Προς το περιεχόμενο

Ryse [Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 718
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιχνιδαρα.......πολυ πολυ ομορφο...φιλε empire βλεπεις καποιο downgrade στην τελικη μηχανη γραφικων?

Θα σου απαντήσω με ερώτηση...εσύ διακρίνεις κάτι τέτοιο; ;)

Και κάποια infos...

BYfmbFcCUAAdpO6.jpg:large

• Like 1
Δημοσ.

Με διαφορα οτι καλυτερο μεχρι σημερα ανεξαρτητου κονσολας /pc ,οσο αναφορα τον τεχνικο τομεα.....

Μάλλον δεν έχεις παίξει ποτέ PC Game στην ζωή σου....

Δημοσ.

Το χει πάρει σε αποκλειστικότητα μόνο αυτός πριν βγει....όσο για τα PC games μάλλον δεν είχες πότε σου και τα λες αυτά...  

Δημοσ.

Το χει πάρει σε αποκλειστικότητα μόνο αυτός πριν βγει....όσο για τα PC games μάλλον δεν είχες πότε σου και τα λες αυτά...  

ελα μωρε πλακα κανω ελεος! εχω παιξει αλλα χρειαζεσαι και το απαραιτητο budget!

Δημοσ.

καλώς η κακώς οτι υπάρχει για pc υπάρχει και current gen κονσολα με μονη διαφορά υψηλοτερη ανάλυση ,ΑΑ κτλπ....

Καλύτερος οπτικός τομέας δεν μονο αυτα ........

• Like 1
Δημοσ.

Συνέχεια στα περιβάλλοντα του RYSE....απολαύστε!  :)

edit:

Για καλύτερη ποιότητα δείτε το στο youtube....δεν ξέρω γιατί τα videos του ign δεν έχουν την δυνατότητα καλύτερης ανάλυσης παρά μόνο στο youtube.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ βλέπω υπερβολές και από τις 2 μεριές.

Ο ένας λέει ότι είναι καλύτερο και από παιχνίδια στο pc,ο άλλος ότι είναι παρόμοιο με γραφικά current gen κονσολών...  :unsure:

Σίγουρα πάντως είναι καλύτερο οπτικά από π.χ. αμοντάριστο Skyrim. Αν βάλεις τα μέρη του Skyrim δίπλα στου Ryse,δεν τίθεται καν σύγκριση. Από ps3-xbox360 είναι σίγουρα καλύτερο το οπτικό αποτέλεσμα.

Αλλά όχι και πιο καλό από οτιδήποτε έχει βγει στο PC! Εμένα η ποιότητα γραφικών μου θυμίζει Witcher 2 pc έκδοση με ultra γραφικά:

witcher2201109072112214.png

Αλλά αν πάρουμε τη Cryengine,στο pc όσο να 'ναι μπορεί να αποφέρει καλύτερα αποτελέσματα. Όπως είναι φυσιολογικό.

maxresdefault.jpg

Δημοσ.

Ευτυχώς υπάρχουν και άλλες φωνές της λογικής εδώ μέσα, διότι διάβασα αρκετές φορές ότι το Ryse έχει τα καλύτερα γραφικά ανεξαρτήτως συστήματος και κάπου άρχισα να αναρωτιέμαι αν όντως συμβαίνει αυτό, καθώς και ότι η Γή είναι επίπεδη.

Το Ryse έχει πολύ καλά γραφικά. Αυτό είναι αδιαμφισβήτητο. Τα καλύτερα ever? Σε καμία περίπτωση.

Είναι ακριβώς το αποτέλεσμα που περιμένεις από την Cryengine στο συγκεκριμένο hardware.

Το μεγάλο όμως στοίχημα για την Crytek, είναι να μας δείξει ότι τα καταφέρνει στον τομέα του gameplay.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...