμ έχετε (έχουμε) ξεφύγει!
deesnider Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Καλά υπάρχει ακόμα θέμα ''Γάτες; Γιατί ...'' και δεν υπάρχει ''Γυναίκες; Γιατί ...'' !!! Για ανδροκρατούμενο τεχνολογικό φόρουμ έχετε (έχουμε) ξεφύγει! Άντε και ανοίξαμε θέμα: «Γυναίκες; Γιατί;»... ...Τι θα έχουμε ως μέτρο σύγκρισης και αντιπαράθεσης; Σ' αυτό, η t.s. - από το εναρκτήριο κιόλας post - παρουσίασε τον αντίποδα: Σκυλιά! Εμείς τι προτείνεις να αντιπαραβάλουμε;
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 ^ Μλκ και να ανήκα σε νορμάλ φυλή να έγραφα: Δεν έχουμε ανταγωνισμό.Αλλά, φακ. Είμαι μόνο εγώ.
akpe Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 [...] Εμείς τι προτείνεις να αντιπαραβάλουμε; Τις γάτες; 1
nicoc89 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) ^ Μλκ και να ανήκα σε νορμάλ φυλή να έγραφα: Δεν έχουμε ανταγωνισμό. Αλλά, φακ. Είμαι μόνο εγώ. ναι αλλα κανείς δεν λέει για τα δολφίνια ανταγωνίζονται γάτες με σκύλους γιατι τα δολφίνια ειναι πολυ μπροστά τοσο μπροστά και εξελιγμένα που ειναι σαν να λέμε φράουλες με μάτια , η κότες με φτερά νυχτερίδας, η καρχαρίες με σώμα καμηλοπάρδαλης , για τέτοια εξέλιξη μιλάμε . ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΙΔΕΑ αλλα τώρα που το έψαξα ειμαι fan δολφινιών !! :mellow: Επεξ/σία 16 Μαΐου 2013 από nicoc89
kostas_dr Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Είδαμε προς τα που πλέει ο άνεμος και αρχίσαμε τις γαλιφιές; Λίγη αξιοπρέπεια ρε! 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα