Προς το περιεχόμενο

Ιστορίες


Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τι σχέση έχει ο καπιταλισμός με αυτά που λές? (εκτός αν θες να πείς οτι αν είχαμε κομμουνισμό οι περισσότερες εκπομπές θα ήταν απαγορευμένες η λογοκριμένες)

 

Κατα τα άλλα η κύρια δουλειά των δημοσιογράφων και τον πολιτικών , το νο 1 ασσετ στο job description τους είναι να ανακαλύπτουν και να λένε αυτά που θα ακούσουν και θα ασπαστούν οι περισσότεροι. Το αν είναι ψέμα και υποκρισία είναι άσχετο. 

 

Τελος το φταίξιμο το δίνω 100% σε εσένα που βλέπεις αυτά τα σκουπίδια. Please κατάλαβε οτι αν δεν τα εβλεπες δεν θα υπήρχαν. 

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι να κάνουμε υπάρχουν άνθρωποι που δούλεψαν και βγάλαν λεφτά. Το αν εσύ δεν θεωρείς σημαντική την δουλειά τους δεν έχει σημασία, είχαν κοινό το οποίο τους απέφερε έσοδα.

 

Τώρα όσον αφορά τον καπιταλισμό είναι μεγάλο debate. Η γνώμη μου είναι ότι μόνο η εξέλιξη της τεχνολογίας φέρνει πλούτο και όχι τα συστήματα.

 

world-energy-consumption-by-source.png

 

Ο μόνος λόγος που δεν είμαστε με 1 πιάτο φαί την ημέρα είναι αυτός, τώρα όλα τα άλλα είναι παραμυθάκια αμφότερων πλευρών.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω κόψει την ΤV απο Ιούλιο του '11!

Και νιώθω καινούργιος άνθρωπος, εν μέρη βέβαια γιατι έστω και έτσι νηφάλιος πάλι βομβαρδίζεσαι.



Internet μονο για ειδήσεις..

Αλλη προπαγανδα αυτη...

Γ@μησε τα...

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Διάβασα τελικά ότι είχε νευριάσει επειδή σε κατάστημα επώνυμης μάρκας ρούχων που πήγαινε, δεν του επέτρεψαν να μπει γιατί είχε φέρει μαζί το σκυλάκι του, το οποίο είχε μέσα στην τσάντα του!!! Τον ίδιο τον έχω ακούσει να λέει ότι "πω πω περνάμε πολύ δύσκολες εποχές, υπάρχει φτώχεια παντού..."

 

Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο ?

 

Άλλη παρουσιάστρια την έχω ακούσει στην εκπομπή της να νιώθει άσχημα με όλη αυτή την οικονομ. εξαθλίωση του κόσμου, και οι παπαράτσι την πετυχαίνουν να κυκλοφορεί με σακούλες-σακούλες από επώνυμα καταστήματα ρούχων, αξεσουάρ κτλ, και να μένει σε σπιταρόνα -μισοέπαυλη.

 

Πέρα από ότι πράγματα πρέπει να λέγονται μόνο και μόνο για να γεμίζει χρόνος ... πάλι τι σχέση έχει το ένα με το άλλο ... και εγώ νιώθω άσχημα με τα όσα συμβαίνουν ... τι πρέπει να κάνω ... να γίνω βασανίζομαι και εγώ από συμπόνια ?

 

 

Υπάρχουν άλλοι δημοσιογράφοι που δακρύζουν (!) όταν ακούνε για οικογένειες που δεν έχουν να φάνε και παίρνουν πόσες χιλιάδες ευρώ μισθό το μήνα.

 

Ξανά τί σχέση έχει το ένα με το άλλο. Δηλαδή ο Bill Gates επειδή βγάζει λεφτα δεν έχει δικαίωμα να "δακρύζει" για τους άλλους ... θα μου πεις έχει το Melinda & Bill Gates Foundation ... εσύ που ξέρεις τι κάνουν οι άλλοι ?

 

Πολιτικά πρόσωπα μας λένε ότι προβληματίζονται μαζί με τον υπόλοιπο λαό που δεινοπαθεί, αλλά τσεπώνουν 7-8 χιλιάδες το μήνα!

 

Τι πάει να πει "τσεπώνουν" ... τα κλέβουν ? Κάποιος πιστέυει ότι η δουλειά τους αξίζει τόσο .. ΜΑΓΚΙΑ τους ... γίνε και εσύ άξιος να τσεπώνεις περισσότερα.

 

 

Δεν ξέρω, ίσως εγώ να είμαι αφελής,

 

ΝΑΙ, είσαι αφελής , αλλά θα μεγαλώσεις.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμενα αυτο που με ενοχλει περισσοτερο ειναι ο κατακλυσμος μιζεριας και κομπλεξισμου που διακατεχει μεγαλο μερος του πληθυσμου οταν εξ'ορισμου θεωρουν οποιον εχει μεγαλυτερη οικονομικη  ανεση απο αυτους κλεφτη η' δεν ξερω εγω τι αλλο.

Τι πρεπει να γινει για να καταλαβετε πως η κριση ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΣΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΛΟΥΣ,οσο χαμηλωνει το κοινωνικο -οικονομικο επιπεδο τοσο πιο εντονες ειναι οι συνεπειες.

Για τον τοπικ σταρτερ εκτος οτι ο καπιταλισμος δεν εχει καμια σχεση( ειναι και το μοναδικο συστημα που υπαρχει οταν βρεθει κατι καλυτερο εδω θα ειμαστε να το υποστηριξουμε) με  το θεμα καλο ειναι να κοψεις την tv  για εκτος οτι βλεπεις σκουπιδια σε χαλαει κιολας.

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

tumblr_mtgiqaeoFn1rhsgiuo3_250.gif

Μη γίνεστε παπαγαλάκια των media, διότι προσπαθούν να προκαλέσουν μίσος ταξικό και να αλληλοφαγοθούμε μεταξύ μας.

Κρίμα πάντως που αφαίρεσες τα λεγόμενά σου, γιατί από την στιγμή που αποφασίζεις να ανοίξεις ένα θρεντ με τυχόν απόψεις σου πρέπει να έχεις και τα @@ να ακούσεις και τη γνώμη των υπόλοιπων
 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...