Προς το περιεχόμενο

tattoo


Trendy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Hello everybody!

 

αυτό το διάστημα μετά από αρκετή σκέψη αποφάσισα να κάνω ένα tattoo. Και φυσικά το σκέφτηκα πάρα πολύ διότι το tattoο είναι κάτι που το κουβαλάς πάνω στο σώμα σου για πάντα και σε περίπτωση που το βαρεθείς είναι κάπως δύσκολο να το αποχωριστείς. Γι'αυτό το λόγο θέλω να το κάνω σωστά! Και τι εννοώ με αυτό! θα ήθελα να μου προτείνετε όσοι ξέρετε από προσωπική σας εμπειρία ή φίλων σας, κάποια αξιόπιστα studio που κάνουν tattoo.

 

p.s. Υπάρχει κάποιος από εσάς που έχει κάνει tattoo? Ηταν επώδυνη εμπειρία? Το έχει μετανιώσει?? <img border="0" title="" alt="[Frown]" src="images/icons/frown.gif" />

Λογω του οτι μένω στην Αθήνα θα προτιμούσα πληροφορίες μόνο για μαγαζιά στην Αθήνα!

 

thanks a lot <img border="0" title="" alt="[Cool]" src="images/icons/cool.gif" />

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Loipon o ponos einai analogos me to simeio tou somatos sou pou kaneis to tattoo.

Tora mia poli apli simvouli. Na theoreis ton xoro pou kaneis to tattoo san iatrio. An deis vromia apla fige...

Prepei na einai ola pentakathara, na xrisimopoiountai velones mias xrisis mono kai ta melania na sou ta anoixei mprosta sou (na min exoun xrisimopoiithei se kapoion allo prin apo esena). Kai to tattoo tha prepei na to prosexeis eidika gia to proto kairo para poli. Episis mi pareis aspirini gia ton pono prin ktipiseis to tattoo giati tha exeis alla provlimata.

 

Loipon pano apo ola KATHARIOTITA giati mporei na kolliseis tromera pragmata pou oute kan skeftese ...

Iparxei kapou sto diktio ena faq pano sta tattoo apo to antistoixo newsgroup...Grafei otidipote tha itheles na xereis analitika

 

crAss

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Trendy έπεσες πάνω στην περίπτωση. Έχω κλείσει ραντεβού αύριο το απόγευμα για να χτυπήσω έναν ήλιο tribal. Οπότε αύριο θα ξέρω τις λεπτομέρειες για το εγχείρημα αυτό. Εγώ είμαι Θεσσαλονίκη οπότε είναι άσκοπο να σου πώ σε ποιό μαγαζί θα το κάνω, αλλά σου παραθέτω την σελίδα αυτού του μαγαζιού μιάς και περιέχει χρήσιμες πληροφορίες για τον πρώτο καιρό, τι να προσέχεις κτλ.

http://www.tattooland.gr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators

Κατ'αρχήν φίλε, πρέπει να υπογραμμίσω αυτά που είπε ο crAss: Tα studio για tattoos πρέπει να'ναι καθαρά σαν χειρουργεία. Μην ξεχνάς ότι μία βελόνα σου τρυπάει την επιδερμίδα και μεταδίδει ό,τι ασθένεια υπάρχει στον κόσμο. Γι'αυτό αν δεις οτιδήποτε που δεν σου αρέσει, μακρυά!

 

Μερικά μέρη του σώματος είναι σαφώς πιο επώδυνα από άλλα: Όλες οι περιοχές γύρω από τα γεννητικά όργανα (έχουν πολλές απολείξεις νεύρων), οι περιοχές κοντά στα κόκκαλα (αγκώνες, αστράγαλοι κλπ) και μερικές άλλες περιοχές με πολλές απολείξεις νεύρων: μασχάλη, λαιμός, κεφάλι (κρανίο). Δεν είναι επικίνδυνο να κάνεις tattoo σε τέτοιες περιοχές αλλά απλά θα πονέσεις περισσότερο απ' το κανονικό.

 

Τώρα ερχόμαστε στο μεγάλο θέμα ΠΟΝΟΣ <img border="0" title="" alt="[smile]" src="images/icons/smile.gif" /> . Το χτύπημα tattoo δεν πονάει ιδιαίτερα - σκέψου ένα ελαφρό κάψιμο, σαν να πλησιάζεις (αλλά να μην ακουμπάς) μια καύτρα τσιγάρου στο δέρμα σου. Αν βέβαια κάνεις ολόκληρη πλάτη, ενδεχομένως να πονέσεις λίιιιγο παραπάνω <img border="0" title="" alt="[Wink]" src="images/icons/wink.gif" /> . Επίσης είναι πιθανό (αν δεν έχεις ξαναχτυπήσει) να σου πέσει λίγο η πίεση - οπότε καλό είναι να έχεις κάτι αλμυρό μαζί σου (πατατάκια ή κάτι τέτοιο) για να συνέλθεις.

 

Η μεγαλύτερη ταλαιπωρία πάντως είναι η επούλωση δηλ. η περίοδος μετά το χτύπημα του σχεδίου: κρέμα (bepanthol ροζ) κάθε 4 ώρες για μια βδομάδα, όχι απότομες κινήσεις για μια βδομάδα, όχι ξύσιμο (φυσικά!!!), προσοχή για ένα 3μηνο (όχι πολύς ήλιος, μετά τη θάλασσα πλύσιμο με γλυκό νερό) κλπ.

 

Και δύο τελευταίες "συμβουλές": (α) διάλεξε με προσοχή το σχέδιο που θέλεις γιατί είναι μόνιμο και (β) διάλεξε κάποιο πρωτότυπο σχέδιο - όλο δράκους και tribal bands βλέπουμε. Έλεος! <img border="0" title="" alt="[smile]" src="images/icons/smile.gif" />

 

ΥΓ: Ένα άλλο που πρέπει να προσέξεις (όσο μπορείς) είναι να μην 'κολλήσεις' με το tattoo γιατί κινδυνεύεις να γεμίσεις <img border="0" title="" alt="[big Grin]" src="images/icons/grin.gif" /> . Είναι στατιστικά παρατηρημένο ότι όποιος κάνει πρώτο θέλει και δεύτερο και όποιος κάνει δεύτερο πάει (κατά 99%) για τρίτο!

 

ΥΓ2: Έχω ήδη δύο tattoo. Προς το παρόν; <img border="0" title="" alt="[Wink]" src="images/icons/wink.gif" />

 

<small>[ 23-04-2002, 18:05: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: paredwse ]</small>

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!Μην κανετε κατι για το οποιο θα μετανιωσετε αργοτερα!Εχω δυο(στην τουφα και τα δυο),το ενα ειναι(ηταν) πρωτη μουρη,για να φυγει καηκε σιγα-σιγα με τσιγαρο -μιση ωρα και μυριζε σαν τους φουρνους του Νταχαου,παρ ολα αυτα μεινανε κατι υπολειματα.Το αλλο ειναι μεγαλυτερο,θελει lazer και πλαστικη(μεταμοσχευση δερματος) για να φυγει.Σε χαρακτηριζει,ΔΕΝ ειναι απαραιτητο αυτο που γουσταρεις τωρα να μεινει για παντα!Σκεφτειτε αρκετες φορες για κατι που θα σας ΣΗΜΑΔΕΨΕΙ στην μετεπειτα ζωη σας...Αλλωστε υπαρχει και η λυση της χενας...

 

Αυτα ειχα να πω,ελπιζω να πιασουν τοπο,ειμαι αρκετα εμπειρος για να εχω γνωμη,plz,μην τη γραφετε.

 

Μετα τιμης.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

einai ena magazi file barcode tatoo legetai

stin agia paraskevi, sto opoio doulevei enas filos mou kai inai koryfi sto xwro tou. kalitexnes einai oi an8rwpoi kai aposteirwmena ta pada oute se nosokomio den inai etsi.

de 8ymamai akrivws dief8ynsi psakse kai kane mia volta apo kei na deis kai mono sou

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ενα απο τα πιο διασημα στην Αθηνα ειναι το jimmy tatoo στην Πλακα(αμα θες πληροφοριες στειλε pm)

 

Μηπως ξερει κανεις που πουλανε ή κανουν χένα στην Αθήνα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

</font><blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr /><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Originally posted by marios1957:

<strong>ΠΡΟΣΟΧΗ!!!Μην κανετε κατι για το οποιο θα μετανιωσετε αργοτερα!Εχω δυο(στην τουφα και τα δυο),το ενα ειναι(ηταν) </strong></font><hr /></blockquote><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">re kolite pou mou ekanes tatoo? <img border="0" title="" alt="[Razz]" src="images/icons/tongue.gif" /> <img border="0" title="" alt="[Razz]" src="images/icons/tongue.gif" /> <img border="0" title="" alt="[Razz]" src="images/icons/tongue.gif" />

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καταρχήν σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας! <img border="0" title="" alt="[smile]" src="images/icons/smile.gif" />

 

Don Quixote περιμένω να μου πεις τις εντυπώσεις σου! Στείλε και καμιά photo αν έχεις available.

 

Paredwse μήπως τελικά είναι κακή χρονική περίοδος για να κάνω tattoo?? (ήλιος, θάλασσα κλπ). Οσο για το πρωτότυπο σχέδιο οι άνδρες έχετε μάλλον περισσότερες επιλογές για σχέδια - (οι περισσότεροι κάνουν δράκους και διαβολικές μορφές). Εγώ όμως που είμαι κοπέλα δεν θέλω να κάνω κάτι άργιο ή extreme και φυσικά όχι καρδούλες!!! Δέχομαι προτάσεις για πρωτότυπα σχέδια!

 

Kaboura πέρναγα από το μαγαζί που αναφέρεις τυχαία και μπήκα μέσα. Ηταν όντως πολύ καθαρό! Με χάλασε όμως το γεγονός οτι μίλησα με κάποιο τύπο του μαγαζιού (όχι αυτόν που έκανε τα tattoo), ο οποίος ανέλαβε και να μου δείξει κάποια σχέδια και ήταν standard "φτιαγμένος". Δεν θα ήθελα όπως καταλαβαίνεις να αφήσω την τύχη του κορμιού μου σε καποιον τέτοιο τύπο! Τώρα αν ο γνωστός σου είναι όπως λες κορυφή θα ήθελα να μου δώσεις κι άλλες πληροφορίες για να περάσω πάλι από το μαγαζί αλλά να μιλήσω μαζί του! Thanks anyway <img border="0" title="" alt="[Wink]" src="images/icons/wink.gif" />

 

kage τα διάσημα δεν είναι απαραίτητα και τα πιο καλά! Μια φίλη μου έκανε εκεί ένα tattoo και εκτός του ότι πλήρωσε μια περιουσία τώρα ψάχνει να βρει κάποιον έμπειρο να της το διορθώσει ή να το καλύψει με κάτι άλλο! <img border="0" title="" alt="[Frown]" src="images/icons/frown.gif" />

 

marios1957 θέλω να σε ρωτήσω κάποια πράγματα! Σε ποια ηλικία έκανες το TATTOO και σε ποια το μετάνιωσες? Τι σχέδια έχεις κάνει?? Σε ευχαριστώ που εξέθεσες τη γνώμη σου και θα την λάβω σοβαρα υπόψη.

 

Thanks again...

TrenDy.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators

Trendy, τους δράκους και τις παρόμοιες φιγούρες τις έχουμε φάει στην μάπα. Έλεος, αφήστε τους δράκους να φάνε και κανάν ιππότη, όχι όλοι στα μπράτσα ή στις πλάτες!!

 

Η χρονική περίοδος είναι μια χαρά αλλά θα σου έλεγα να μην βιαστείς. Για να κάνω το πρώτο μου tattoo έψαχνα ενάμισυ χρόνο για το σχέδιο που με εκφράζει και που ήθελα να υπάρχει μόνιμα στο σώμα μου. Δεν αξίζει να κάνεις κάτι βιαστικό για το επερχόμενο καλοκαίρι το οποίο μετά να μην σε εκφράζει ή να το έχεις μετανιώσει και να τρέχεις για cover-ups. Απλά δεν το κάνεις τώρα, το σκέφτεσαι, ψάχνεις και μετά το χτυπάς.

 

Όσον αφορά το μαγαζί του Τζίμη (αν δεν κάνω λάθος, το έχουν πλέον τα παιδιά του) είναι λίγο παλαιό αλλά (όπως πολύ σωστά είπες) όχι απαραίτητα το καλύτερο - τουλάχιστον όχι πια. Υπάρχουν πολλοί artists που φτιάχνουν πολύ ωραία πράγματα και δεν υστερούν καθόλου σε σχέση με τους παλιότερους.

 

Εκεί όπου το έκανα εγώ (στην Ραφήνα) είναι ένας πολύ καλός και καθαρότατος τύπος, ο οποίος έχει τρομερό 'χέρι' και φτιάχνει ό,τι θες. Έχει (όπως όλοι) και πάρα πολλά σχέδια στοκ (περιοδικά, ειδικά έντυπα κλπ) αλλά σου ζωγραφίζει και ό,τι του πεις ή ό,τι του πας. Για πληροφορίες ευχαρίστως σε pm.

 

Παρεπιπτόντως, έκανα το πρώτο μου tattoo σε ηλικία 32 ετών και το δεύτερο πριν 3 βδομάδες, δηλ. καλά 34 πλέον! <img border="0" title="" alt="[Wink]" src="images/icons/wink.gif" />

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

[/qb]

re kolite pou mou ekanes tatoo? <img border="0" title="" alt="[Razz]" src="images/icons/tongue.gif" /> <img border="0" title="" alt="[Razz]" src="images/icons/tongue.gif" /> <img border="0" title="" alt="[Razz]" src="images/icons/tongue.gif" /> [/QB]

 

ΣΦΑ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

marios1957 θέλω να σε ρωτήσω κάποια πράγματα! Σε ποια ηλικία έκανες το TATTOO και σε ποια το μετάνιωσες? Τι σχέδια έχεις κάνει?? Σε ευχαριστώ που εξέθεσες τη γνώμη σου και θα την λάβω σοβαρα υπόψη.

 

Το ενα το εκανα στο αριστερο χερι,μεταξυ αντιχειρα και δεικτη,στη λακουβιτσα(ειναι το "ΩΜ"),παλια το 76!Το αλλο στο αριστερο μπρατσο,φαινεται μονο οταν φοραω κοντομανικο και τεντωνομαι,ειναι ενα κογιοτ στο ηλιοβασιλεμα,κι αυτο παλιααααα(στο 80).Και τα δυο τα εκανα μονος μου(γι αυτο και αριστερο) με βελονες και μελανι...

 

Αντε να πιασεις δουλεια και να φωναζεις:"@ασισι,@αμησι επιστροφη στη φυση"...αντε καμια φορα,πιτα,να σε πανε για εξακριβωση...αντε να εξηγησεις στη γκομενουλα που γουσταρεις,τι και πως...

 

Γιαυτο ξαναλεω,ψαξτε το πολυ καλα,δεν λεει ο στιγματισμος(και κυριολεκτικα,plz),κατι που σημερα φαινεται in,μεθαυριο θα ειναι out!.Δεν χρειαζεται να διαφημιζουμε τα πιστευω μας...

 

Και κατι τελευταιο,"Δεν μετανοιωσα γιαυτα που εκανα,μετανοιωνω γι αυτα που δεν προλαβα να κανω"(αν και ποτε δεν ειναι αργα <img border="0" title="" alt="[big Grin]" src="images/icons/grin.gif" /> )

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

file mou den ipa oti to sigekrimeno atomo einai korifi..

genika to magazi afto 8ewreitai koryfi san sinolo, kai exoun kanei ekei poloi gnwstoi mou

twra afto pou parathrhses ti na ginei toxei i fasi, pados den 8a nai etsi opoios sto xtypisei..

mono rwta gia ta lefta dioti apoti moyxoun pei einai psiloakrivo...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω οταν ημουν 15 χρονων ειχα φαει κολλημα με καποια Ελενη... Πολυς ερωτας σου λεω... Καθε βραδυ εξω απο το σπιτι της την εβγαζα. Πηγα λοιπον να κανω ενα tatoo που να λεει ΕΛΕΝΗ Σ'ΑΓΑΠΩ. Το ειπα στον tatoo-maker και δεν ηθελε να μου το κανει αλλα επεμενα. Και εκεινος εκανε μια μεγαλη μαγκια: Μου εκανε ενα tatoo που εγραφε ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ Σ'ΑΓΑΠΩ

Εγω αρχισα να φωναζω και να βριζω. Αλλα τωρα καταλαβα τι μεγαλη μαγκια εκανε. Η ιστορια με την Ελενη τελειωσε μετα απο 3 μηνες. Αν εκανα το ονομα της τι θα εκανα τωρα? Οποτε με το ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ καλυπτω ολες τις περιπτωσεις και μπορω να λεω σε ολες τις κοπελιες οτι το εκανα γι'αυτες <img border="0" title="" alt="[Razz]" src="images/icons/tongue.gif" /> <img border="0" title="" alt="[Razz]" src="images/icons/tongue.gif" /> <img border="0" title="" alt="[Razz]" src="images/icons/tongue.gif" /> <img border="0" title="" alt="[Razz]" src="images/icons/tongue.gif" /> <img border="0" title="" alt="[Razz]" src="images/icons/tongue.gif" />

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

</font><blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr /><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Originally posted by kleenex:

<strong>Εγω οταν ημουν 15 χρονων ειχα φαει κολλημα με καποια Ελενη... Πολυς ερωτας σου λεω... Καθε βραδυ εξω απο το σπιτι της την εβγαζα. Πηγα λοιπον να κανω ενα tatoo που να λεει ΕΛΕΝΗ Σ'ΑΓΑΠΩ. Το ειπα στον tatoo-maker και δεν ηθελε να μου το κανει αλλα επεμενα. Και εκεινος εκανε μια μεγαλη μαγκια: Μου εκανε ενα tatoo που εγραφε ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ Σ'ΑΓΑΠΩ

Εγω αρχισα να φωναζω και να βριζω. Αλλα τωρα καταλαβα τι μεγαλη μαγκια εκανε. Η ιστορια με την Ελενη τελειωσε μετα απο 3 μηνες. Αν εκανα το ονομα της τι θα εκανα τωρα? Οποτε με το ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ καλυπτω ολες τις περιπτωσεις και μπορω να λεω σε ολες τις κοπελιες οτι το εκανα γι'αυτες <img border="0" title="" alt="[Razz]" src="images/icons/tongue.gif" /> <img border="0" title="" alt="[Razz]" src="images/icons/tongue.gif" /> <img border="0" title="" alt="[Razz]" src="images/icons/tongue.gif" /> <img border="0" title="" alt="[Razz]" src="images/icons/tongue.gif" /> <img border="0" title="" alt="[Razz]" src="images/icons/tongue.gif" /> </strong></font><hr /></blockquote><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">LOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL :-)

 

Λοιπόν καταθέτω κι εγώ την εμπειρία μου,

ΠΟΝΟΣ,παραλίγο να λυποθυμήσω

Δεν το μετάνιωσα εδώ και 5 χρόνια,αντίθετα το βλέπω και γουστάρω ακόμα

Εγώ στον Τζίμη πήγα,τότε δεν υπήρχαν και άλλοι στην ουσία όμως,καθαρή δουλεία έκανε (ο γιος του),έκανα χάζι με κάτι βλαμμένους που έχουν κάνει το σώμα τους σαν τοίχο της νομικής :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...