akpe Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Με τον ίδιο τον Mikeius δεν έχω κάτι, κάνει την πλάκα του όπως οι υπόλοιποι του (wannabe) Comedy Club, τουλάχιστον δεν είναι επιπέδου Σεφερλή και αυτό προσωπικά τους ανεβάζει κάπως στα μάτια μου (συγκριτικά με τον Σεφερλή πάντα). Με κάποια point του συμφωνώ, είχα σχηματίσει όμως την άποψη μου για αυτά πολύ πριν δω κάποιο βίντεο του. Το πρόβλημα μου είναι κυρίως με όσους τον αποθεώνουν ως «διαφωτιστή» και εν μέρει αυτό: Μαζί σου. Μια παρατήρηση μόνο, οι fan του ΜΠΡΑΦ και των λοιπών σκατών, νομίζουν ότι έχουν άποψη. Και όχι απαραίτητα το οτι νομίζουν οτι έχουν άποψη. Γιατί μια χαρά άποψη μπορούν να νομίζουν οτι έχουν. Το πρόβλημα μου είναι οτι δεν έχουν δική τους άποψη. Την πήραν, την μασήσαν, την κατάπιαν χωρίς καν να τη σκεφτούν, να την αμφισβητήσουν ή έστω να την προσαρμόσουν στον χαρακτήρα τους (ξέρω, τον ποιόν. Πρόβατα. Αλλά στην εποχή που ζούμε μάλλον θέλω πολλά. Για τα δεδομένα της εποχής/χώρας μας, βγάζοντας από την εξίσωση τα πρόβατα που λέγαμε, μια χαρά είναι το Μπραφ. Και εννοείται ο κάθε Mikeius δεν μπορεί να συγκριθεί με κωμικούς επιπέδου Carlin. Όχι γιατί είναι λίγος (αυτό για πολλούς λόγους εξυπακούεται) αλλά γιατί δεν έχουμε το υπόβαθρο για κάτι τέτοιο. Δυστυχώς η κοινωνική κριτική μέσω της κωμωδιάς φαίνεται πως πέφτει βαριά στον μέσο Έλληνα, αν κρίνω δηλαδή από το τι θεωρεί αυτός «κωμωδία». Hell, σκέφτομαι πως αν ο Carlin είχε γεννηθεί εδώ θα σάπιζε στη φυλακή για προσβολή συμβόλων του κράτους και της εκκλησίας. 2
fylatos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Τα κόκαλα του Carlin θα σε πάρουν στον κυνήγι μόνο που τον βάζεις στην ίδια πρόταση. Τώρα να μου έλεγες για CK Louis και Carlin το συζητάμε. 2
tsifotis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δε νομιζω τον Carlin να τον απασχολουσαν τετοιες μαλακιες (εννοω την "προσβλητικη" συγκριση με εναν μεταγενεστερο χαβαλεδιαρη του ελληνικου γιουτιουμπ). Ευτυχως δηλαδη!
fylatos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δε νομιζω τον Carlin να τον απασχολουσαν τετοιες μαλακιες (εννοω την "προσβλητικη" συγκριση με εναν μεταγενεστερο χαβαλεδιαρη του ελληνικου γιουτιουμπ). Ευτυχως δηλαδη! Ναι αλλά τα κόκαλα του ενδέχεται να απασχολούνται.
Toufas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Ο αντρας πρεπει να ειναι κυνηγος. Ετσι πηρα καραμπινα και την σκοτωσα. Γελαστε ρε Δε ηερω Το σταντ απ δεν ειναι του γουστου μου Sent from my iPhone using Insomnia Ε ναι έγραψες μια ατάκα αρα δεν είναι καλό το stand up... 1
tsifotis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Συμφωνα με μαρτυριες, ο Καρλιν ζητησε λιγο πριν πεθανει να μεταλαβει και να εξομολογηθει. Αυτα για μερικους μερικους που εκθειαζουνε την μοδα της αθεϊας.
Dakonblackblade Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 να έρθει να μας τα πει ο ίδιος ρε , μη τον διαβάλλεις με φήμες. Γιατί σίγουρα με μεταλαβιά και ξομολόγηση και μετάνοια, είναι στον παράδεισο. 1
fylatos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Συμφωνα με μαρτυριες, ο Καρλιν ζητησε λιγο πριν πεθανει να μεταλαβει και να εξομολογηθει. Αυτα για μερικους μερικους που εκθειαζουνε την μοδα της αθεϊας. Μπορεί να το έκανε από ειρωνεία...
tsifotis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Μπορεί να το έκανε από ειρωνεία... Βασικα Ορθοδοξος ηταν αλλα δεν ηθελε να χασει τους γραφικους του φαν που ειναι antichristian. Ειχε πολυ ψωμι η υποθεση
evabb Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Μαζί σου. Μια παρατήρηση μόνο, οι fan του ΜΠΡΑΦ και των λοιπών σκατών, νομίζουν ότι έχουν άποψη. Θεωρούν ότι διαφέρουν από το κοινωνικό σύνολο, ότι ξεχωρίζουν από όσους στοχοποιεί ο Mikekleinmeinus. Τους φαίνεται ότι με το να ταυτίζονται με τον συγκεκριμένο παπάρα, ασκούν κοινωνική κριτική και επαναστατούν ενάντια στο κατεστημένο του καθωσπρεπισμού ξέρω 'γω. Οι fan του jackass απλά καφρίλα γούσταραν. Όχι ότι παίρνω το μέρος τους, αλλά μια διαφορά υπάρχει. Όσοι πάλι βλέπουν τις πίπες του mtv, αντιστοιχούν σε όσους έβλεπαν πριν μια δεκαετία τα τραγικά ελληνικά ρεάλιτι. Είναι άλλη κατηγορία πιθήκων. το ματι μου. οοοοο,τι να 'ναι. σιγα μην βγουν και με τα οπλα στα βουνα να κανουν τους ανταρτες. 2
michael92 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτός που κράζει τους πάντες αλλά ντρέπεται να δείξει την φάτσα του γιατί θα γελάει και το παρδαλό κατσίκι; Όχι δεν τον έχω ακουστά (ή τουλάχιστον δεν του δίνω σημασία)...
Προτεινόμενες αναρτήσεις