Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 4 (Open Spoiler Thread Seasons 1-3)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Thank you για το info.

Αλλα για την άλλη ερώτηση μου: 

Αυτή η ομαδούλα που επιτέθηκε απο νότια ποτε πέρασε νότια; Σπάω το κεφάλι μου αλλα δεν μπορώ να το θυμηθώ. Εκτος και αν μου διαφεύγει κάτι.

Σκαρφάλωσαν μαζί με Snow πέρσυ

Όταν διάβαζα το βιβλίο πέρυσι το καλοκαίρι,περίμενα πως σε αυτή τη σεζόν θα ξεκινούσαν τα γεγονότα που ξεκίνησαν στο 9ο επεισόδιο πολύ νωρίτερα,κοντά στο 2ο ή 3ο,και θα κράταγαν ως το 10,γιατί καταλαμβάνουν πολύ χώρο στα βιβλία

Δεν γίνεται να τραβάει 8 επεισόδια η φάση, και ας μην βλέπουμε τόσο πολύ focus όσο είδαμε στο χθεσινό. Μια χαρά τα πήγαν, με ένα επ full focus να γίνεται ο χαμός.

Και εγώ περίμενα να ξεκινήσουν κατα το 7ο αλλα με αυτό που είδα χθες είμαι άκρως ευχαριστημένος.

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα πρωτα βαρελια ηταν αδεια;

Δλδ δουλευομαστε;

επισης

αρχιζει και γινεται προβλεπομενη η σειρα οσο αφορα στους ξαφνικους θανατους...

• Like 1
Δημοσ.

Φαντάζομαι εννοεί προβλεπόμενη όσον αφορά ποιος θα πεθάνει αφού αρχίσει το επεισόδιο , όχι από πριν. Δηλαδή σου δίνουν κάποια χαζά hints 

Oberyn χαμογελά στην άλλη σε φάση "άραξε το 'χω? " Dead.
Χαμογελά η κοκκινομάλλα μόλις βλέπει τον Snow (αντί να του ρίξει αμέσως όπως θα έπρεπε) ? Dead.
Επίσης όταν βλέπεις ότι ξαφνικά θυμάται έναν χαρακτήρα και δείχνει λίγο από το παρελθόν και το τι έγινε, δύσκολα τα πράγματα για αυτόν.

Δημοσ.

Εκανε τη μεγαλυτερη μ****ια σε ολο το επεισοδιο και εχει το βλεμα "εγω ειμαι δω μαδαφακαζ"

τι μλκια εκανε σημαδευε ενας εχθρος με το τοξο του τον δικο του και τον εφαγε. ο καθενας το ιδιο θα εκανε

• Like 8
Δημοσ.

Αν πρεπει να πω οτι κατι με χαλασε στο επεισοδιο χωρις να ξερω πως εχει γραφτει στο βιβλιο ειναι οτι πισω απο το μαμουθ και τους γιγαντες οταν ανοιγαν την πυλη κανεις αλλος δεν πηγε κοντα. 100.000 στρατος μπορει να μην υπηρχε εκεινη την στιγμη αλλα με τοσους πολλους θα μπορουσαν να εχουν λιγες απωλειες, να καταφερουν να μπουν ολοι μεσα και εχε γεια castle black. Ουτως η αλλος στο τειχος εχουν μεινει πολλοι λιγοι.

Ναι, αλλα μην ξεχνάς πως δεν είναι τακτικός στρατός. Με τα βίας τους κρατάει ενωμένους ο Μανς Ρέιντερ. Δεν είναι όλοι πρόθυμοι να βγουν μπροστά και να θυσιαστούν για να περάσουν το τοίχος οι υπόλοιποι. Οι γίγαντες το έκαναν γιατί πιθανόν θεώρησαν τους εαυτούς τους άτρωτους. Οι υπόλοιποι, όταν είδαν τον ένα γίγαντα να πεθαίνει θα είπαν, σιγά μην πάω να φάω το κεφάλι μου. Ας περιμένω να δω τί θα γίνει. Άσε που περίμεναν και αυτούς από την άλλη μεριά να αιφνιδιάσουν τη νυχτερινή φρουρά και να ανοίξουν την πύλη από μέσα.

Δημοσ.

τι μλκια εκανε σημαδευε ενας εχθρος με το τοξο του τον δικο του και τον εφαγε. ο καθενας το ιδιο θα εκανε

δεν κατάλαβες τι εννοούσα

Δημοσ.

Δεν μου άρεσε το 9ο επεισόδιο, μόνο και μόνο γιατί ασχολήθηκε αποκλειστικά με το τοίχος.

Το πρόβλημα είναι, οτι φαίνεται να γίνονται πολλά στο 10ο και μετά άντε πάλι αναμονή για ένα χρόνο... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν μου άρεσε το 9ο επεισόδιο, μόνο και μόνο γιατί ασχολήθηκε αποκλειστικά με το τοίχος.

Το πρόβλημα είναι, οτι φαίνεται να γίνονται πολλά στο 10ο και μετά άντε πάλι αναμονή για ένα χρόνο... 

Η πλάκα ότι σαν fan base δεν τρωγόμαστε με τίποτα όμως ε?

Αν δεν έδειχνε 50 λεπτά καθαρή χορογραφημένη μάχη στον τοίχο πάλι θα ακούγαμε παράπονα τύπου "ήταν πολύ σύντομο και δεν έδειξε όσα έπρεπε" - εδώ ήδη λένε μερικοί ότι έπρεπε να χε ξεκινήσει η μάχη απο το 2ο επεισόδιο!!

Δηλαδή τι να σε κάνουν και οι δημιουργοί, μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα κανονικότατα.

Επεξ/σία από Kasrith
  • Like 22
Δημοσ.

Δεν διαφωνώ με αυτό που λές. Δεν γίνεται να τους ικανοποιήσεις όλους, ο καθένας έχει τα  γούστα του.

Προσωπικά σε κάθε επεισόδιο θα ήθελα να βλέπω αρκετούς χαρακτήρες. Δεν λέω οτι έτσι θα έπρεπε να ήταν, απλά αυτό θα ικανοποιούσε εμένα προσωπικά.

• Like 1
Δημοσ.

Οι δημιουργοί έχουν κάνει εκπληκτική δουλειά. Μιλάμε για μία σειρά που βασίζεται σε βιβλία και προσπαθούν να χωρέσουν γεγονότα σε μόλις 10 επεισόδια κάθε σεζόν με συγκεκριμένο budget.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...