Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάποιοι έχουν μια ιδανική εικόνα για τις ΗΠΑ που καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα. Ωραίες οι εικόνες της Silicon Valley, του Seattle και της NYC αλλά δεν είναι όλα έτσι. Οι ΗΠΑ έχουν 49 εκατομμύρια κόσμο που τρώει από συσσίτια. Άμα δεν μένεις στο κέντρο πολλές φορές μπορεί να μείνεις ολόκληρες μέρες χωρίς ηλεκτρισμό. Οι φυσικές καταστροφές είναι πολύ πιο συχνές από ότι στην Ελλάδα, (στο παίρνει το σπίτι ο αέρας κάθε 5 χρόνια). Θα μου πεις είναι αυτό επιχείρημα; Είναι, γιατί και το Βιετνάμ αν δεν είχε πλημύρες θα ήταν αλλιώς, και οι Αφρικανικές χώρες αν δεν είχαν ξηρασία θα ήταν αλλιώς επίσης...

Το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ελλάδας είναι ότι έχουμε εθνικό χόμπυ την μοιρολατρία και για αυτό δίνουμε αυτή την εικόνα στο εξωτερικό. Η γκρίνια και η κουτοπονηριά μας έφαγε και τίποτα άλλο.

1000 φορές Καναδάς παρά ΗΠΑ και ας έχει ψ***κρυο...

• Like 1
  • Απαντ. 251
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και στης Η.Π.Α δεν ειναι καλυτερα τα πραγματα απο την ελλαδα το ιδιο μπουρδελο ειναι και εκει.Εγω θα ηθελα η Ελλαδα να μοιάζει με την Ιαπωνία στον τεχνολογικο τομεα και στην οργανωση με την γερμανια.Εχω ταξιδεψει σε βιενη,μπρατσισλαβα(σλοβακια) και βουδαπεστη (παω καθε χειμωνα γιατι ειμαι μησος απο εκει ευτηχος!) Εχω παει και Αθηνα και αναροτιομουν αυτην ειναι η πρωτευουσα της Ελλαδας? Οσοι εχετε παει στο εξωτερικο καταλαβενετε οτι δεν θυμίζει σε τίποτα με την Ελλαδιτσα που οι δρομοι ειναι γεματο πακιστανους,γηφτους,κινεζους και αλβανους.Επισης ο περισσοτερος πλυθισμος της Ελλαδας ειναι καθυστεριμενος πχ. Καφεδακι,φραπες και ολα καλα! Α και κάτι τελευτεο αυτους τους χρυσαυγητες τους θεορω να μεγαλυτερα τουβλα πηστευουν πως ειναι <<real greeks>> και θελουν η Ελλαδα να εχει μονο ελληνες λες και αυτοι ειναι δεν επιτρέπετε νομιζω να μιλισω ετσι στο φορουμ γιαυτο δεν θα το πω να ξερετε παντος πολη λίγοι ειναι γνησιοι ελληνες (και εγω δεν ειμαι). Ελλαδα σταυροδρομοι τρεις ηπειρων νομιζω αυτο τα λεει ολα.

Sent from my iPad using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Και στης Η.Π.Α δεν ειναι καλυτερα τα πραγματα απο την ελλαδα το ιδιο μπουρδελο ειναι και εκει.Εγω θα ηθελα η Ελλαδα να μοιάζει με την Ιαπωνία στον τεχνολογικο τομεα και στην οργανωση με την γερμανια.Εχω ταξιδεψει σε βιενη,μπρατσισλαβα(σλοβακια) και βουδαπεστη (παω καθε χειμωνα γιατι ειμαι μησος απο εκει ευτηχος!) Εχω παει και Αθηνα και αναροτιομουν αυτην ειναι η πρωτευουσα της Ελλαδας? Οσοι εχετε παει στο εξωτερικο καταλαβενετε οτι δεν θυμίζει σε τίποτα με την Ελλαδιτσα που οι δρομοι ειναι γεματο πακιστανους,γηφτους,κινεζους και αλβανους.Επισης ο περισσοτερος πλυθισμος της Ελλαδας ειναι καθυστεριμενος πχ. Καφεδακι,φραπες και ολα καλα! Α και κάτι τελευτεο αυτους τους χρυσαυγητες τους θεορω να μεγαλυτερα τουβλα πηστευουν πως ειναι <<real greeks>> και θελουν η Ελλαδα να εχει μονο ελληνες λες και αυτοι ειναι δεν επιτρέπετε νομιζω να μιλισω ετσι στο φορουμ γιαυτο δεν θα το πω να ξερετε παντος πολη λίγοι ειναι γνησιοι ελληνες (και εγω δεν ειμαι). Ελλαδα σταυροδρομοι τρεις ηπειρων νομιζω αυτο τα λεει ολα.

Βρε Greek souvlaki γιατί μας πατάς τον κάλο. :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

Αυτο το συμπερασμα εχω βγαλει για την Ελλαδα εφοσον πηγαινω εξωτερικο σχεδον καθε χειμωνα. Ελληνες(οχι ολοι εχει και απο εξυπνους ελληνες αλλα ειναι πιο λιγοι απο τους καθυστερημενους)= τεμπέληδες! Μηλαω για τους κλασικους ελληνες με το φραπεδακι το τσιγαρακι και την ξαπλα που βαριουντε να δουλεψουν και μετα αναροτιουντε γιατι η χωρα εχει καταντισει ετσι......Δεν ξερω εσεις πως ειστε παιδια αλλα ελπιζω οχι σαν αυτους που ειπα..Το καλο ειναι οτι ξερω ουγγρικα και δεν θα κατσω σιγουρα Ελλαδα οταν παω 18!

Δημοσ.

Και μετά ξυπνήσαμε καθότι έχουμε ένα κράτος μπουρδέλο που ουδεμία σχέση έχει με τις Η.Π.Α ακόμα και σε τοπικό επίπεδο(γίνονται λαϊκές συνελεύσεις για όλα τα θέματα της τοπικής κοινωνίας) και είμαστε καμια 500 χρόνια πίσω σε τεχνολογία και σε διδασκαλία στα σχολεία.Λίγο μωρέ θέλουμε ακόμα και τους φτάνουμε......

Χα, μη φοβάσαι, τους φτάνουμε σε πολλά σα λαός και σα κράτος...

Κατά τ άλλα διάβασε ξανά τι λέω και που αναφέρομαι... Νομίζω είναι ξεκάθαρο ότι συγκρίνω νοοτροπία και συμπεριφορές. Επίσης που είπα ότι είμαστε σε όλα ίδιοι; Για δες πάλι τη πρώτη πρόταση μου...

Οσο για το αμερικανικό κράτος και το εκπαιδευτικό τους σύστημα (αν και υπάρχουν διαφορές από πολιτεία σε πολιτεία), παραδέχομαι ότι δε ξέρω και πολλά, αλλά δε μου έχει δοθεί η εντύπωση πως είναι και από τα πιο αξιοζήλευτα του κόσμου...

Δημοσ.

Στο Πακιστάν πάντως οι δρόμοι είναι γεμάτοι Πακιστανούς και στην Κίνα γεμάτοι με Κινέζους. Βασικά, άπειρες πόλεις σε όλο τον κόσμο είναι γεμάτες Πακιστανούς και -κυρίως- Κινέζους. Τώρα πώς γίνεται να σε ενοχλούν οι ξένοι, αλλά να λες και τούβλα όσους ενοχλούνται από τους ξένους, δεν το καταλαβαίνω!

Όσο για την Ουγγαρία, έκανες την τύχη σου, δεν έχει κανένα οικονομικό πρόβλημα η χώρα.

Αν είσαι μορφωμένος και υγιής, οι ΗΠΑ είναι μια χαρά, αρκεί να μην σε νοιάζει τι συμβαίνει στη διπλανή γειτονιά. Αλλιώς, υπάρχουν πολλές γειτονιές γεμάτες μειονότητες που ζουν κατά μέσο όρο λιγότερο από κατοίκους αφρικανικών χωρών. Γι' αυτό προτιμούμε Καναδά και Σκανδιναβικές χώρες, όπου και ο φτωχός έχει στον ήλιο μοίρα.

• Like 4
Δημοσ.

Για αλλον λογο θεορω τους χρησαυγητες τουβλα αμα ξαναδιαβασεις το λεω επειδη θεορουν των εαυτο τους αλιθινους ελληνες ενω τετοιο πραγμα δεν υσχιει πιο λογικο μου ακουγετε να ειναι μισοτουρκοι ο περισσοτερος πλυθισμος της ελλαδα ηρθαν απο μικρα Ασια οταν βλεπεις Καποιον που το επιθετος του τελιωνει απο ιδης ξερεις κατευτειαν απο που ειναι.. Και δεν με πηραζουν οι ξενοι που εχουν ερθει νομιμα αλλα αυτοι που ερχωνται παρανομα. Μόνο Μακεδονια!!!

Δημοσ.

ο περισσοτερος πλυθισμος της ελλαδα ηρθαν απο μικρα Ασια οταν βλεπεις Καποιον που το επιθετος του τελιωνει απο ιδης ξερεις κατευτειαν απο που ειναι..

Εννοείται! Κλασικά παραδείγματα τουρκόσπορων ο Ευρυπίδης κι ο Φειδιππίδης.

• Like 1
Δημοσ.

Σουβλάκι με τέτοια ορθογραφία είναι σίγουρο πως κάποιος πρέπει να διαβάσει δυο και τρεις φορές για να καταλάβει τι θέλεις να πεις

Δημοσ.

Ενα εχω πω θαυμαζω την αρχαια Ελλαδα την Ελλαδα του σήμερα όμως όχι. Μακαρι να μεγαλονα σε μια χωρα σαν την γερμανια....

Αστα να πάνε ρε γραφω απο το ipad και δεν κανει αυτοματη διορθώσει και δεν θελω να ρχισω να κιταω την ορθωγραφια :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...