Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από τη στιγμή που ούτως ή άλλως το κράτος δίνει κονδύλια, ας κρατικοποιηθούν και να πληρώνουμε όλοι το εισητήριο μας έμεσα από την φορολογία. Ας μπει και αυτό στην ΔΕΗ...

Δημοσ.

Πάνε και πέσ'το αυτό σε μια πολιτισμένη χώρα της Ευρώπης το πιο πιθανό είναι ή να μη καταλάβουν τι λες ή να πεθάνουν στο γέλιο...

Καλά εντάξει το επιχείρημα οτι στην ευρώπη κάνουν αυτό και επειδή εμείς κάνουμε / απαιτούμε κάτι διαφορετικό από το "αυτό", είναι λάθος και αν το πείς εκεί θα γελάνει κτλ, έχω βαρεθεί να το ακούω.

Υπάρχουν κάποιες ομάδες ανθρώπων που κατά την γνώμη μου ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να είχαν ειδική μεταχείρηση στο θέμα του εισητηρίου. Ποιοί θα μπορούσαν να ήταν αυτοί;

1. Ανάπηροι και ειδικά όσοι είναι με μεγάλο βαθμό αναπηρίας για μένα θα έπρεπε να μπαίναν δωρεάν η με μια πολύ μικρή συμβολική τιμή εισητηρίου.

2. Υπεργυροι άνθρωποι να είχαν φθηνότερο εισητήριο.

Κανονικά θα έπρεπε να ήτανε και οι άνεργοι. Αλλά επειδή στην Ελλάδα όποιος θέλει γράφεται στον ΟΑΕΔ και βγάζει κάρτα ασχέτως αν δικαιούτε επιδοτήσεως ή όχι και έτσι θα μπορεί όποιος θέλει να το παίζει άνεργος. Άστο καλύτερα.

Όσο για τους φοιτητές προσωπικά κρίνω υπερβολικό το 50% μειωμένο και θα έπρεπε να ήτανε στο 65-75% της αξίας του εισητηρίου. Εξάλλου το οτι είσαι φοιτητής δεν σε κάνει αυτομάτως και φτωχό.

Δημοσ.

Μάλλον το 80% του φόρουμ είναι σατανιστές. :devil:

Μην περνάμε και στην άλλη άκρη.

Απο το Goo Goo Muck ειναι ο στιχος. Υψηλη τεχνη.... τι να πω. Οποιοι γουσταρουν το αλλοκοτο context του τραγουδιου θα γουσταρουν  και το αλλοκοτο κοινωνικο context. Τους γυριζει το στομαχι η νομιμοτητα και τα καθαρα πραγματα, λογικο ειναι.

Δημοσ.

lxde, τα επιχειρήματά σου με έχουν αφήσει άφωνο! Ανίκητα. Σαν κάτι άλλο.

Κοιταξε να γραψεις κατι σοβαρο, γιατι αυτο το αλλο που λες, το εκανες πρωταθλημα εδω μεσα. Εγω απλως ηθελα να τονισω την συνδεση της punkοκουλτουρας με την θολοκουλτουρα. Δηλαδη με αυτο που εβαλες για υπογραφη και προερχεται απο υποκουλτουρα δεν μπορει να περιμενει κανεις να γραψεις και κατι αξιολογο. Ε λοιπον επειδη ειμαι νομιμοφρονας δεν θελω να με μπερδευεις με νεοναζι, επειδη η υποκουλτουρα σου σε οδηγει σε συγχιση.

• Like 1
Δημοσ.
Έχω βαρεθεί να ακούω τις παπαριές ότι εμείς είμαστε ελληναράδες και στις άλλες χώρες αυτά δεν γίνονται.

Πρώτον όσοι έρχονται εδώ σαν τουρίστες τα ίδια και χειρότερα κάνουν κλασικό παράδειγμα οι Άγγλοι, άρα δεν φταίνε οι κώλο Έλληνες αλλά το μπουρδέλο το κράτος που δεν λειτουργεί σωστό και οι Έλληνες όταν είναι έξω μια χαρά νομιμότατη είναι.

Δεύτερον λέει ο άλλος στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες είναι αδιανόητο να μην χτυπήσεις εισιτήριο εδώ είμαστε "τσαμπατσιδες", ναι φίλε μου στα αλλά κράτη όμως έχουνε σωστή παιδιά , υγεία, MMM, κράτος πρόνοιας, είναι αδιανόητο να υπάρχουν πολιτικοί που κλέβουν και να είναι έξω κλπ κλπ.

Οπότε μην μου λες μόνο ότι σε συμφέρει στην Ελλάδα καλά κάνει οποίος κάνει και δεν χτυπά εισιτήριο γιατί τα λεωφορεία δεν έχουν κλιματισμό , κάνουν 40 λεπτά να έρθουν στην στάση , στις μισές στάσεις δεν υπάρχει ένα παγκάκι και ένα υπόστεγο να περιμένει ο άλλος και πολλά άλλα ωραία που δεν νομίζω σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες που φέρνεις παράδειγμα να ανέχονται.    
Δημοσ.

Κοιταξε να γραψεις κατι σοβαρο, γιατι αυτο το αλλο που λες, το εκανες πρωταθλημα εδω μεσα. Εγω απλως ηθελα να τονισω την συνδεση της punkοκουλτουρας με την θολοκουλτουρα. Δηλαδη με αυτο που εβαλες για υπογραφη και προερχεται απο υποκουλτουρα δεν μπορει να περιμενει κανεις να γραψεις και κατι αξιολογο. Ε λοιπον επειδη ειμαι νομιμοφρονας δεν θελω να με μπερδευεις με νεοναζι, επειδη η υποκουλτουρα σου σε οδηγει σε συγχιση.

Εξαιρετικό, τους παραπάνω αφορισμούς από τον Μοτσαρτ τους κληρονόμησες;

Δημοσ.

Για να λήξει το off topic περί μουσικής κουλτούρας αγαπητέ μου, πρέπει να επιβιώνεις και στα σαλόνια και στ' αλώνια.

Όσο για την ουσία δεν διαφωνούμε , το δασκαλίστικο στύλ σου όμως που θυμίζει τον παππού μου.

Δημοσ.

Για να λήξει το off topic περί μουσικής κουλτούρας αγαπητέ μου, πρέπει να επιβιώνεις και στα σαλόνια και στ' αλώνια.

Όσο για την ουσία δεν διαφωνούμε , το δασκαλίστικο στύλ σου όμως που θυμίζει τον παππού μου.

Α να χαθείς, πανκ. ΦΡΙΚΙΟ!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...