johnnyman Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 τι εχουνε κανει ρε παιδια?θα τρελαθουμε τελειως?θα με κανουν να παρω ps4 μονο και μονο για το 2K14,πραγματικα.
johnnyman Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 ο φωτισμος ειναι απιστευτος πραγματικα...!!!
nzeppos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 ...πράγμα που με κάνει να αναρωτιέμαι πως θα είναι το NBA 2k24.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 ...πράγμα που με κάνει να αναρωτιέμαι πως θα είναι το NBA 2k24. Aυτοι ειναι ικανοι τα επομενα κιολας χρονια να το τερματησουν(τερμα ρεαλισμος). Δες την αρχη του NBA2K στα ps360 και μετα δες πως ειναι το τελευταιο σε αυτες τις κονσολες 2Κ14. Τωρα δες την αρχη του NBA2K στα ps4/one και μαντεψε πως θα ειναι το τελευταιο τους.
alimentas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 ΤΙ ειδαν τα ματακια μας παλι ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ???? Εχει σπασει καθε ταβανι αυτη η εταιρια μ αυτο το παιχνιδι.Οτι κ να κανετε next gen κονσολα πριν το 14 προς 15 δεν αγοραζω 1
spartan29gr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Βρωμισε γραφικαρες αυτο το τζιφακι!!!πραγματικο next gen!!!!! HOLY MOTHER OF JESUS!!!!!!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Παρε και μερικα ακομα απο neogaf. H Νext gen εκδοση του fifa δειχνει αστεια μπροστα σε αυτο.
polakis21 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Παρε και μερικα ακομα απο neogaf. H Νext gen εκδοση του fifa δειχνει αστεια μπροστα σε αυτο. Ok δεν διαφωνει κανεις αλλα αυτο τι σημαινει; Οτι δεν θα παιξουμε το next gen fifa14 επειδη εχει χειροτερα γραφικα απο το nba2k14; Αυτο τουλαχιστον αστειο που λες...
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Ok δεν διαφωνει κανεις αλλα αυτο τι σημαινει; Οτι δεν θα παιξουμε το next gen fifa14 επειδη εχει χειροτερα γραφικα απο το nba2k14; Αυτο τουλαχιστον αστειο που λες... Καλα εσενα μην σου θιξουμε το fifa... Εγραψα εγω καπου να μην το παιξεις? Ειναι αστειο το next gen fifa γιατι εδω εχει πεσει τρελη δουλεια,στο fifa εχουν αλλαξει ελαχιστα πραγματα. Αν εσυ δεν ηθελες αναλογο αλμα και στο fifa, προβλημα σου.Εγω περιμενα περισσοτερα πραγματα. Ελπιζω η Κοναμι να τα δωσει με το PES next gen.Εχω να παρω pes απο το ps2 και εχω παιξει ολα τα current gen fifa μεχρι σημερα,αλλα δεν θα τυφλωθω επειδη ειμαι φανατισμενος με μια σειρα.. Το fifa του PS4 ειναι ΑΣΤΕΙΟ μπροστα στα παραπανω(oπως και το NBA live για να τα λεμε ολα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα