Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου ηρθε email ειδοποιησης απο το αμαζον, οτι 1.193 coins ληγουν την 1η/Σεπ/2015.

Εχετε τον νου σας για παρομοιο email.

(Τυχον ιδεες αξιοποιησης, ευπροσδεκτες. Το εχουμε ξαναπει βεβαια αυτο, ισως για κατι νεοτερο που εχουν προσθεσει στο μαγαζι).

Δημοσ.

Φαίνεται πως καταργείται (ή καταργήθηκε ήδη) το App of the Day και προωθούν το "Underground apps" (https://www.amazon.com/gp/feature.html?ie=UTF8&docId=1003016361&ref_=mas_surl_undrgrnd&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=merchandised-search-1&pf_rd_r=1Z8SBAVEJYFZ69008V8E&pf_rd_t=101&pf_rd_p=2176566302&pf_rd_i=11350978011), όπου πρέπει να εγκαταστήσεις άλλη μία εφαρμογή στο κινητό, αν θέλεις να έχεις πρόσβαση.

Εκτός αν κάτι δεν κατάλαβα σωστά...

• Like 1
Δημοσ.

Μέσω του Amazon app store Και μένα μου βγάζει μαύρη οθόνη. Ακολούθησα το link παραπάνω , το κατέβασα έβαλα χώρα Αγγλία και εγκαταστάθηκε κανονικά. Έκανα και μια δοκιμή να κατεβάσω κάτι, όλα κανονικά.

Δημοσ.

Εμένα πάντως, έκανε update η κανονική εφαρμογή του Amazon(αυτή που είναι για όλο το μαγαζί) και απλά μου εμφάνισε το underground applications σαν μια ακόμη κατηγορία, και όλα δουλεύουν όπως πριν...

Δημοσ.

Κατεβάζει δωρεάν εφαρμογές αλλά όχι αυτές που είναι στο underground. Μίλησα και με την εξυπηρέτηση του amazon και μου είπαν ότι οι προσφορές του underground ισχύουν μόνο για την Αμερική προς το παρόν.

Δημοσ.

Αν αγοράσεις κάτι θα ανανεωθούν οι υπόλοιποι για ένα χρόνο (αν δεν έχει αλλάξει κάτι)

Ναι, δεν εχει αλλαξει κατι, το γραφει και στο email τους.

---

Για οσους θελουν να διατηρησουν τα coins τους, το ολοκαινουργιο Cortana ειναι μια προταση στα 0,99$

http://www.amazon.com/gp/product/B014HE8Y3O/ref=s9_ri_bw_g405_i6?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=merchandised-search-8&pf_rd_r=13JA256AK4XMQS315MJD&pf_rd_t=101&pf_rd_p=1615431562&pf_rd_i=2478859011

Υποθετω θα ειναι το ιδιο που εχουν τα windows 10, για δειτε και εσεις.

Το underground ειναι επαναστατικη διαφοροποιηση εφαρμογων με δωρεαν τα in-app purchases.

Κατι που λειπει απο το google play. Πολυ γερη κινηση, θα τραβηξει πολυ κοσμο το amazon.

(Σημ. Για οσους εχουν και Αμερικανικη διευθυνση δηλωμενη, το underground δουλευει κυριλε).

Δημοσ.

βάζοντας δηλαδή το Underground μπορουμε να διαγραψουμε το amazon app; Οι αναβαθμίσεις τώρα από που θα έρχονται;

Δημοσ.

Ναι, γίνονται αναβαθμίσεις και από το underground
Εγώ δεν βλέπω κάποια προσφορά πάντως με το underground
Δηλαδή ποια εφαρογή δίνουν δωρεάν; Το pac-man 256 που έχει iap;

Βασικά το Underground είναι σαν μια αναβάθμιση του Amazon app που υπήρχε στο appstore του Amazon
Απλά είπανε να το πούνε Underground τώρα :P

Μάλλον θα θέλανε να το προωθήσουν και σκεφτήκανε αυτόν τον τρόπο να το κάνουν
Πιάνει πολύ χώρο βλέπω βέβαια

Δημοσ.

Έσβησα λοιπον το amazon appstore, εβγαλε μηνυμα η underground οτι καποιες εφαρμογες δεν θα δουλευουν σωστα. Δοκίμασα ομως αυτες που χρησιμοποιω και δεν ειχαν πρόβλημα χωρις το appstore.

Οπότε όλα καλά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το underground δοκιμάζει ενα διαφορετικό επιχειρησιακο μοντέλο στα android apps. Την χρονοχρέωση. Οι developers πληρώνονται για την ωρα που παίζει ο χρήστης τις εφαρμογές τους και οχι για την αγορά των εφαρμογων. Στην περίπτωση των δωρεάν apps, η χρέωση πηγαίνει στην amazon.

Το κακό ειναι οτι για να δουλέψει αυτο το μοντέλο χρειάζονται περισσότερα permissions (και οχι μονο) σε μια υφιστάμενη εφαρμογή απο οτι ηδη έχει by default (για να μπορει να ξερει με ακρίβεια ποτέ και ποσό έπαιξε ο χρήστης). Για αυτό και αυτή την στιγμή υπάρχουν 2 εκδόσεις των ίδιων εφαρμογών:

πχ goat simulator.

http://www.amazon.com/Coffee-Stain-Studios-Goat-Simulator/dp/B013KNQ2MS/

http://www.amazon.com/Coffee-Stain-Studios-Goat-Simulator/dp/B00NWLIW0E/

Τα περισσότερα permision και ο μεγαλύτερος έλεγχος της εφαρμογής στο τι κάνει ο χρήστης, περα απο τα "θέματα" καταγραφής προσωπικών δεδομενων του χρηστη, οδηγούν και σε αυξημένα πιθανα προβλήματα ασυμβατότητας των εφαρμογών.

Επεξ/σία από krokos
  • Like 5
Δημοσ.

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ με τα παιχνίδια που έχω μαζέψει τσάμπα από το amazon δεν με βλέπω να αγοράζω ποτέ παιχνίδι για το κινητό!!! Έχω να παίζω για 2-3 χρόνια!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...