Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

^ Αυτά είναι προφανως προτασεις για "ξοδεμα" των coins για να μην μπερδευτεί κανεις ότι είναι Free app of the day ή προσφορες.

Έχει αρκετά αξιόλογα ...

Link.png Site: SuperSU Pro   2.56$

Link.png Site: Zooper Widget Pro   2.99$

Link.png Site: Root Explorer    (αγορασμενο δωρεαν από FAOTD (Free app of the day)

Link.png Site: Smart Launcher Pro 2   3.99$

Link.png Site: SwiftKey (αγορασμενο δωρεαν από FAOTD (Free app of the day)

Link.png Site: Swype Keyboard (αγορασμενο δωρεαν από FAOTD (Free app of the day)

Link.png Site: Yatse, the XBMC / Kodi remote   Free είναι αυτο

Δεν μπορώ να βρω το greenify που είναι Must αγορά....... (Το είχε σίγουρα , γιατι το έχω αγοράσει με coins απο amazon) δεν βλεπω ουτε εγω να το εχει πλεον - δωρεαν στο play

Εβαλα και καποιες υποσημειώσεις στα παραπανω με τα κοκκινα για βοηθεια στους υπολοιπους.

Δημοσ.

Παρεμπτιπτοντως το SwiftKey ειναι δωρεαν πλεον απο το playstore. Το greenify (αν το ειχαν) δεν υπαρχει πλεον εδω και τουλαχιστον 1 χρονο. Εγω κοιταξα τα JuiceDefender Ultimate, GreenPower Premium, deep sleep pro , SetCPU, CamScanner License, και τιποτα με καμερες. Δεν τα γνωριζω γενικοτερα αλλα τα πηρα γιατι θα εληγαν τα coins ουτως ή αλλως.

Δημοσ.

Το greenify δεν έχει πάνω από 3 μήνες που το πήρα, 

Yatse και Greenify μπορεί να είναι free αλλά χρειάζονται πληρωμή για τα xtra χαρακτηριστικά 

• Moderators
Δημοσ.

... αλλα τα πηρα γιατι θα εληγαν τα coins ουτως ή αλλως.

Θεωρω πιθανοτερο να μην ληξουν συμφωνα με οσα εχω διαβασει και εδώ. Ετσι λοιπον απλα αγορασα με coins μια εφαρμογή πριν κανενα μηνα και περιμενω-ρισκάρω. :P

• Like 1
Δημοσ.

Το greenify δεν έχει πάνω από 3 μήνες που το πήρα, 

Yatse και Greenify μπορεί να είναι free αλλά χρειάζονται πληρωμή για τα xtra χαρακτηριστικά 

Μιλας για τη free εκδοση στο amazon ή για την donated; Γιατι τη free εννοειται οτι την ειχε παλιοτερα (τωρα πλεον δεν υπαρχει ουτε αυτη) ενω την donated μεχρι και τον Δεκεμβρη που το εψαξα δεν υπηρχε και τελικα την πηρα απο το playstore. Τι στο καλο την εβγαλαν για μια μερα;

Θεωρω πιθανοτερο να μην ληξουν συμφωνα με οσα εχω διαβασει και εδώ. Ετσι λοιπον απλα αγορασα με coins μια εφαρμογή πριν κανενα μηνα και περιμενω-ρισκάρω. :P

Ριξε μια ενημερωση 1/6. :P

Δημοσ.

Μιλας για τη free εκδοση στο amazon ή για την donated; Γιατι τη free εννοειται οτι την ειχε παλιοτερα (τωρα πλεον δεν υπαρχει ουτε αυτη) ενω την donated μεχρι και τον Δεκεμβρη που το εψαξα δεν υπηρχε και τελικα την πηρα απο το playstore. Τι στο καλο την εβγαλαν για μια μερα;

3 Γενάρη τελικά το είχα αγοράσει...... Η διαδικασία ηταν απλή, έβαζες την free εκδοση απο το αμαζον και μεσα απο το Greenify όταν πήγαινες να ξεκλειδώσεις τις εξτρα δυνατότητες, στη πληρώμή σου πέταγε μήνυμα επιλογής ...... Playstore ή Amazon .....

Πλέον βλέπω ούτε η free υπάρχει στο amazon  

• Like 1
Δημοσ.

3 Γενάρη τελικά το είχα αγοράσει...... Η διαδικασία ηταν απλή, έβαζες την free εκδοση απο το αμαζον και μεσα απο το Greenify όταν πήγαινες να ξεκλειδώσεις τις εξτρα δυνατότητες, στη πληρώμή σου πέταγε μήνυμα επιλογής ...... Playstore ή Amazon .....

Πλέον βλέπω ούτε η free υπάρχει στο amazon  

Μαλιστα, βεβαια τωρα που δεν εχει πλεον τη free, σημαινει οτι δεν θα παρει και αλλη ενημερωση.

Δημοσ.

Και όμως παίρνει ενημερωσεις απο το Playstore...... δεν ξέρω πως γίνεται.

Το μόνο θέμα είναι ότι αμα παγώσω το αμαζον store μου πετάει μήνυμα ότι για να λειτουργήσει το Greenify πρέπει να εγκαταστήσω το amazon store. Μόλις το ξεπαγώσω όλα καλα ...  

• Like 1
Δημοσ.

Για να καταλαβω αυτη η εφαρμογη του amazon τι ειναι ακριβως, βγαζει καθε μερα εφαρμογες τσαμπα ενω κανονικα ειναι με πληρωμη?

Δημοσ.

εγώ είχα πάρει το cerberus αλλά τώρα που κοίταξα δε το βλέπω...

πολύ αξιόλογη

γενικά πάντως οι αξιόλογες εφαρμογές δε κυκλοφορούν στο αμαζον... κρίμα

Δημοσ.

Για να καταλαβω αυτη η εφαρμογη του amazon τι ειναι ακριβως, βγαζει καθε μερα εφαρμογες τσαμπα ενω κανονικα ειναι με πληρωμη?

Ναι ακριβώς, κάθε μερα μια εφαρμογή δωρεάν, και ανα τακτά χρονικά διαστήματα βάζει ενα κατεβατό ολόκληρο δωρεάν  

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

Ριξε μια ενημερωση 1/6. :P

Για την ωρα τουλάχιστον, όλα καλα. Όλα τα coins μου είναι στη θεση τους.

• Like 3
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Νέο πακέτο εφαρμογών-παιχνιδιών σήμερα. Φτωχό θα το έλεγα με αρκετές επαναλήψεις. http://www.amazon.com/b/ref=nav_sap_mas_15_06_19_Jun_Bundle?_encoding=UTF8&node=10076151011

Όποιος έχει ήδη το Monument Valley ας κάνει ένα update, γιατί δίνουν για σήμερα μόνο την limited edition Ida's Dream.

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...