Chrysostomos Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Πέρα από μια αναφορά δεν έχει νόημα κάτι άλλο.
Sheogorath Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Κάποιον που επειδή δεν του άρεσε η τιμή που έχω σε μια αγγελία , μου έστειλε προσβλητικό pm τι πρέπει να του κάνω ; Πες του να πάει να %*&%& και κάνε τον μπλοκ και αναφορά. Αρκετή ανοχή με τα καθυστερημένα εδώ μέσα. 3
life is music Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Κάποιον που επειδή δεν του άρεσε η τιμή που έχω σε μια αγγελία , μου έστειλε προσβλητικό pm τι πρέπει να του κάνω αγνόησε τον απλα !
benign Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Ειναι κανονας του site να μην διαβαζουν τα προσωπικα μας μυνηματα οι mods,οποτε επειδη μου εχει τυχει και εμενα απλα τον βαζεις σε λιστα πληρους αγνοησης. Και γενικα στην ιδια λιστα βαζω με την μια και οποιον μου κανει παζαρια οσες θετικες και να εχει,ειδικα οταν γραφω στην αγγελια μου οτι δεν δεχομαι παζαρια.Επισης οσους ξαναρωτανε σαν ηλιθιοι,πραγματα που ηδη εχω απαντησει στην αγγελια και τα γραφω καθαρα.Σε βαθος χρονου ειναι πολυ ωφελιμο γιατι δεν μπλεκεις με αναξιοπιστα ατομα. 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Ειναι κατι pm που μου στελνουν για αγγελιες μου και λεω απο μεσα μου "ρε γαμωτο Κινεζικα γραφω στην αγγελια;" Ειναι κατι αγγελιες που διαβαζω που απλα η δεν γραφουν απολυτως τιποτα η αυτα που γραφουν θελουν μεταφραση απο Κινεζικα. Για ορθογραφια να μην πω γιατι και εγω κανω ορθογραφικα λαθη αλλα μερικοι ειναι λες και το κανουν επιτηδες. Μηπως θα επρεπε στα παιχνιδια ανα πιστα να εχει και ενα τεστ IQ γιατι εγω που εχω βγαλει μονο το Δημοτικο πιστευω οτι εκφραζομαι καλυτερα στον γραπτο μου λογο. 1
stelios18120 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Εμένα από εχθές που έβαλα την αγγελία για το ps4 μου έστειλαν 3 άτομα από πού είμαι,ενώ γράφω Αθήνα μέσα,και άλλα 2 ατομα ότι ενδιαφέρονται και μετά σιγή... Τους απανταω,το διαβάζουν και αυτό ηταν! Τι να πεις.. Σβήνω τα μηνύματα τους με συνοπτικές διαδικασίες. Έλεος πια (Sorry για το offtopic) 3
LLLEFTERIS Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Στελιο εχεις και μηχανημα που το θελουν ποιο πολυ οι μικρες ηλικιες που θελουν να αγορασουν τα παντα αλλα το μοναδικο τους προβλημα ειναι οτι δεν εχουν λεφτα. 2
GeorgeSmirlis Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Στελιο εχεις και μηχανημα που το θελουν ποιο πολυ οι μικρες ηλικιες που θελουν να αγορασουν τα παντα αλλα το μοναδικο τους προβλημα ειναι οτι δεν εχουν λεφτα. Πόσες φορές μου έχουν τύχει πιτσιρικάδες που μου λένε, έλα πάρε τον μπαμπά μου να μιλήσετε. Ο άλλος 12 χρόνων και ήθελε κάρτα μου για να την κάνει reflow ενώ δεν ήξερε τι είναι ο πυρήνας σε μια κάρτα γραφικών. Τεσπά, σόρρυ για το off topic. Έχουν καταντήσει γελοία μερικά πράγματα. 2
life is music Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Εμένα από εχθές που έβαλα την αγγελία για το ps4 μου έστειλαν 3 άτομα από πού είμαι,ενώ γράφω Αθήνα μέσα,και άλλα 2 ατομα ότι ενδιαφέρονται και μετά σιγή... Τους απανταω,το διαβάζουν και αυτό ηταν! Τι να πεις.. Σβήνω τα μηνύματα τους με συνοπτικές διαδικασίες. Έλεος πια (Sorry για το offtopic) δίκιο έχεις σε όλα απλα μερικες φορες πρεπει να σκεφτομαστε και λιγο τον αλλον px αν ειναι ανεργος να μπορεσεις να του το κατεβάσεις 5 -10 ευρώ αλλα οχι και να του το χαρίσεις ! 1
GeorgeSmirlis Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 δίκιο έχεις σε όλα απλα μερικες φορες πρεπει να σκεφτομαστε και λιγο τον αλλον px αν ειναι ανεργος να μπορεσεις να του το κατεβάσεις 5 -10 ευρώ αλλα οχι και να του το χαρίσεις !Αν ο άλλος είναι άνεργος δεν νομίζω να κοιτάξει το PS4, νομίζω θα προτιμήσει να ξοδέψει τα λεφτά του κάπου αλλού, σε πιο χρήσιμα πράγματα ή να τα αποταμιεύσει για το μέλλον του ψάχνοντας μια αξιοπρεπή δουλειά. 6
life is music Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Αν ο άλλος είναι άνεργος δεν νομίζω να κοιτάξει το PS4, νομίζω θα προτιμήσει να ξοδέψει τα λεφτά του κάπου αλλού, σε πιο χρήσιμα πράγματα ή να τα αποταμιεύσει για το μέλλον του ψάχνοντας μια αξιοπρεπή δουλειά. δίκιο έχεις φίλε και εγω ανεργος ειμαι και ψαχνω γ δουλεια αλλα οταν εχω λεφτα αγοραζω κατι με βαση την τσέπη μου ....και εξαλλου οποίος θέλει αγοράζει ελεύθερη αγορά έχουμε !
Sheogorath Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 δίκιο έχεις φίλε και εγω ανεργος ειμαι και ψαχνω γ δουλεια αλλα οταν εχω λεφτα αγοραζω κατι με βαση την τσέπη μου ....και εξαλλου οποίος θέλει αγοράζει ελεύθερη αγορά έχουμε ! Άρα αν δεν είναι στην τιμή που ψάχνεις δεν κάνεις παζάρια γιατί θα το βρεις απο αλλου φθηνότερα 2
life is music Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Άρα αν δεν είναι στην τιμή που ψάχνεις δεν κάνεις παζάρια γιατί θα το βρεις απο αλλου φθηνότερα ετσι ειναι οπως το λες ...αλλα το να στηλεις στον αλλον να σ κοψει κατι πχ 5-10 ευρω δεν χαλασε και ο κοσμος ! 1
nikos1982 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 ετσι ειναι οπως το λες ...αλλα το να στηλεις στον αλλον να σ κοψει κατι πχ 5-10 ευρω δεν χαλασε και ο κοσμος ! οταν ο αλλος γραφει οτι δεν θελει παζαρια για ποιο λογο να κανεις κατι τετοιο.η οταν γραφει οτι θελει κατι συγκερκιμενο.εσυ και ο καθε εσυ γιατι να πας και να του πεις σου δινω αυτο για αυτο που θελεις.δεν ειναι λογική αυτο 1
nvnight Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 ετσι ειναι οπως το λες ...αλλα το να στηλεις στον αλλον να σ κοψει κατι πχ 5-10 ευρω δεν χαλασε και ο κοσμος ! Με 5-10 δε σώθηκε κανείς αλλά αν πρόκειται να σωθεί να τα 'κόψεις'.. Με αυτούς που σου προσφέρουν το 50% της αξίας που δηλώνεις τι να πείς..
Προτεινόμενες αναρτήσεις