Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια μακρια από banggood.com. οι ανθρωποι ειναι ερασιτεχνες του κερατά. διαβάστε την συνομιλια μου στο helpdesk με αυτους, για να καταλαβετε.

https://dl.dropboxusercontent.com/u/17210876/helpdesk%20tablet.txt

+1......στο τέλος την είχε πιάσει....πυρετός(sorry for thsi....χαχαχαχαχαχ)

• Απαντ. 6,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

+1......στο τέλος την είχε πιάσει....πυρετός(sorry for thsi....χαχαχαχαχαχ)

δε βλέπω κάτι αστείο εγω προσωπικά, με εκνεύρισε αφάνταστα ο τρόπος που ο "κυριος" γράφει στον-ην υπάλληλο.

• Like 6
Δημοσ.

Ρε παιδια δειτε τι μου απανταει στο τελος!! αν ειναι δυνατον! μου λεει οτι ξερει οτι το δέμα έχει έρθει ελλάδα επειδή δεν της το έχουν επιστρέψει σε αυτή!

panagiotis kalligeros: it's 30 days from the day i ordered it. it should have been here in greece by now
Eileen: the logistic said that your parcel has arrived at your destination country
Eileen: would you please kindly wait for it?
panagiotis kalligeros: link to that information please?
panagiotis kalligeros: how do they know it?
Eileen: because your order did not be returned
Eileen: and it was normal, just the system did not update the record
panagiotis kalligeros: the possibility the parcel NEVER LEFT CHINA
panagiotis kalligeros: did u think of that possibility?
Eileen: no

Xιλιαδες και εκατομμυρια να ειναι τα δέματα που στελνουν, εμενα ποσώς με ενδιαφέρει. το να εξακριβωσω που ειναι το δικο μου δέμα και να κατοχυρωθω oτι δεν με κοροιδευουν ειναι το ζητουμενο μου. Αυτη ειναι κιολας η δουλεια τους. ας κανουν και 30.000 τηλεφωνα. δεν ειναι δικο μου θεμα.

Ο "κυριος" πριν φτασει σε αυτη την συζητηση, είχε άλλα 10 emails με τους συγκεκριμενους που ενω τους έλεγα το προβλημα μου, απαντουσαν συνεχεια μηχανικά με τυποποιημένες απαντησεις και αυτο ειναι εξοργηστικό.

Ο "κυριος" τους ρωτάει τα αυτονοητα. πως γίνεται να εχει σταλει απο 4/9, 13/9 να είναι ακόμα στο αεροδρομιο τους, και κοντά 40 μέρες μετά να μην έχει εμφανιστει update στο συστημα των ελτα ότι έχει φύγει το δέμα για ελλάδα.

ο "κυριος" παραπανω προσπαθει να καταλαβει απο που προκυπτει η τοση σιγουρια τους ότι το δέμα έχει φύγει από κινα, όταν η μόνη ενημέρωση που έχουν, είναι από το σύστημα της εταιρειας απο οπου ενημερώνομαι και εγώ, το οποιο όπως λένε και οι ιδιοι, μπορει να μην έχει ενημερωθει.

ο "κυριος" παραπανω, με τις ερωτησεις του, προσπαθει να καταλαβει τον τρόπο που ενημερώνεται η εταιρεια για την εξελιξη των παραγγελιων. το να μου λενε ότι ενημερώνονται μονο μεσω του ηλεκτρονικου συστηματος ενώ υπάρχει κ η τηλεφωνική επικοινωνια οπου και της παρεθεσα, και να αρνειται να προβει σε κληση του εν λογω αριθμου, εμενα μου δειχνει ελλειπης σεβασμος στον πελατη και στην εξυπηρέτηση του.

Και ο λογος που το κανει αυτό ειναι γιατι οι τυποποιημένες απαντησεις τους, ειναι εξοργιστικες. Απαντάνε με τοσο σιγουρια ότι το δέμα έχει φύγει ενώ οι ιδιοι λένε οτι το συστημα μπορει να μην έχει ενημερωθει.

Δημοσ.

δε βλέπω κάτι αστείο εγω προσωπικά, με εκνεύρισε αφάνταστα ο τρόπος που ο "κυριος" γράφει στον-ην υπάλληλο.

ok, Δικαίωμά σου είν' αυτό αλλά δεν βλέπω να λέει κάτι άσχημο ή να βρίζει την υπάλληλο,άσε που έχει και 100% τις 100% δικιο!!!

Τωρα πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί εκνευρίστηκες :-(  εκτος και αν έχεις καποια πρωσοπική σχέση με την υπάλληλο :-D .

Δημοσ.

Πολύ σωστός! 

• Like 2
Δημοσ.

μακριά από το meri ..

υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές.

γιατι το λες αυτο ? δεν ειναι αξιοπιστο ? ρωταω γιατι έχω ριξει ηδη παραγγελία για Tablet.

Δημοσ.

Το λεπον. Tablet 7ρι ή 8ρι.

Δεν ζητάω πολλά, μόνο τα παρακατω:

4 πυρηνο

1 γιγα ραμ

Google play

Άψογη οθόνη (εμφάνιση και αποκριση)

Να φορτίζει και να διαβάζει φλασακι ταυτόχρονα.

Ταβάνι 50-60 ευρώ.

Δημοσ.

Το λεπον. Tablet 7ρι ή 8ρι.

Δεν ζητάω πολλά, μόνο τα παρακατω:

4 πυρηνο

1 γιγα ραμ

Google play

Άψογη οθόνη (εμφάνιση και αποκριση)

Να φορτίζει και να διαβάζει φλασακι ταυτόχρονα.

Ταβάνι 50-60 ευρώ.

CHUWI V17HD(έκδοση με 1giga) 50 euro

για το Να φορτίζει και να διαβάζει φλασακι ταυτόχρονα. δεν ξέρω.

Δημοσ.

γιατι το λες αυτο ? δεν ειναι αξιοπιστο ? ρωταω γιατι έχω ριξει ηδη παραγγελία για Tablet.

Μπορεί να θεωρείται μεγάλο μαγαζί αλλά έχω κακή εμπειρία.

Τσέκαρε επιμελώς το αντικείμενο μόλις έρθει.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον, κινητο με μεγάλη οθόνη (5-5,5) καλη καμερα και τουλαχιστον 2gb ram. Απο 150 εως 200 ευρω, ποιες ειναι οι επιλογες;;

+1 για Xiaomi - Νοτε (3G/4G) η mi3 εαν σε παίρνει

Δημοσ.

CHUWI V17HD(έκδοση με 1giga) 50 euro

για το Να φορτίζει και να διαβάζει φλασακι ταυτόχρονα. δεν ξέρω.

Αφού έχει 5v υποδοχή το κάνει. Η οθόνη είναι κορυφή; μπορώ να δώσω κάτι παραπάνω αν βρεθεί καλύτερη...
Δημοσ.

Να προσέξεις επειδή παίζει οι τελευταίες παρτίδες να μην έχουν HDMI και στη θέση του να έχουν volume keys. Αν δε σε ενδιαφέρει ΟΚ. IPS είναι η οθόνη, οπότε καλές γωνίες θέασης. Κορυφή με 50-100€ δεν ξέρω καν γιατί πιστεύεις ότι υπάρχει περίπτωση να είναι αλλά whatever.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...