Arcanaloth Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Τα bic και τα mach 3 είναι για τους φλώρους και τους μετροσέξουαλ. Ένα κομμάτι σπασμένο γυαλί χρησιμοποιώ, ιδρώτα αντί για αφρό και τα δάκρυα των εχθρών μου για after shave. 26
giorgarello Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 κομμάτια δεν ξερω αλλά τρίχες δεν φεύγουν σίγουρα
caution Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Aftershave που να μην μυρίζουν καθόλου παίζουν; Γιατί ok αν είσαι ταρίφας, είναι μέρος της δουλειάς, αλλά αν δεν είσαι;
Tenshi Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Αυτό που παρέθεσα στην προηγούμενη έχει διαφορετική μυρωδιά απο τα "κοινά"... ναφθαλίνη...οχι,σιριουσλί!
HALF EVIL Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Για το στρατό, ή αν λόγω δουλειάς πρέπει να είσαι ξυρισμένος κάθε μέρα, μια απλή ηλεκτρική, περνάς μια γύρα πρωί πρωί και είσαι οκ. σε 2 λεπτά. Και ένα καλό ξύρισμα με ξυραφάκι κάθε 2-3 μέρες
adi32 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Με απλο σαπουνι Detol και bic με 4 λεπιδες ξυριζεσαι με πολυ λιγα περασματα και κανενα κοψιμο και ερεθισμο
RottenLungs Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Εγω πάντως ξυρίζομαι δύο φορές την βδομάδα στα μάγουλα ψηλά (το 1/3 όλου του μάγουλου) και λίγο τα πλαϊνά στον λαιμό και δεν βάζω τίποτα, ούτε καν νερό. Βγαίνω απο το ντούζ στεγνώνομαι και τα πέρνω με ένα ξυράφι (πάντα είχα μούσι απο το λύκειο, όλα δεν τα έχω πάρει ποτέ με ξυράφι). Και μια χαρά είναι το δέρμα μου, μαλακία κάνω; Στα παπά.... που ξυρίζομαι απο πάντα δεν έχω βάλει ποτέ τίποτα εδώ και 100 χρόνια γιατι το δέρμα είναι σαν μωρού παιδιού;
vk13 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 BIC και gillete blue II κλασσική αξία αν θες ξυράφι. Μετά για αφρό τι να σου πω... Εγώ μια κρέμα της νιβέα χρησιμοποιούσα... After shave όπωσδήποτε να βάζεις αφού έχεις ερεθισμούς....Εγώ προσωπικά πότε είχα πότε δεν είχα, δλδ δεν έβαζα πάντα after shave... Αν το πρόβλημα παραμένει ή είναι μεγάλο επίσκεψη σε δερματολόγο... Πάντως ηλεκτρική δοκίμασε αν θες, απλά να ξέρεις το ξυράφι έχει άλλη αίσθηση, κόβει καλύτερα εγώ νομίζω. Θα γλυτώσεις τους (πολλούς) ερεθισμούς όμως με την ηλεκτρική και τα έξοδα σε αφρούς και κρέμες και θα ξυρίζεσαι σε 2 λεπτά... Επίσης όταν ξυριζομαι ανά 3 μέρες το δέρμα δείχνει να έχει συνηθίσει και δεν εχω ερεθισμούς.... Εκεί που γινεται πανικός είναι όταν βάζω ξυράφι σε γέννια 2-3 εβδομάδων... After shave έχω ακούσει για ένα καλό της apivita...
michael92 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Τα μονολέπιδα και καλύτερη δουλειά κάνουν (γιατί απλούστατα δεν στουμπώνουν ανάμεσα στις λεπίδες τρίχες) και είναι και πιο φθηνά. Αυτά με την τριπλή λεπίδα ούτε μισό ξύρισμα δεν βγάζουν.
keravnos21 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Καλυτερα βαλε κατι σε στυλ nivea οπως εγραψαν και οι αποπανω επισης μπορεις να βαλεις και κρεμα fissan. Οσο για τα after shaves τα περισσοτερα εχουν οινοπνευμα και μπορει να ερεθισουν την επιδερμιδα περισσοτερο υπαρχουν βεβαια και χωρις οινοπνευμα.
adi32 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Με ηλεκτρικη που ειχα δοκιμασει ειχα βγαλει κοκκινιλες (θελει ενα ειδικο υγρο θελει συνεχεια καθαρισμα κλπ) Με μονες και διπλες φθηνες λεπιδες κοβομουν συνεχεια Με τις τετραπλες κανενα προβλημα και με 3-4 χτυπηματα κατω απο το νερο καθαριζουν και μου κρατανε καιρο σε καθημερινο ξυρισμα
subject 12 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 εγώ πλάκα πλάκα μετά το στρατό δέν ξαναέβαλα ξυράφι.. με κουρεφτική τα πέρνω, και μ έχει βολέψει πάρα πολύ.. 1
bilakos10 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Εγω πάντως ξυρίζομαι δύο φορές την βδομάδα στα μάγουλα ψηλά (το 1/3 όλου του μάγουλου) και λίγο τα πλαϊνά στον λαιμό και δεν βάζω τίποτα, ούτε καν νερό. Βγαίνω απο το ντούζ στεγνώνομαι και τα πέρνω με ένα ξυράφι (πάντα είχα μούσι απο το λύκειο, όλα δεν τα έχω πάρει ποτέ με ξυράφι). Και μια χαρά είναι το δέρμα μου, μαλακία κάνω; Στα παπά.... που ξυρίζομαι απο πάντα δεν έχω βάλει ποτέ τίποτα εδώ και 100 χρόνια γιατι το δέρμα είναι σαν μωρού παιδιού; Όταν τα πάρεις όλα με ξυράφι βγάλε μια φώτο την φάτσα σου και ανέβασέ την! Θα 'σαι σαν κλαμένο μουυυυυυυυν... Θα γελάσει και το ποικιλόχρωμο ερίφιο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα