zio10 Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου Ξέρει κανεις αν υπάρχει τέντα ζελατίνα με ανοίγματα τύπου παράθυρα; Σκέφτομαι να κλείσω ένα κομμάτι στο μπαλκόνι για αποθηκευτικό χώρο αλλά θέλω να μπορώ να αερίζω κιόλας το δωμάτιο χώρος να πρέπει να σηκώνω την τέντα. Δεν έχω δει πουθενά όμως με ανοίγματα.
infini Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου (επεξεργασμένο) Εκτιμάτε οτι είναι εύκολη η εγκατάσταση; Επεξ/σία 10 Μαϊου από infini
infini Δημοσ. Τετάρτη στις 10:11 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:11 πμ (επεξεργασμένο) Θέλω να βάλω τέντα σε μια βεράντα που βγαίνει αρκετά μπροστα (6 μέτρα) και έχει πλάτος 3 μέτρα. Θα προτείνατε να είναι με μοτέρ; Σκέφτομαι οτι με τη μανιβέλα θα είναι αρκετά κουραστικό να ανεβάζω 6 μέτρα τέντα. To μοτέρ λειτουργεί πατώντας το κουμπί ή υπάρχουν και μοτέρ που λειτουργούν διαφορετικά; Λειτουργεί αποκλειστικά με βραχίονες ή και με αντηρίδες; Πως θα αναγνωρίσω τη μάρκα του πανιού που θα έχει η τέντα; Γράφει το λογότυποο της εταιρείας; Επεξ/σία Τετάρτη στις 10:15 πμ από infini
haris_216 Δημοσ. Τετάρτη στις 11:45 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:45 πμ 1 ώρα πριν, infini είπε Θέλω να βάλω τέντα σε μια βεράντα που βγαίνει αρκετά μπροστα (6 μέτρα) και έχει πλάτος 3 μέτρα. Θα προτείνατε να είναι με μοτέρ; Σκέφτομαι οτι με τη μανιβέλα θα είναι αρκετά κουραστικό να ανεβάζω 6 μέτρα τέντα. To μοτέρ λειτουργεί πατώντας το κουμπί ή υπάρχουν και μοτέρ που λειτουργούν διαφορετικά; Λειτουργεί αποκλειστικά με βραχίονες ή και με αντηρίδες; Πως θα αναγνωρίσω τη μάρκα του πανιού που θα έχει η τέντα; Γράφει το λογότυποο της εταιρείας; Ως προς το υπογραμμισμένο προσωπικά είμαι πολύ φαν του μοτέρ για την άνεση και την ευκολία που δίνει (ήδη σε κάποιο ποστ στην 1η σελίδα το αναφέρω). Ακόμα και αν δεν μπορεί να μπει σε όλες τις τέντες του σπιτιού για πρακτικούς (€€€) λόγους, σίγουρα αξίζει σε αυτή που θα έχει την πιο μεγάλη χρήση (ανεβοκατέβασμα) ή είναι η πιο μεγάλη/βαριά Συνήθως ο τρόπος λειτουργίας είναι με κουμπί. Είτε διπλό διακόπτη σε πάνω/κάτω είτε με διπλό δίπλα/δίπλα Επίσης υπάρχει πάντα και η δυνατότητα να ελέγχεται από σύστημα το οποίο όταν αυξάνει η ταχύτητα του αέρα να την μαζεύει για να μην σπάσει/σκιστεί 1
arxontas2323 Δημοσ. Τετάρτη στις 12:08 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:08 μμ 23 λεπτά πριν, haris_216 είπε Ως προς το υπογραμμισμένο προσωπικά είμαι πολύ φαν του μοτέρ για την άνεση και την ευκολία που δίνει (ήδη σε κάποιο ποστ στην 1η σελίδα το αναφέρω). Ακόμα και αν δεν μπορεί να μπει σε όλες τις τέντες του σπιτιού για πρακτικούς (€€€) λόγους, σίγουρα αξίζει σε αυτή που θα έχει την πιο μεγάλη χρήση (ανεβοκατέβασμα) ή είναι η πιο μεγάλη/βαριά Συνήθως ο τρόπος λειτουργίας είναι με κουμπί. Είτε διπλό διακόπτη σε πάνω/κάτω είτε με διπλό δίπλα/δίπλα Επίσης υπάρχει πάντα και η δυνατότητα να ελέγχεται από σύστημα το οποίο όταν αυξάνει η ταχύτητα του αέρα να την μαζεύει για να μην σπάσει/σκιστεί αυτα τα μοτερ συνηθως σε τι κοστος ειναι;ειναι και wifi;
haris_216 Δημοσ. Τετάρτη στις 12:49 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:49 μμ 34 λεπτά πριν, arxontas2323 είπε αυτα τα μοτερ συνηθως σε τι κοστος ειναι;ειναι και wifi; Έχει πολλάάά χρόνια που το έβαλα και ούτε που θυμάμαι. Σίγουρα δεν ήταν φτηνό και χρειάστηκε σκέψη για την απόφαση. Επίσης, απ' όσο ξέρω, αυτό γίνεται όταν η τέντα είναι με μπράτσα και όχι με τις σιδεριές (δεν ξέρω αν υπάρχει λύση και για τις "κλασσικές" τέντες) που εξ ορισμού είναι πιο ακριβή η τέντα (με τα "μπράτσα") 1
Vstromrider Δημοσ. Τετάρτη στις 11:27 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:27 μμ 11 ώρες πριν, arxontas2323 είπε ειναι και wifi; 12 ευρω κοστιζει να κανεις οποιαδηποτε τεντα ηλεκτρικη, wifi. Ενα sonoff dual r χρειαζεσαι. 1
csontheline Δημοσ. Πέμπτη στις 03:58 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:58 μμ On 03/09/2025 at 12:08, arxontas2323 said: αυτα τα μοτερ συνηθως σε τι κοστος ειναι;ειναι και wifi; Αν δεν είναι ενσωματωμένο (συνήθως δεν είναι), βγάζει 4 καλώδια. Γείωση, ουδέτερος, φάση για μάζεμα, φάση για άπλωμα. Σε αυτό, υπάρχουν ένας σκασμός λύσεις πχ όπως προαναφέρθηκε ή random κινεζιά wifi ή Sodon - Zigbee κλπ. Ψάχνεις για Awning wifi controller. 1
Ntinaras Δημοσ. Πέμπτη στις 04:53 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:53 μμ Στις 3/9/2025 στις 10:11 ΠΜ, infini είπε Θέλω να βάλω τέντα σε μια βεράντα που βγαίνει αρκετά μπροστα (6 μέτρα) και έχει πλάτος 3 μέτρα. Θα προτείνατε να είναι με μοτέρ; Σκέφτομαι οτι με τη μανιβέλα θα είναι αρκετά κουραστικό να ανεβάζω 6 μέτρα τέντα. To μοτέρ λειτουργεί πατώντας το κουμπί ή υπάρχουν και μοτέρ που λειτουργούν διαφορετικά; Λειτουργεί αποκλειστικά με βραχίονες ή και με αντηρίδες; Πως θα αναγνωρίσω τη μάρκα του πανιού που θα έχει η τέντα; Γράφει το λογότυποο της εταιρείας; Βάλε με μοτέρ somfy. Αν αγοράσεις και τον commander μπορείς να τις χειρίζεσαι απομακρυσμένα και από το κινητό. Το μόνο κακό , είναι πως πρέπει να περάσεις καλωδίωση στο ταβάνι του μπαλκονιού.
infini Δημοσ. χθες στις 09:32 πμ Δημοσ. χθες στις 09:32 πμ Ο τεντάς μου πρότεινε να είναι και με μοτέρ και με μανιβέλα, σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.
basilis_k6 Δημοσ. χθες στις 11:32 πμ Δημοσ. χθες στις 11:32 πμ 1 ώρα πριν, infini είπε Ο τεντάς μου πρότεινε να είναι και με μοτέρ και με μανιβέλα, σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. ανουσιο. ποση ωρα δεν θα εχεις ρευμα και ποση σημασια εχει οτι εμεινε η τεντα πανω η κατω? τα ηλεκτρικα μοτερ αντεχουν πολλα χρονια αν δεν εισαι καθε μερα στο πανω κατω. τα ασυρματα μοτερ με τηλεκοντρολ δεν εχουν σοβαρο κοστος.
xsterg Δημοσ. χθες στις 12:07 μμ Δημοσ. χθες στις 12:07 μμ Στις 13/5/2019 στις 9:28 ΜΜ, dollyyy19 είπε καλα,τα σχολια στο βιντ ειναι οτι ναναι.δλδ επρεπε ο τεντας να δουλεψει για την ψυχη της μανας του ????δεν ξερω ποιος εκανε το βιντ \,ή αν το εκανες εσυ,αλλα ο τροπος σκεψης σου ειναι εντελως λαθος.......αν γλυστρισεις ή ζαλιστεις και πεσεις εξω απο το μπαλκονι,τα 55 ευρω διαφορας,ποσο θα τα εκτιμησεις? ειχα θειο μου που ειχε ανεβει να βαψει το μπαλκονι του εξωτερικα σε πολυκατοικια και γλυστρησε και επεσε. μετα πηραν τηλ τον πατερα μου απο την αστυνομια για να παει στο νεκροτομειο για τα τυπικα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα