stelios18120 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Μπορουσες με 25-26€ να παρεις ειτε sricam ειτε escam που ειναι κορυφαιες και να δωσεις μισα χρηματα. Εχω 4 τεμαχια απο την καθε μαρκα και ειναι το απολυτο vfm
molot12 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Μπορουσες με 25-26€ να παρεις ειτε sricam ειτε escam που ειναι κορυφαιες και να δωσεις μισα χρηματα. Εχω 4 τεμαχια απο την καθε μαρκα και ειναι το απολυτο vfm Για την escam συμφωνώ πολύ καλή περίπτωση (ακόμη και με τον κίνδυνο τελωνείου) και θα την έχω υπόψιν μου για μελλοντική αγορά. Τελικά προτίμησα την Kerui με διπλάσιο κόστος μέσω amazon με παράδοση 5-7 Ιουλίου γιατι την χρειάζομαι άμεσα (λόγω επερχόμενων διακοπών) και γιατι ενδιαφέρομαι και για τον Wifi-GSM συναγερμό της ίδιας εταιρείας για σίγουρη συνεργασία μεταξύ τους και για την διπλή κεραία που έχει (καλύτερο wifi σημα). Ο προμηθευτής βασικά είναι κινέζος και στο amazon.uk αλλά το προιόν είναι fullfiled by amazon, οπότε με 9 ευρώ παραπάνω απο aliexpress, ---> ταχύτητα και όχι τελωνείο
patras7 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Καλησπερα παιδια.αν εκανες μια παραγγελια και την περιμενεις αλλα μετανιωσες...πως μπορεις να την ακυρωσεις και να παρεις τα χρηματα πισω;
NikosKallithea Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Καλησπερα παιδια.αν εκανες μια παραγγελια και την περιμενεις αλλα μετανιωσες...πως μπορεις να την ακυρωσεις και να παρεις τα χρηματα πισω; Aν εχει σταλει δεν μπορεις
Billator Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Aν εχει σταλει δεν μπορεις Και να μην έχει σταλεί ο πωλητής έχει την δυνατότητα να μην δεχτεί την ακύρωση για τους δικούς του λόγους (πχ εχει συσκευάσει το δέμα κλπ). Το καλό με το aliexpress είναι ότι αν δεν παραλάβεις κάτι και γυρίσει πίσω παίρνεις 100% τα λεφτά σου πίσω, σε αντίθεση με το paypal κ τα κινεζομάγαζα που είναι στην κρίση του μαγαζιού για το αν δεχτούν την επιστροφή ή όχι. Εγώ που το έκανα μια φορά μόλις έφτασε ελλάδα άνοιξα dispute στο aliexpress, μετά πέρασα από τα ΕΛΤΑ ώστε να κανω την διαδικασία για να γυρίσει πίσω, κ μόλις το tracking έδειξε ότι το προιόν έφτασε μετά από 1 μέρα πήρα refund. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2017 από Billator 1
patras7 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Και να μην έχει σταλεί ο πωλητής έχει την δυνατότητα να μην δεχτεί την ακύρωση για τους δικούς του λόγους (πχ εχει συσκευάσει το δέμα κλπ). Το καλό με το aliexpress είναι ότι αν δεν παραλάβεις κάτι και γυρίσει πίσω παίρνεις 100% τα λεφτά σου πίσω, σε αντίθεση με το paypal κ άλλα κινεζομάγαζα που είναι στην κρίση του μαγαζιού για το αν δεχτούν την επιστροφή ή όχι. Εγώ που το έκανα μια φορά μόλις έφτασε ελλάδα άνοιξα dispute στο aliexpress, μετά πέρασα από τα ΕΛΤΑ ώστε να κανω την διαδικασία για να γυρίσει πίσω, κ μόλις το tracking έδειξε ότι το προιόν έφτασε μετά από 1 μέρα πήρα refund. δηλαδη οταν ερθει να μην παραλαβω;και κετα νανοιξω dispute;
Billator Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 δηλαδη οταν ερθει να μην παραλαβω;και κετα νανοιξω dispute; https://helppage.aliexpress.com/buyercenter/selectTopic.htm Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ρωτήσεις στο chat για να σου πει ποια είναι η σωστή διαδικασία. Αν θες να πάρεις συγκεκριμένη και σίγουρη απάντηση. 1
Elmago1925 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Το paypal δεν ειναι κινεζομαγαζο Και να μην έχει σταλεί ο πωλητής έχει την δυνατότητα να μην δεχτεί την ακύρωση για τους δικούς του λόγους (πχ εχει συσκευάσει το δέμα κλπ). Το καλό με το aliexpress είναι ότι αν δεν παραλάβεις κάτι και γυρίσει πίσω παίρνεις 100% τα λεφτά σου πίσω, σε αντίθεση με το paypal κ άλλα κινεζομάγαζα που είναι στην κρίση του μαγαζιού για το αν δεχτούν την επιστροφή ή όχι. Εγώ που το έκανα μια φορά μόλις έφτασε ελλάδα άνοιξα dispute στο aliexpress, μετά πέρασα από τα ΕΛΤΑ ώστε να κανω την διαδικασία για να γυρίσει πίσω, κ μόλις το tracking έδειξε ότι το προιόν έφτασε μετά από 1 μέρα πήρα refund.
Billator Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Το paypal δεν ειναι κινεζομαγαζο , σε αντίθεση με το paypal κ τα κινεζομάγαζα που είναι στην κρίση του μαγαζιού για το αν δεχτούν την επιστροφή ή όχι. οκ τώρα?
patras7 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Αν ενας πωλητης σου ζητησει paypal account για να σου επιστρεψει τα χρηματα;το αγνοουμε και ζηταμε τα χρηματα απο το ali;
Greg9 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Αν ενας πωλητης σου ζητησει paypal account για να σου επιστρεψει τα χρηματα;το αγνοουμε και ζηταμε τα χρηματα απο το ali; Πολύ ύποπτο, εφόσον στο AliExpress δεν εμπλέκεται καλώς ή κακώς καθόλου η έννοια του PayPal. Επέμεινε να σου επιστραφούν στη κάρτα από την οποία έγινε η αγορά, διαφορετικά ψάξε και τους όρους ή ρώτα και το customer service. Αλλά το λιγότερο να είναι καχύποπτος.. 1
NikosKallithea Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Αν ενας πωλητης σου ζητησει paypal account για να σου επιστρεψει τα χρηματα;το αγνοουμε και ζηταμε τα χρηματα απο το ali; Aκριβως αυτο !!! 1
powerup Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Αγορα απο aliexpess ενα air mouse παρελαβα (f10 deluxe )αλλα το προιον δεν λειτουργει κανονικα (δεν εμφανιζει τον κερσορα) το ειπα στο πωλητη αυτος επιμενει οτι δεν κανω σωστα το καλιμπραρισμα.θελω να ανοιξω dispute .Στιν εφαρμογη λεει οτι σε 15 ωρες τελειωνει το purchase protection .(παραγγελια 22/5/17) Α)πρωτα πρεπει να επιβεβαιωσω οτι παρελαβα κι μετα να ανοιξω dispute η το αντιστροφο? Β)Αν ληξει ο χρονος purchase protection μπορω να aνοιξω dispute? Γ)Να ανοιξω dispute or dispute and retern (ξερετε για εξοδα επιστροφης 200γρ βαρος)
stelios18120 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Πατας οτι παρελλαβες Μετα καπακι dispute και στoν λογο που το ανοιξες βαζεις οτι εχει θεμα Αν θελεις να επιστραφει κτλπ (εγω δεν θα το εκανα παιρνει αρκετο χρονο και ειναι μικρο το ποσο σου) αν οντως εχει θεμα θα σου κανει refund αυτος.
powerup Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Πατας οτι παρελλαβες Μετα καπακι dispute και στoν λογο που το ανοιξες βαζεις οτι εχει θεμα Αν θελεις να επιστραφει κτλπ (εγω δεν θα το εκανα παιρνει αρκετο χρονο και ειναι μικρο το ποσο σου) αν οντως εχει θεμα θα σου κανει refund αυτος. Υπαρχει περιπτωση να μου δωσουν refound χωρις να το στειλω πισω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα