agrio.imeros Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δηλαδή με το ίδιο σκεπτικό, εγώ που μένω στην Αθήνα σε κεντρικό δήμο και απέναντι από μένα έχει ένα παλιό σπίτι ψιλο εγκαταλελειμμένο με μεγάλη αυλή που έχει γεμίσει ψηλά χόρτα και μερικά απεριποίητα δέντρα, μπορώ να κινηθώ εναντίον σε όποιον του ανήκει γιατί δεν περιποιείται την αυλή του; Δεν ξέρω πως είναι αυτό το εγκαταλελειμμένο σπίτι αλλά αν είναι τόσο χάλια ναι μπορείς με ότι συνεπάγεται αυτό. Πάντως άλλοι οι άμεσοι κίνδυνοι των κατοίκων της πόλης και άλλοι του χωριού.
Donalhioy Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δεν είναι χωράφι, είναι 300 μέτρα οικόπεδο στο κέντρο του χωριού ανάμεσα σε σπίτια και άσφαλτο. Δεν ξέρω εάν έχει αλλάξει η περιοχή γιατί έχω χρόνια να πάω αλλά δεν νομίζω. αν το χωραφι ειναι λιγοτερο απο 30-40 μετρα απο σπιτι μην κανεις την βλακεια και ψεκασεις round up.. μεχρι μεσα θα σε βαλουν.. ετσι για να εχεις και μια αποψη http://chania-reporter.blogspot.gr/2010/02/blog-post_22.html
nicoc89 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δηλαδή με το ίδιο σκεπτικό, εγώ που μένω στην Αθήνα σε κεντρικό δήμο και απέναντι από μένα έχει ένα παλιό σπίτι ψιλο εγκαταλελειμμένο με μεγάλη αυλή που έχει γεμίσει ψηλά χόρτα και μερικά απεριποίητα δέντρα, μπορώ να κινηθώ εναντίον σε όποιον του ανήκει γιατί δεν περιποιείται την αυλή του; ρε άνθρωπε μου θα πιάσει φωτιά και θα καεί όλο το χωριό θα καούν οι άνθρωποι που μένουν εκεί κατάλαβες γιατι τρως πρόστιμο αν δεν το καθαρίσεις? ρώτα στο δημο αμα θες να σου πουν τι προβλέπεται καλοκαιρινούς μηνες σταρχιδιατους.com αν περιποιείσαι την αυλή σου , πυρκαγιές προσπαθούν να προλάβουν.
Antwni Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 ρε άνθρωπε μου θα πιάσει φωτιά και θα καεί όλο το χωριό θα καούν οι άνθρωποι που μένουν εκεί κατάλαβες γιατι τρως πρόστιμο αν δεν το καθαρίσεις? ρώτα στο δημο αμα θες να σου πουν τι προβλέπεται καλοκαιρινούς μηνες σταρχιδιατους.com αν περιποιείσαι την αυλή σου , πυρκαγιές προσπαθούν να προλάβουν. Αν είναι σε άσφαλτο και γυρω-γυρω σπίτια το θεωρώ δύσκολο να πιάσει μεγάλη φωτιά... Μια εκτίμηση κάνω, δεν ξέρω την έκταση και που είναι το χωράφι...
nicoc89 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Αν είναι σε άσφαλτο και γυρω-γυρω σπίτια το θεωρώ δύσκολο να πιάσει μεγάλη φωτιά... Μια εκτίμηση κάνω, δεν ξέρω την έκταση και που είναι το χωράφι... 'εχεις ακούσει για τις έξυπνες φλόγες ? αυτές δεν καταλαβαίνουν τσιμέντο , αν φυσάει θα πάει και παρα δίπλα , οπότε καλύτερα να προσέχουμε. καλοκαιρι ειναι ... κατάλαβες? α?
gigisoni Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Ο ιδιοκτήτης είναι υποχρεωμένος να φροντίζει το χωράφι του. Για να καταλάβεις καλύτερα, αν το χωράφι είναι κοντά σε δασική περιοχή και δεν το φροντίζει ο ιδιοκτήτης, μετά από χρόνια λογικό είναι να έχουν φυτρώσει δέντρα. Σε πληροφορώ ότι θα έρθει το δασαρχείο και θα το δηλώσει ως δασική περιοχή πια και ο ιδιοκτήτης θα το χάσει, και δεν θα μπορεί πια να το εκμεταλλευτεί και αν πάει να κόψει τα δέντρα θα φάει πρόστιμο και φυλάκιση ως καταπάτηση δημόσιας (πια) περιουσίας. Με αεροφωτογραφίες γίνονται όλα, ως αποδεικτικά στοιχεία. Το ίδιο συμβαίνει και με τα χωράφια κοντά σε κατοικημένες περιοχές. Ο ιδιοκτήτης είναι υποχρεωμένος να τα συντηρεί και να τα προσέχει, αλλιώς θα υπάρξουν κυρώσεις. Αν δεν μπορείς να πας, πλήρωσε κάποιον να στο καθαρίσει.
Antwni Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 'εχεις ακούσει για τις έξυπνες φλόγες ? αυτές δεν καταλαβαίνουν τσιμέντο , αν φυσάει θα πάει και παρα δίπλα , οπότε καλύτερα να προσέχουμε. καλοκαιρι ειναι ... κατάλαβες? α? Που παραδίπλα θα πάει? Θα κάψει το τσιμέντο? Αν γυρω-γυρω δεν έχει χόρτα θα σταματήσει η φωτιά... Καταλαβες?Χλωμό...
nicoc89 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Που παραδίπλα θα πάει? Θα κάψει το τσιμέντο? Αν γυρω-γυρω δεν έχει χόρτα θα σταματήσει η φωτιά... Καταλαβες?Χλωμό... διπλα απο το τσιμέντο έχει βλάστηση και οι φλόγες δεν καίνε μόνο απο κάτω τους αν φυσήξει η φλόγα πάει δεξια και αριστερά και ανάλογα με το ύψος της φτάνει να κάψει και στην ανάλογη απόσταση και να επεκταθεί, κατάλαβες? α? μη νομίζεις οτι επειδή στην Αθήνα έχετε τσιμέντο που διακόπτετε τοπους τοπους απο βλάστηση πως έτσι ειναι και τα χωριά . Δεν έχω θέμα με τα παιδιά της πόλης αλλα αφου δεν ξέρετε γιατι μιλάτε? α?
haris_216 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 εντός οικιστικής ζώνης είναι υποχρέωσή σου να διατηρείται το οικόπεδο καθαρό, έτσι ώστε να προληφθούν πάσης φύσεως κίνδυνοι προς τρίτους (από φωτιά μέχρι θέματα υγειενής). το αν μπορεί η "χωριάτισα" να αποδείξει ότι σου μίλησε, όπως ειπώθηκε, είναι άσχετο και δεν χρειάζεται να το κάνει. είσαι υποχρεωμένος να γνωρίζεις τι πρέπει να κάνεις για τις ιδιοκτησίες σου και "δεν το ήξερα, δεν μου το'πε κανείς" δεν παίζει.
Liverpool89 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Εχει δικιο ο nicos89 μπορει η φωτια αν φυσαει να περασει τον δρομο και να πιασει φωτια και απεναντι.. Οπως δεν πρεπει να αναβουμε φωτια κοντα σε δεντρα, εμας μπορει να μας φαιμεται οτι τα κλαδια ειναι ψηλα και δεν θα παρει φωτια, αλλα μερικες φορες λαμπαδιαζει αποτομα και τρεχουμε...
Panos7314 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 http://www.arcadiaportal.gr/news/ypohreotikos-o-katharismos-oikopedon-alla-elahistoi-polites-kanoyn και παει κατευθεια στην εφορεια οπου τοκιζεται με τοκους υπερυμεριας. Αω δεν εχετε γνωσεις να κοψετε τους ευκολους χαρακτηρισμους τυπου Μαλα....ς
asmilon Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Και το βραβειο για το χρυσο φτυαρι της ημερας παει στον Πανο
talibanakos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, asmilon είπε Και το βραβειο για το χρυσο φτυαρι της ημερας παει στον Πανο ο Πανος εγινε μελος σημερα και θα ξεθαψει οτι θεμα του ερθει..
Ihavetheanswers Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Νόμιζα ότι τις Παρασκευές γίνονταν αυτά.
TriLoBiTe Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Νίκοτς βλέπω, Αντwni βλέπω (πού χάθηκε αυτή η ψυχή ) Ολες οι θρυλικές προσωπικότητες σε θρεντ για χόρτα μαζευτήκαμε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα