grmaster2 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 το gf1 είναι σαφές καλύτερο απο το pure power με μόνο ερωτηματικό την ποιότητα του ανεμιστήρα https://www.tomshardware.com/reviews/thermaltake-toughpower-gf1-850w-power-supply https://www.computerbase.de/2017-02/be-quiet-pure-power-10-cm-evga-bq-test/2/ 1
Giannos7 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, grmaster2 είπε το gf1 είναι σαφές καλύτερο απο το pure power με μόνο ερωτηματικό την ποιότητα του ανεμιστήρα https://www.tomshardware.com/reviews/thermaltake-toughpower-gf1-850w-power-supply https://www.computerbase.de/2017-02/be-quiet-pure-power-10-cm-evga-bq-test/2/ Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο σου!!
nik69 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Καλησπερα σε ολους. Συγνωμη αν ειμαι offtopic. Ψαχνω αυτα τα χτενακια που μπαινουν στα καλωδια τροφοδοσιας της μητρικης / καρτας γραφικων . Ξερει κανεις που θα τα βρω;
Giannos7 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 2 λεπτά πριν, nik69 είπε Καλησπερα σε ολους. Συγνωμη αν ειμαι offtopic. Ψαχνω αυτα τα χτενακια που μπαινουν στα καλωδια τροφοδοσιας της μητρικης / καρτας γραφικων . Ξερει κανεις που θα τα βρω; Άμα βρεις στείλε ένα μηνυματάκι άμα το θυμηθείς, ψάχνω και εγώ αλλά μόνο στο ebay έχω δει. Για οικονομικό set sleeved 2x 8pin gpu, 8pin cpu, 24pin mobo έχεις να προτείνεις κάτι; Συγγνώμη αν βγαίνω λίγο off. 1
nik69 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, Giannos7 είπε Άμα βρεις στείλε ένα μηνυματάκι άμα το θυμηθείς, ψάχνω και εγώ αλλά μόνο στο ebay έχω δει. Για οικονομικό set sleeved 2x 8pin gpu, 8pin cpu, 24pin mobo έχεις να προτείνεις κάτι; Συγγνώμη αν βγαίνω λίγο off. Οταν ειχα χτισει το pc μου το 2014 ειχα παρει απο ενα site ψαγμενο και Ελληνικο μαλιστα.. Τα ειχε ολα και σε πολυ καλες τιμες..Δεν ξερω αν υπαρχει ακομα αυτο το σιτε.. Ειχα παρει μονο sleeved καλωδια τοτε και αυτα τα αμελησα. 1
life is music Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Στις 26/3/2020 στις 11:49 ΠΜ, Giannos7 είπε Καλημέρα παιδιά. Είμαι έτοιμος να χτυπήσω κάποιο Be Quiet Pure Power 11 500w ή 600w Πιστεύετε υπάρχει κάτι καλύτερο στο budget αυτό; μέχρι 80€ Θα με καλύψει πιστεύετε το 500w με 2600k @4.5GHz + 980Ti + NZXT Kraken x62; Έχω σκοπό στο μέλλον να κάνω upgrade αλλά δεν ξέρω πόσο θα πάρει. μπορεις να δεις και αυτο εδω που ειναι 80 plus gold και semi modular https://www.skroutz.gr/s/11891112/Gigabyte-G750H.html
neosstoforum Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Καλησπέρα, έχω ένα Corsair VS450 σχεδόν καινούριο αφού χρησιμοποιήθηκε λιγότερο από 3 μήνες, αλλά το κακό είναι ότι δεν είχα υπολογίσει πως θα αλλάξω κάρτα γραφικών ώστε να πάρω κάτι δυνατότερο. Σκέφτομαι τώρα να πάω σε Be Quiet System Power 9 500W, δε ξέρω όμως αν γενικά αξίζει αυτή η αναβάθμιση. Απλά δε θέλω να τρέχω το VS450 στα 100%. Το σύστημα μου αποτελείται από έναν Ryzen 3 1200 @ 3.8 GHz και μια Sapphire RX 480 Nitro+ 8GB.
EddieObscurant Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, neosstoforum είπε Καλησπέρα, έχω ένα Corsair VS450 σχεδόν καινούριο αφού χρησιμοποιήθηκε λιγότερο από 3 μήνες, αλλά το κακό είναι ότι δεν είχα υπολογίσει πως θα αλλάξω κάρτα γραφικών ώστε να πάρω κάτι δυνατότερο. Σκέφτομαι τώρα να πάω σε Be Quiet System Power 9 500W, δε ξέρω όμως αν γενικά αξίζει αυτή η αναβάθμιση. Απλά δε θέλω να τρέχω το VS450 στα 100%. Το σύστημα μου αποτελείται από έναν Ryzen 3 1200 @ 3.8 GHz και μια Sapphire RX 480 Nitro+ 8GB. Mε αυτο το σύστημα στο 60% περιπου θα τρέχει σε full load. Δεν θα παθει τπτ. Φαντάζομαι το vs450 το άσπρο έχεις, οχι το παλιο
grmaster2 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 μεινε όπως είσαι μην πετας λεφτα, το vs είναι αρκετά ικανό για την 480, το σύστημα σου δεν χαλάει πάνω απο 250w 2
neosstoforum Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 49 λεπτά πριν, EddieObscurant είπε Mε αυτο το σύστημα στο 60% περιπου θα τρέχει σε full load. Δεν θα παθει τπτ. Φαντάζομαι το vs450 το άσπρο έχεις, οχι το παλιο Ναι, το άσπρο έχω. Απλά στο outervision μου λέει Load Wattage: 402 W και για αυτό ανησύχησα. Οπότε δηλαδή να συνεχίσω να το χρησιμοποιώ για όσο αντέξει;
EddieObscurant Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 8 ώρες πριν, neosstoforum είπε Ναι, το άσπρο έχω. Απλά στο outervision μου λέει Load Wattage: 402 W και για αυτό ανησύχησα. Οπότε δηλαδή να συνεχίσω να το χρησιμοποιώ για όσο αντέξει; Δεν μπορει να τραβήξει τόσα. Αυτα που σου πα τραβαει πανω κατω. Δεν θα χεις προβλημα με το τροφοδοτικο και δεν χρειαζεται να το αλλαξεις. 1
neosstoforum Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, grmaster2 είπε μεινε όπως είσαι μην πετας λεφτα, το vs είναι αρκετά ικανό για την 480, το σύστημα σου δεν χαλάει πάνω απο 250w 54 λεπτά πριν, EddieObscurant είπε Δεν μπορει να τραβήξει τόσα. Αυτα που σου πα τραβαει πανω κατω. Δεν θα χεις προβλημα με το τροφοδοτικο και δεν χρειαζεται να το αλλαξεις. Εντάξει τότε θα το κρατήσω. Σας ευχαριστώ πολύ. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2020 από neosstoforum
nevermore Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Καλησπέρα σε όλους!(ρα Το σύστημα που έχω είναι της υπογραφής μου. Επειδή εδώ και καιρό έχει αρχίσει να κολλάει το pc στα games, (random freezes), θεωρώ ότι είναι η το τροφοδοτικό, ή δυστυχώς η κάρτα μας χαιρέτησε (θέλω να πιστεύω το πρώτο). Επειδή δεν έχω κάποιον γνωστό να μου δανείσει ένα τροφοδοτικό για να δοκιμάσω αν φταίει αυτό ή η κάρτα, μπορεί κάποιος να μου πει τι τροφοδοτικό να αγοράσω για το σύστημά μου? Εάν είναι η κάρτα τελικά θα το κρατήσω για να πραγματοποιήσω γενική αναβάθμιση p.s. Για θέματα drivers, έχω δοκιμάσει τα πάντα (clean unistall και τα σχετικά) οπότε έχω καταλήξει ότι το πρόβλημα είναι είτε το τροφοδοτικό είτε η κάρτα! θενξ ε λοτ
tommybertsen Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Νομίζω πως πιο εύκολο είναι να δοκιμάσεις μια κάρτα γραφικών παρά τροφοδοτικό! Αν βρεις μια κάρτα και την αποκλείσεις από την εξίσωση, ίσως να φταίει το τροφοδοτικό, αλλά με τα random freezes, ποτέ δεν είσαι βέβαιος. Μπορεί να είναι και...η Ραμ, ας πούμε. Είχες ποτέ κάποια μπλε οθόνη; Κάτι στο Event Viewer; Σε πετάει στο desktop από κάποιο game, μήπως και βρούμε έτσι την αιτία; Σε περίπτωση τροφοδοτικού, το "600W ATX" που έχεις, ποιο corsair είναι; Έχει την ηλικία του phenom; Spoiler Btw ,7hills? Επταλοφίτης; Τα θέματα που είχα παραπάνω τα έλυσα με το ...multirama αμπελοκήπων (αιωνία η μνήμη του 😛 ) 1
nevermore Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Τώρα το είδα το μνμ σόρρυ. Corsair Power Supply 600W ATX 24 pin CX αυτό είναι το τροφοδοτικό. Και ναι έχει 8 χρόνια ζωής ήδη. Κοίτα δοκίμασα την παλιά μου κάρτα, μία ATI Radeon HD6870, δεν freezare καθόλου. Όταν εννοώ random freezes, εννοώ μετά από λίγη ώρα σε game, αλλοιώνεται η εικόνα και κάποια στιγμή κολλάει και θέλει πάτημα το power να κλείσει για να το ανοίξω ξανά. Βρήκα ένα βίντεο στο youtube με έναν τυπά ο οποίος είχε παρόμοια κάρτα, αλλά αυτός είχε θέματα μόνο με artifacts. Αυτό που έκανε ήταν το εξής : με ανοικτό κουτί όταν σήκωνε ελαφριά την κάρτα από την θέση της στην M/b τα artifacts έφευγαν, όταν την άφηνε να επανέλθει στην θέση της ξαναεμφανίζονταν. Το έκανα και εγώ και όντως όταν πήγαινε να freezarei η κάρτα, την σήκωνα ελαφριά και το γλύτωνα το freeze. Οπότε μία πρακτική τώρα είναι να έχω τον πύργο ξαπλωτό κάτω 😛 . Μέχρι στιγμής καλά πάει. Τώρα θεωρώ είναι θέμα κάρτας (τι ακριβώς δεν ξέρω να σου πω). Όποια ιδέα ευπρόσδεκτη... (χάλασε η υποδοχή της θέσης της κάρτας στην m/b? είναι ψιλομάπα η συγκεκριμένη παρτίδα της gigabyte! who knows) Ελπίζω να τα περιέγραψα καλά τα πράγματα Spoiler τώρα είδα τον spoiler Εννοείται Seven Hills στους Los Ampeles Θεσσαλονίκης Επεξ/σία 13 Απριλίου 2020 από nevermore
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα