Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για μένα το Inew μην δίνεις φράγκα σε μία εταιρεία που ξέρει να βγάζει μόνο κλώνους. Μέχρι και το Kolina πιο ενδιαφέρον δείχνει αν και δεν ξέρω τι σόι είναι.

δεν κατάλαβα, εννοεις ναι στο Inew και οχι στο αλλο σωστα; 

εν τω μεταξυ, στα προιοντα με εκπτωση βαζουν και +6-7 ευρώ μεταφορικα, να καλυψουν και την εκπτωση οσο μπορουν, καλη φαση

• Απαντ. 6,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αναφορικά με το reportspam, επειδή μίλησα μαζί τους σήμερα για να δω για μία δικιά μου παραγγελία, ξεπούλησαν σε 15 λεπτά!!! Επόμενη φορά τα Χριστούγεννα. Όταν θα το μάθω, θα σας το σφυρίξω ;)

Εντωμεταξύ έχω πει έχουν τα flash sales. Χαμηλότερες τιμές σε πολύ λίγα κομμάτια δυστυχώς, αλλά εάν βρει κάτι κάποιος, γιατί να μην το χτυπήσει!?

http://www.report me for spam/quick_shopping

• Like 1
Δημοσ.

μου αρεσει πολυ ο κλωνος του Mi4 εμφανισιακα ... αν και το inew v3 plus μοιαζει καλυτερο

να το ρισκάρω; rout και αλλαγες rom παιρνουν αυτα;

Δημοσ.

παιδιά το efox με ποιο τρόπο στέλνει τα δέματα; τι γράφει πάνω; γιατι τους ρώτησα να το κανουν σαν gift αλλά λένε βαζουν την κανονικη τιμη 

(εχω αγορασει και το tax insurance με 5 ευρω)

Δημοσ.

Έλεος...περιμενα μισή ώρα πάνω από τον υπολογιστή για το v3 plus...ενώ έλεγε οτι ξεκινάει στις 16:00 το εβγαλε στις 15:54 στα 63,99...το βαζω στο καλαθι, check out with paypal, μου το βγαζει κι εκει 63,99 λεω ολα καλα! και μολις παταω να πληρωσω, δεν προχωραει η σελίδα...περιμενω...περιμενω...παταω ανανεωση..και 126.99.....

Δημοσ.

Έλεος...περιμενα μισή ώρα πάνω από τον υπολογιστή για το v3 plus...ενώ έλεγε οτι ξεκινάει στις 16:00 το εβγαλε στις 15:54 στα 63,99...το βαζω στο καλαθι, check out with paypal, μου το βγαζει κι εκει 63,99 λεω ολα καλα! και μολις παταω να πληρωσω, δεν προχωραει η σελίδα...περιμενω...περιμενω...παταω ανανεωση..και 126.99.....

Το αυτο και σε μενα 2 φορες.

Δημοσ.

είναι καλό? δε θα κολλάει?

Παιδιά, το εμαιλ του reportspam στο paypal είναι [email protected]?

Νομιζω πως ναι και πως ειναι το ιδιο με αυτο του efox

Την πατησα και εγω με το inew...

Χρεωνει μεταφορικα σιγουρα το efox? Ρωταω γιατι γραφει στα γερμανικα για δωρεαν αποστολη για τα κινητα των προσφορων

Δημοσ.

Παιδια το οικονομικοτερο android απο κινα σε dual sim με εστω 1gb RAΜ kai =>4.5~4.7 οθονη?

Φωτογραφική κτλ δεν με ενδιαφερει απλα να εχει gps

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...