J0HN Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Ρε παιδιά, είχα χρόνια να παίξω μπάσκετ και μάλιστα το τελευταίο που είχα πάρει ήταν live (έχοντας πάρει επί ps2 ΝΒΑ2Κ7 και 8) και είχα μείνει πραγματικά ευχαριστημένος [από το live]. Το ΝΒΑ 2Κ14 είναι πραγματικά πολύ ωραίο παιχνίδι. Αλλά δεν ξέρω αν δεν παίζω καλά ή όχι γιατί αυτό το καταλαβαίνεις με πραγματικό αντίπαλο. Παίζω ματσάκια μόνο με Heat vs Spurs στο επίπεδο Hall of Fame και όλο χάνω με διαφορές. Ακόμα και αν κρατήσω με άμυνα το σκορ στην 3η και 4η περίοδο οι Spurs έρχονται από άλλο γαλαξία ενώ οι δικοί μου δεν βάζουν καλάθι. Άλλαξα τα sliders για βολές και σουτ και έβαλα αντί για user-timing --> real % και είδα διαφορά στο παιχνίδι. Και πάλι στο 2° ημίχρονο η "τσατσια" του cpu συνεχίζεται αλλά τουλάχιστον τώρα το παιχνίδι είναι κάπως πιο ανταγωνιστικό. Πάλι δεν κερδίζω αλλά τουλάχιστον οι διαφορές είναι μονοψήφιες. Τί λέτε να κάνω ; Να το ξαναβάλω στο user-timing και ας κατεβάσω επίπεδο ή το real % δεν είναι "cheat" και να το αφήσω ;;;
nikos5800 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 ασε φιλέ στο hall of fame και να ξεσκιστεις δεν νικάς!! παίξε μεχρι το all star
nzeppos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Αυτό που λέει ο Νίκος. Εδώ Hall of fame δεν παίζουμε εμείς, που κάθε χρόνο λιώνουμε το παιχνίδι. Μη γελιέστε με τις μεγαλύτερες δυσκολίες, ότι δηλαδή αν βάλετε το δυσκολότερο επίπεδο θα παιχθεί καλύτερο μπάσκετ και μια πιθανή νίκη θα έχει μεγαλύτερη αξία. Στο Superstar και κυρίως στο HoF, ο μόνος τρόπος να νικήσεις είναι να εκμεταλλευτείς αδυναμίες του ΑΙ και το αναγκάσεις να "κλέψει" όσο το δυνατόν λιγότερο. Αλλά δεν είναι μπάσκετ αυτό το πράμα. Παραδοσιακά στα NBA 2k οι καλύτεροι και ρεαλιστικότεροι αγώνες γίνονται σε επίπεδα Pro και All star.
Fronimitis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Για παρτη του παρατησα το πολυ καλο φιφα 14. Ηδη ξεκινησα my carrer και ειμαι στο 29-21 με τους Minesota timberwolves.Το παιχνιδι πραγματικα ειναι οτι καλυτερο εχω παιξει σε αθλητικου περιεχομενου video game. Σπαει τα νευρα μερικες φορες αλλα αυτο ειναι καλο καθως σε πεισμωνει.
Tilemaxx Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Aφού δεν σε κλέβει το All-Star level φέτος όπως λέτε, θα αρχίσω να παίζω εκεί. Έτσι και αλλιώς στο Pro νικάω εύκολα πλέον, οπότε ήθελα ένα μεγαλύτερο challenge.
perisian Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Παίζω παιχνίδια μπάσκετ από το 99 (Live και 2k). Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια τα έχω παρατήσει ωστόσο μπήκα στον πειρασμό να πάρω το τελευταίο 2K. Τελευταία μου ενασχόλησή ήταν με το 2Κ11.Να κάνω κάποιες παρατηρήσεις για το συγκεκριμένο παιχνίδι (current gen)Σε γενικές γραμμές το βρίσκω πολύ καλό (στις 40 ώρες που το έχω παίξει σε επίπεδο pro) και καλύτερο από κάποιες εκδόσεις που είχα 2κ9,2κ10,2κ11.Ποια είναι τα στοιχεία που μου άρεσαν- Πολύ καλό passing game. Υπάρχει γενικά ισορροπία στις πάσες. Δεν περνάνε εύκολα οι πάσες ανάμεσα στους αμυντικούς αλλά μερικές φορές περνάνε. Επίσης έχει σημασία η κατάσταση που βρίσκεται ο συμπαίκτης που θα λάβει την πάσα. Αν για παράδειγμα βρίσκεται σε κατάσταση σύγκρουσης με αντίπαλο η πάσα θα βγει άουτ. Επίσης δεν περνάνε τις περισσότερες φορές η πολύ μακρινές πάσες που σε παλιότερα παιχνίδια έβγαιναν. Το ωραίο είναι όμως πως μερικές φορές βγαίνουν. Επίσης αν για κάποιο λόγο ο συμπαίκτης δεν πιάνει την πάσα μπορεί να την πιάσει κάποιος άλλος. Ωραίο στοιχείο είναι επίσης πως υπάρχουν και πάσες που βγαίνουν εντελώς άουτ κάτι που συμβαίνει και σε πραγματικούς αγώνες. Δε γίνεται πολύ ρεαλιστικά αλλά είναι καλό που υπάρχει. Επίσης πολύ ρεαλιστικό και σωστό είναι που οι παίκτες- Post game. Δεν έχω μελετήσει πολύ τις κινήσεις ωστόσο μου αρέσει που το να βάλεις καλάθι από κάτω δεν είναι ούτε απλό ούτε αδύνατο. Θυμάμαι παλιότερες εκδόσεις που απλά έκανες αρκετές πάσες μέχρι να βρεις κάποιον από κάτω και να το βάλεις. Ένα άλλο μειονέκτημα που υπήρχε σε προηγούμενες εκδόσεις είναι οτι όταν έπαιρνες μπάλα κοντά στο καλάθι μπορούσες να κάτσεις με το πάσο σου πράγμα που δεν ισχύει στην τωρινή έκδοση και σου κλέβουν την μπάλα.- Kick ball. Ωραίο χαρακτηριστικό που προσθέτει ρεαλισμό και στρατηγική. Δεν μπορείς να τριπλάρεις ανάμεσα σε πολλούς παίκτες, αποφεύγεις τις περιττές τρίπλες ενώ φυσικά συμβαίνουν και τα λάθη που είναι μέσα στο παιχνίδι- Άμυνα με το σώμα. Πλέον μπορείς να κάνεις άμυνα μόνο με την επαφή κλείνοντας την πορεία ενός αμυντικού, πράγμα που δεν υπήρχε σε προηγούμενες εκδόσειςΜειονεκτήματα διέκρινα τον τυπικό τρόπο που παίζει η cpu. Δεν υπάρχει πολυ mid range παιχνίδι από τη cpu που προσανατολίζεται κυρίως σε drive στη ρακέτα. Επίσης οι τάπες είναι λίγο arcade σε ένα κατά τα άλλα sim game και θέλουν δουλειά. Γενικότερα αυτό που λείπει είναι μια πιο έξυπνη τακτική της cpu στην επίθεση κυρίως που είναι θέμα AI και ίσως αργήσουμε να δούμε εντυπωσιακά αποτελέσματα. Επίσης ο τρόπος και η ταχύτητα που κινούνται οι γρήγοροι και οι ογκώδεις παίκτες δε με πείθει για το ρεαλισμό της. 1
J0HN Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Το θέμα είναι ότι θέλω να παίζω με Heat. Και δεν θέλω να "κλέβω". Επειδή λόγω ποδοσφαίρου έχω συνηθίσει το τελευταίο επίπεδο δεν το πολυσκέφτηκα να πω την αλήθεια. Εν πάση περιπτώσει, εσείς παίζετε με user timing ή κάποιος βάζει real % ?
J0HN Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Το έριξα ένα επίπεδο και κατάφερα να κερδίσω με 1 πόντο 1
myst77 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 ρε παιδια βγήκαν ενημερωμένα roster για XBOX;υπάρχει τρόπος να περαστούν σε RGH κονσόλα;
perisian Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Λέω μήπως δεν υπήρχε πολύ εξέλιξη από το 2006. Μου φαίνεται ή τα γραφικά των παικτών ήταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλά τότε?
nzeppos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Στα κοντινά πλάνα όλα τα αξιοπρεπή γραφικά καλά φαίνονται. Αλλού είναι το ζουμί όμως
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Στους παιχτες δεν ειχαν τρομερη εξελιξη, αλλα αν δεις βιντεακια ολοκληρου αγωνα ,θα παρατηρησεις μεγαλη διαφορα. Αν δουμε αναλογη και τωρα, λογικα σε 3-4 χρονια θα βλεπουμε πραγματικο αγωνα μπασκετ.
perisian Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Ναι πιθανό οι εικόνες να είναι παραπλανητικές αλλά ήταν πολύ ωραίες για την εποχή τους. Ωστόσο δεν είναι περίεργο που μετά από 7 χρόνια δεν είχαμε αξιόλογη εξέλιξη των γραφικών; Πιστεύω πως το next gen άργησε. Όπως τα έβλεπα τα πράγματα το 2000 το next gen θα έπρεπε να ερχόταν το 2010 και όχι το 14. Κουβέντα να γίνεται βέβαια γιατί η εξέλιξη του hardware φρενάρισε τα τελευταία χρόνια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα