Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια υπαρχει κανενας που να εχει αγορασει απο δω και να ειναι ευχαριστημενος?αν ναι να παω αυριο να βαλω 21 euro στην καρτα,ευχαριστω

Δεν θα μεινει τπτ μεχρι αυριο. Αδικα θα πας.

Πριν τις γιορτές η κάρτα πρέπει να είναι γεμάτη για παν ενδεχόμενο... :ph34r:

• Απαντ. 6,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

^ δε βλεπω την τιμη που γραφει ενα σχολιο στο βιντεακι προ 10λεπτου εκει αλλα μια αρκετα μεγαλυτερη.

Επισης απο το βιντεακι φαινεται οτι δεν εχει πχ εξοδο hdmi (οχι οτι λεει κατι για τους υπολοιπους απλα εψαχνα μια φθηνη κινεζια με hdmi για συνδεση με τηλεοραση), ενω απο τα specs στο DX φαινοταν να εχει.

Δημοσ.

^ δε βλεπω την τιμη που γραφει ενα σχολιο στο βιντεακι προ 10λεπτου εκει αλλα μια αρκετα μεγαλυτερη.

Επισης απο το βιντεακι φαινεται οτι δεν εχει πχ εξοδο hdmi (οχι οτι λεει κατι για τους υπολοιπους απλα εψαχνα μια φθηνη κινεζια με hdmi για συνδεση με τηλεοραση), ενω απο τα specs στο DX φαινοταν να εχει.

πάντως και ένα άλλο site αναφέρει για mini hdmi port

http://dealsprime.com/cube-u39gt-quad-core-tablet-pc-rk3188-1-6ghz-android-4-2-2-bt-9-1920-1280-16gb.html?gclid=CLva0uPz8boCFQoYwwod71sAVg

kai

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2407689

Δημοσ.

Μόλις το παράγγειλα και εγώ, ευκαιρία είναι!! θα παραγγελνα δυο, αλλά προχθές  παράγγειλα ένα άλλο, σε αυτήν την τιμή αλλά υποδεέστερο.  

Δημοσ.

πηρα και εγω ενα Cube και ενα Icoo(σε ξεχωριστες παραγγ/ες). Επειδη δεν εχω ξαναπαρει κατι απο DX χρειαζετε να τους πουμε τα γνωστα για gift και low price ή δεν χρειαζετε και το κανουν μονοι τους?

Δημοσ.

το σαιτ ειναι ασφαλειας να παραγγειλω με αλλη καρτα? γιατι στην καρτα paypal δεν εχω λεπτα

Δημοσ.

έχω πάρει μερικά πραγματάκια από αυτούς για το ποδήλατο,

η μια παραγγελία ήταν γύρω στα 70 € και την είχαν βάλει σαν gift τα άλλα ήταν φθηνά και δεν το θυμάμαι

πάντως είχαν έρθει με Ελλ, ταχυδ.

Έριξα και εγώ μια παραγγελία για το φθηνό

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...